43-годишен полицейски служител е пострадал и е настанен в болница, след като мотоциклетът, с който се е движил, е бил блъснат от лек автомобил "ВАЗ" с водач С.Д./18/.
Произшествието е станало снощи в 20,25 часа на кръстовище по пътя между селата Калоянци и Перперек, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Лекият автомобил отнел предимство на мотоциклетиста и последвал сблъсък. Пострадалият полицай е с травма на гръбначния стълб. Тестът за алкохол на 18-годишния водач с техническо средство е с отрицателен резултат. На ранения е взета кръвна проба за химически анализ. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е следствено дело. Само с материални щети са другите три катастрофи вчера. Около 16 часа по пътя спирка "Джебел" – село Фотиново "Шевролет" с водач Н.Х./37/ се преобърнал вследствие на движение с несъобразена скорост. При маневра на заден ход в село Долно Къпиново автомобил "Пежо", управляван от С.И./19/, ударил правилно паркиран автобус "Мерцедес". На ул."Металург" в Кърджали автомобил "БМВ" с водач Р.М./46/ ударил неправилно паркиран "Фолксваген" при заобикаляне. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. На виновните за произшествията са съставени актове.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/13 12:00

    kak se kazva policaiya ot kade e ot kardjeliiskoto rpu li e

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/13 13:28

    абе амсалак не искаш ли да ти кажем и телефонния номер на жената на полицая.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/13 14:50

    като не може да карат мотори защо ги качват ? кой шеф от полицията ще поеме отговорноста?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/13 15:32

    защо ли си мисля ,че моториста е бил попийнал и е станал от някоя софра,какво ще кажат хора от кръчмата в Мъдрец.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/8/13 12:01

    15:32 а защо ли си мисля, че ти си пълен идиот, който не знае за какво и за кого дори става въпрос. Та ей така си решил да си напишеш един коментар...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/8/13 17:10

    Полицая едва ли е пийнал - не може да пие, поради медицински причини! Лошо за полицая! Претърпя преди година или две операция.Господ здраве да му дава- добър човек е. Моля не коментирайте без да познавате човека. А..... -гечмиш олсун!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.