Ниско летящи военни самолети стреснаха жители на чернооченски села в събота по обед. Машините са от провеждащото се в база „Граф Игнатиево" военно учение „Тракийска звезда 2013", което трябваше да обхване основно Пловдивска област. Военните самолети преминаваха на не повече от 200м. над сградите и хвърляха в смут местното население.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/13 22:38

    Комунистите плашат турското население, с нов възродителен процес, ако не подкрепят техния експертен по кражби кабинет.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/13 22:45

    Абе тия с перките не са нищо.Ти виж от тези Миг като минават направо от шума какво става :D :D

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/13 23:37

    22:38-na baba ti onaia rabota.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/7/13 08:37

    mnogo se strahuvat v cernoocene ve te samoletite letyaha i nad gluhar ama nikoy ne se izplasi konunistite mogat da plasat samo gargite - stom ne mogat da letyat nostno vreme - nyama problemi...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/7/13 08:47

    Аман от глупости!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/7/13 09:33

    a be kaji mu baglarin i poveche ne go obijday-dupedavna naciq

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/7/13 14:36

    K.I.A

    http://video.sozcu.com.tr/2013/video/eglence/jet-pilotu-korkuttu.html

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/7/13 14:56

    K.I.A

    Jet pilotu korkuttu | Sözcü Gazetesi - Video - Sözcü Gazetesi

    Moje i tuk da vidite vdeoto!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/7/13 16:23

    Ste Vi izplasi Vas Erdogan...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/7/13 17:06

    ТОЯ АМСАЛАК К.И.А ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ ! ЗАСЕГНАТ Е , ЧЕ САМОЛЕТИТЕ СА СНИМАЛИ КЮЛОТИТЕ НА БАБА МУ , КОИТО ПО ТРАДИЦИЯ СА ПРОСТНАТИ ВЪРХУ "СУШИЛНЯТА" , ПЪРДОН ВЪРХУ ОГРАДНАТА МРЕЖА !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/7/13 18:00

    a wee kakvi gluposti govorite ve bedni bugari bedna nacia armia li imate we!!! gola voda ste ela vij v turcia ko stava da vidish armia deyba bednite bugari na iz4ezvane ste we sled 25 godini she ste malcinstva v samata vi darjava we!!! osaznayte se kakvo pishete

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/7/13 20:09

    ДО 18:00. НЕ СИ ПРАВЯ ДАЖЕ И ТРУДА ДА ТИ ЧЕТА ГАРГИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/7/13 12:27

    Сигурно пак са дали летището под наем на израелците за тренировъчни полети - тук има толкова села с мюсюлманско население! Става за тренировки за облитане, плашене и....Пък и пари могат да дойдат за бедната ни държава.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/7/13 20:16

    Ивайло Пашов, в.Българска армия

    Юли ще се окаже изключително динамичен за българските Военновъздушни сили. Бойната ни авиация и зенитноракетните войски ще участват паралелно в няколко международни военни тренировки и подготовки.
    Най-продължителната от тях е българо-американската подготовка Black Sea Rotational Force-13, чиято арена е полигон „Ново село”. Българските ВВС ще поддържат наземните сили през почти целия период на нейното провеждане. Самолети Су-25 и C-27J „Спартан”, и вертолет Ми-17, ще отработват задачи по огнева поддръжка, стоварване на тактически въздушни десанти и авиомедицинска евакуация.
    По време на съвместната подготовка офицери от авиобазите Крумово и Безмер ще преминат курс за предни авионасочвачи, воден от американски инструктори. Обучаемите ще демонстрират усвоеното чрез реално насочване на самолети Су-25 за поразяване на земни цели на полигона.
    ВВС ще участва и в българо-американската подготовка „Тракийско лято” (8-21 юли), която ще се провежда от летище Пловдив. В нея ще се включат самолет C-27J, летателен и инженерно-технически състав от Транспортната авиационна група-Враждебна и разчети на ЗРК.
    Докато осигурява Black Sea Rotational Force-13 и „Тракийско лято”, бойната ни авиация ще „отскочи” и до морето. Безмерските щурмовици Су-25 ще нанасят удари по морски цели, подкрепяйки флота в учението „Бриз-2013”.
    Най-масово ВВС ще участват в съвместната летателна тренировка „Тракийска звезда 2013”. В нея ще се включат екипажи на изтребители МиГ-21 „Lancer” от ВВС на Румъния и на F-16 от ВВС на Гърция. От българска страна ще участват екипажи на самолети МиГ-29, Су-25 и разчети на ЗРК. В последния ден на „Тракийска звезда 2013” е планирано провеждане на комплексна тренировка с реално обозначаване на въздушните цели. Ще се включат цялата, привлечена в тренировката българска, румънска и гръцка авиационна техника и дивизиони на ЗРВ. Това ще е своеобразен тест за националната система за ПВО и ще повиши подготовката на пилотите на МиГ-29 и разчетите на зенитноракетните комплекси преди стрелбите на полигон Шабла през август.

    image

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.