Имате идея да се направи предприятие за преработка на батерии дори в България.
- Имам такова предложение, разговори и положително становище на европейската индустрия и на ЕК. Аз само насочвам инвеститорите. В областта на преработката на пластмасови отпадъци дойдоха тирове от Дания. Новата техно-логия преработва пластмасови бутилки в Кърджали и получава части за компютри.
Моето желание е в България да се изградят не само центрове за преработка, но и центрове за обучение. Трябва и БАН да се включи. Амбициран съм да отворя вратата на българските учени към големите пари за наука в ЕС. В Европа учените са богати хора. Защо да не стане така и у нас.
 
Евродепутатът Владко Панайотов пред столичен вестник
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Бай Хасан10/8/13 10:44

    Наслушали сме се вече на тези голословия на този дебелак, за който дори не гласуват и близките му, а доносниците ни го пробутват вече 12 год.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/8/13 14:23

    Тая шушумига Панайотов какво е направил за българските турци че са го издигнали за евродепутат или може би е пуснал жена си на циганина Доган.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/8/13 14:25

    Като видя физиономията на тоя бандит направо ми се повръща.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/8/13 14:40

    Този пък,кой е?Не бях чувал до сега нищо от него,за него.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/8/13 15:15

    Хубава като идея бе Панайотов ама стига с тези лъжи идат избори за ЕС но така направихте и предишния път щеше да има завод за бяла мебел - печки, хладилници или копютри ли беше но се оказа голяма лъжа. Не виждаш ли вече нещата се променят даже и кмета на Кърджали вече не се приема при гостите от Турция.
    / виж видеото за рамадан байрам/ ДПС се оказва май движение на агенти и доносници и техни наследници - децата им

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/8/13 15:20

    Сиктир от тука бе кви еврофондове ни говориш за Вас това май са пари за крадене само лъжите хората па като има балъци квито са турците и ромите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/8/13 15:59

    Ало редакцията страх ли ви е от Фахри- меацата и;и за една вечеря от миризливо месо се продадохте че не пускате коментари където се споменава неговото име и на вуйчо му "инженер"Мюмюн Рамадан,знайте губите ми доверието.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/8/13 19:24

    Този Панайотов намерил село без кучета и си развява байряка,та този слуга на Доган даже за чистач на тоалетни не става а той благодарение на простите турци депутат станал и то евродепутат,ега си подигравката с европейсвките институции.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/8/13 19:51

    Панайотов даде дипломи без покритие на всички простаци в Кърджалийско и тия простаци се правяч на "инженери" като Фахри меацата и вуйчо му Мюмюн Рамадан.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/8/13 10:18

    Министерството на образованието защо не провери колежа по минно дело на Панайотов и жена му в Кърджали,наяве ще излязат толкова корупционни схеми,че главния прокурор направо ще ахне и веднага ще прати Панайотов и компания в затвора.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/8/13 10:24

    Всички простаци в града с дипломи от Минния колеж на Владко Панайотов.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/8/13 17:44

    Министерството на образованието да провери за дипломите от колежа в Гледка много интересни неща ще излязат.Посредника на дипломите на ДПС кадрите, суми които дават за дипломи без да са били на лекции и изпити

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.