Движещ се с висока скорост „Фолксваген голф" се блъсна в електрически стълб на новия мост в Кърджали в съботната вечер (виж видеото - вдясно).
Колата се движела от центъра към квартал „Възрожденци", когато водачът изпуснал контрола върху МПС-то и то излязло от пътното платно. За щастие по тротоара не минавали пешеходци.
Инцидентът стана в края на моста, срещу мебелния магазин „Коджаманлар". Няма пострадали. На място пристигнаха екипи на полицията и противопожарната служба..
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/13 23:23

    Супер- мега- гига- тера- баламската катастрофа..... 20 метра спирачки.....и земи тая лампа... тва е дело на някво тъпо лапе дето като вдигне 100 се паникьосва от какво ли не... трябва да си не само прост ами талантливо-прост и тъп да се "изпереш" в лампата на 2лентов еднопосочен път.... ама поне евала за удара в лапмпата( и то на 2 метра след мантинелата.... малшанс...) - нацепил е голфа точно в десетката- дитектно в емблемата :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/13 23:30

    Как няма да се блъснат , добре , че е нямало пешеходци , за които и без друго няма място във Възрожденци.Карат като луди , няма никакъв контрол на опасното кръстовище там.Ами да сложат по една камера да видим пак ли ще беснеят по улиците като им дойдат по 2 картички от КАТ.Радвам се , че няма пострадали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/13 00:18

    Чудесен коментар от 23.23. Кефиш ме, щи звънна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/13 00:36

    Това е пак някакъв високо планински джигит,дето е яздил катъри по родопските пътеки,качил се е на култовата кола ГОЛФ,видял права улица и резултата е налице.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/13 00:44

    fuck you motherfuchers

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/13 02:56

    СЛЕДВА ПОРЕДНАТА УСЛОВНА ПРИСЪДА

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/13 07:13

    Естествено,че дело на млад състезател. Аааа,я да видим колко ми върви гоуфо по аутобана "Нов мост". Газ,газ и после фрас! Сега,сериозно : Късмет,наистина късмет,че се е разминало само с толкова.Можеше и новината да е страшна.
    Как може да се реши проблема? Не две,ами три камери - една в началото,средата и края. И айде да ги видим после как ще се гонят местните рейсъри.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/13 08:03

    Кърджали се напълни със селяндури от баира,които до сега са се качвали само на магаре и изведнъж-на кола.Това е резултата.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/13 08:58

    ЗАЩО СА ИКОНОМИСАЛИ СРЕДСТВА ? МАНТИНЕЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ПО ЦЯЛАТА ДЪЛЖИНА НА МОСТА ! УЖ ЩЯХА ДА СЛАГАТ КАМЕРИ - РАДАРИ . АЛА-БАЛА !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/13 09:10

    За пореден път. НЯМА ПОЛИЦИЯ В ТОЗИ ГРАД.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/8/13 10:12

    АКО СЕ ПОСТАВЯТ КАМЕРИ И РАДАРИ , КЪРДЖАЛИ ПОД ПАРИ ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТАКИВА ПИЧЛЕГАРИ И СЕЛЯНДУРИ !

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/8/13 12:26

    Камериииииииииииииии...Ало полиция, кмет, областен управител, омбудсман, и прочие кухи институции и длъжности, самосезирайте се!Сложете камери на тоя нов мост!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/8/13 15:09

    абе помак ли е????м..ка им всички неприятности и произшествия от тях.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/8/13 16:11

    Ми така е то когато шефа на КАТ не си върши работата.
    Алоо, БСП- то кво стана с кадрилите?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/8/13 17:01

    до 15,09
    Не не е точно, ама ти е полубрат...майка ти не ти ли каэа!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/8/13 14:53

    Ох, колко сте ми босички, приятели! Сигурно не знаете, че КАТ отдавна няма, и че Пътна полиция няма нищо общо с Полицията! Полиция има и си върши добре работата, защото всички кражби, грабежи и обири са разкрити на 100 %, а за Пътна полиция - трябна нашите момчета първо да научат Закона, Началникът да стане малко по-строг... А за скоростта - защо трябва силово да учим шофьорите как да карат колите си? Нима си имаме работа с олигофрени? Или шофьорите са слепци и не виждат пътните знаци? Няма значение кой какъв е - българин, помак, турчин... селянин, гражданин... - по-важното е какво има като умствен багаж! Съзнанието ни трябва винаги да е с нас, а не да е в отпуск!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/8/13 18:25

    14:53. ПРИЯТЕЛЮ , ТИ КАКВО СИ ПИЛ НА ОБЯД ! 100 % РАЗКРИТИ КРАЖБИ ? В ТИЯ ЖЕГИ НЕ ПИЙ НА ОБЯД !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.