Ясни са първите полуфиналисти на турнира в Кърджали от Националната верига по плажен волейбол за мъже. Това са кърджалийските тимове, поставени на първите две места в основната схема – Николай Колев & Константин Митев и Делчо Раев & Валентин Димов. Те спечелиха срещите от третия кръг и утре ще играят на полуфиналите, като съперниците им ще станат ясно по-късно.

Инфарктна бе битката между Раев & Димов и Теодор Маринов & Иван Латунов и достави истинско удоволствие за зрителите по трибуните в комплекс „Арпезос". Със страхотни изпълнения на пясъка двата кърджалийски отбора си размениха по един гейм, за да вкарат двубоя в кървав тайбрек.  В решаващата трета част Делчо & Вальо успяха да дръпнат с 12:9, при което Теодор Маринов използва правото си на 5-минутно медицинско прекъсване.  След това Тео & Иван съумяха да се върнат в гейма и да го вкарат в добавеното време.  В крайна сметка Раев & Димов бяха тези, които ликуваха като победители след 2:1 (21:17, 17:21, 17:15).

В другия мач от третия кръг националните шампиони Николай Колев & Константин Митев изковаха чиста победа над борбените Валентин Терзиев & Радостин Денков с 2:0 (21:17, 21:17), обобщава Бт волейбол.

Диана Малинова & Русена Сланчева и Ася Динова & Светла Ангелова пък са първите полуфиналистки в женския турнир. Настоящите шампионки на България и на Балканите спечелиха срещите от третия кръг.

Спонсор на спортната проява е Община Кърджали.

 

На снимката: Играят Раев и Димов срещу Маринов и Латунов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.