Колекционер  се принуди да използва ценен ятаган, съхранен от стотици години, за да спаси съпругата си от отровна змия.
Стойчо К. от кърджалийския квартал "Студен кладенец" отсякъл главата на влечугото с един замах.
Жената видяла змията по време на чистене на гаража. Тръгнала да се прибира и се развикала за помощ. Стойчо извадил изпод миндера ятагана и тръгнал да коли змията. Тя обаче се скрила в канализационна тръба в двора на къщата. Стойчо я прогонил с прът от там. Когато влечугото подало глава от тръбата, той с един удар я посякъл.
Георги Кулов
Николай Митов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/13 14:22

    Анаааа, Хасан реже!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/8/13 14:35

    Евала, брат :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/13 14:53

    баси каква малка змия и какъв голям ятаган, бравооооооооооооооо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/13 15:24

    golqm film s taq malka zmiq

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/13 16:17

    Ама чух че кьорава била змията,с едно око и все на жени налитала.Голям юнак е Стойчо,защитил честа на жена си.Бравос!

    ОтговорИзтриване
  6. a i ne e otrovna za kakvo e taq panika tolkova ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/13 17:37

    a be Stoyco anakonda li bese s tozi yatagan

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/13 22:48

    Всички видове змии, срещащи се у нас, са защитени по закона за биологичното разнообразие. За тях се забраняват всички форми на умишлено улавяне или убиване на екземпляри с каквито и да е уреди, средства и методи.

    За посегателство върху защитени видове законът предвижда налагането на глоби за физически лица от 100 до 5 000 лева, а за юридически лица и еднолични търговци имуществена санкция от 500 до 10 000 лева.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/8/13 09:28

    Лелееее,от статия за едно опасно влечуго голям филм направихте.Много ми е интересно,тези които пишат колко малка била змията,че била защитена и т.н. и т.н. ако срещнат и те малко змийче как ще реагират? Сигурно ще я погалят и ще и пожелаят приятен ден,а може би ще се нагодят да ги поохапе малко, ей така за добър ден.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/8/13 10:50

    Hm...
    A
    Kolko prosto e da zakara jivotincheto v blizkata gora.
    Nyamal li kofa s kapak., i malko ganki v glavata si?!
    Brutalen terorist.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/8/13 11:49

    да и за тези които змията е с едно око нека обърнат задника че и на тях да им го вкара че понеже явно им е приятно,прост народ колкото искаш

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.