Нагла кражба попречи на участието на „Новото тракийско злато" на „Узана поляна фест – 2013" от 12 до 14 юли. Всички източнородопски биопродукти, инфоматериали за Източните Родопи, пътеводители и карти, с които "Новото тракийско злато" (НТЗ) възнамеряваше да участва на фестивала са били откраднати късно снощи от щанда на проекта.

Екипът на проекта е много разочарован. Това щеше да е първото участие на НТЗ на фестивала на зелените идеи със собствена шатра. Организаторите имаха ангажимент за охрана, който обаче не беше изпълнен. И макар да е тяхна, а не на проекта вината, „Новото тракийско злато" се извинява на всички, които имаха намерение да дойдат на нашия щанд и да се докоснат до Източните Родопи.

Кражбата попречи гостите на Фестивала да опитат биопродукти от мрежата на „Новото тракийско злато" в Източните Родопи – овче сирене от с.Пелевун, вино от с.Поповец, Стамболовско, ядки, сусамов тахан и мед, които щяха да бъдат предложени за дегустации на биопазара на през трите дни на „Узана 2013".

НТЗ планираше гостите на Фестивала да получат на щанда на НТЗ и множество материали на тема „Приключенски, селски и екотуризъм в Родопите", както и да могат да си купят картата и пътеводителя за Източните Родопи, издадени от НТЗ, и Кросбил пътеводителя (на английски език) за българската и гръцката част на планината, издаден през април.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/13 19:11

    Ако не беше тъжно щеше да е много смешно. Къде обаче все пак са били продуктите, че са допуснали да ги откраднат?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/7/13 00:56

    Aide pak pama6ki kavaci,6to ne doidat ot men da otkradnat ne6to moe,abeee da va eba i selqciteee q mar6666666 na kartofiteee!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.