Емел, кандидатката за „Мис България", се превърна в най-мразената сред съперничките си, след като им скри конфитюра, съобщава Блиц. 22-годишната Емел Йовчева от Кърджали се оправда, че просто искала да се пошегува, но останалите са убедени, че е скрила конфитюра нарочно, за да се почувстват зле. "Има такива сред нас, които имат ниско кръвно и за тях е важно да ядат сладко, ти постъпи много лошо", ядоса се Боряна.

Емел не й остана длъжна и веднага й отвърна, че е мърла и селянка. "Ти кой ще наричаш "селянка", знаеш ли, че "селянка" е жена, която е от село, аз не съм", ядоса се темпераментната Боряна.

Атмосферата в риалити формата става все по-напрегната и участничките се карат буквално за всичко.

Дори и за парче пемза за крака, което накара Нансин и Франсин да се хванат за косите. Поводът – едното от момичетата не пожела да подели ценния трофей с другото.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/8/13 08:47

    Големи красавици и интелектуалки,с големи претенции,а простотията им е до шия,нямам думи...
    и тия простакеси претендират за титла,но това е поколението на прехода за съжаление

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/8/13 09:06

    Пратете ги при Дале Али на стаж.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/8/13 09:17

    Само така Емел, прави им номера колкото можеш, без друго те мразят, особено тая тъпа селска пръчка Боряна. Само номера заслужават тези грозотии.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/8/13 10:08

    Сега Дале Али отива на стаж в затвора

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/8/13 11:10

    otiva drug pat

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/8/13 11:46

    bati prostite de sa

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/8/13 15:01

    ами,просто си е момичето!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.