Катастрофа стана край най-строгия пропускателен пункт в България, този край село Чилик, на входа на Кърджали. Това съобщиха за 24rodopi.com свидетели инцидента в съботната сутрин.
„Водачът на сиво „Пежо" минал чинно с 40 км в час пред полицаите, а после натиснал педала на газта на правия участък. Изгубил е контрол над управлението на колата и тя тръгнала към ската, но се счупила при удара в бетонната канавка и спряла. Няма пострадали. Първи на помощ се притече един от дежурните полицаи", поясниха очевидците. "Пежо"-то се движело от Кърджали в посока Хасково.
КПП-Чилик е единственият в България, съхранен от времето на тоталитарния режим.
Снимка: Хюля Айдън
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/8/13 11:57

    Да сложат там камера за скорост и да разкарат куките от там.Като идвам в града си имам чувството че ще ми поискат и граничен пътен лист,както п=едно време.Баси града нищо не се развива и променя тук с годините.Пълен застой.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/8/13 11:59

    pi6ete za sno6tnata katastrofa do putnoto vuv vesel4ane , tam mai ima postradal

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/8/13 12:47

    Прост Кореняк Кърджалиец .Тва никой уважаващ себе си селянин не може да го направи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/8/13 14:12

    не е Кърджалиец. А познайте от къде е ???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/8/13 17:02

    Да не е някой таксиджия с простата си смачкана селска тиква?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/8/13 17:07

    naistina vse edno e mitnica nie sme mai edinstveniq grad v balgariq s takova kpp minalata sedmica hodih do moreto takova ne6to ne vidqh ministara na vatre6nite raboti nali trqbva da pomagat na horata a ne da gi tormozqt samo vreme e da go zakriqt.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/8/13 18:00

    mn si e dobre kpp-to

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/8/13 22:45

    Много си е добре пункта, треперите щото сте неизрядни...а и 99% се спират коли с чужда регистрация, що е нужно да роптаете. Ако евентуално ви откраднат колата и сигнализирате на 112, моментално се спират всички коли излизащи от града към вътрешноста. Но нали колите ви са набори на децата ви, това не ви идва на акъла ви прост...Преди да пишете, помислете малко от ползата на пункта!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/8/13 23:03

    22.45, въпреки грамотно написаният ти коментар, изглежда умът не е качество, с което блестиш. Колата на всеки един от нас може евентуално да бъде открадната навсякъде на територията на страната. Къде, освен в Кърджали има такова КПП? Да не би да казваш, че само в Кърджали може да ти свият колата и пак тук е единственото място, където могат да ти я намерят веднага, благодарение на куките на пункта? А защо забравяш, че Кърджали има още един изход, откъде може да се влезе и излезе?
    Второ, наистина спират повеч колите с чужда регистрация. Спирали са ме поне 50 пъти само защото колата ми не е с кърджалийска регистрация. Искат ми куп документи, но само като видят, че адресът ми е в града и веднага ме пускат, ама ме дразнят много с това спиране. Да спират всички щом има такъв пункт. Откде накъде ще ме спират защото регистрацията ми не е кърджалийска? Това ме прави автоматично заподозрян!!! Нима мислиш, че ако има някой, който прави нещо незаконно не знае откъде да влезе или излезе от Кърджали? Супер тъпотия е този пункт и трябва да бъде премахнат.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/8/13 23:10

    Много си е добре пункта.Нека полицаите да правят проверки, така трябва!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/8/13 10:36

    До Анонимния 23:03

    Много си прав! И моята регистрация на колата не е с инициал К отпред и при всеки случай и на КПП-то, и в града ме спират патрули на пътна полиция. Чувсвам се като престъпник, въпреки че съм изряден шофьор.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/8/13 12:22

    От къде е тоя състезател ? Да не е и той високопланински интелектуалец?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/8/13 17:27

    Не е "високопланински интелектуалец",а е "невероятен" гражданин,отраснал там до часовника :))))Затова е и в канафката,щото е много добър шофьор

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/8/13 20:16

    Аз също съм със сф регистрация,но повече не ме спират,колата се познава от далече заразлика от трошките.Дори ще гласуват да има КПП и на изхода за ОЦЗ!Бравос на полицаите!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/8/13 23:51

    Не съм от вашият град, но често пътувам до Кърджали
    и да си призная съм спиран само веднъж преди години

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/8/13 10:12

    Браво на полицая, общо взето редовите полицай си гледат работата и са в повечето случай човечни, особено в Кърджалийския регион. Обаче забелязва ли някой какво страва в КАТ Кърджали?За да си плати човек нужните такси там има един анонимен офис на банка, с голям надпис КАСА, която извършва пладнешки обир на клиентите на КАТ.В една и съща сметка превежда пет или шест различни такси с различни платежни нареждания и ако човек се загледа ще разбере,че в тези такси влиза около 20% комисионни на напълно анонимна банка(а в същност е в ЦКБ, сигурно е много бедна и не може да сложи табела коя банка е. Къде е комисията за защита на потребителя или под носа на полицията за банките всичко е позволено?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/8/13 12:42

    Някой да обясни кои хора наричате"високо планински интелекти"

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/8/13 21:38

    kolata ne e pejo :D a alfa 147 :D cveta e mnogo svetlo metalik zelen :D posokata i proi6estvieto ne e na izlizane ot kj a na vlizane kam grada kolata se zavartq :D demek kato vidqh 4e ima policia nastapih spira4kite i spira4kite mi blokiraha i me izhvarli problema e tehni4eski :D na vseki moje da se slu4i :)

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/8/13 14:34

    Mnogo chesto me spirat na toia punkt...Vse edno vlizash v druga darjava.Kato che li po-veche za respekt i natisk go pravqt.Mislq,che kato spazvash ogranighenieto niamat pravo da te spirat za tova i za onova...Trqbva da se zakrie.Edna kamera shte svarshi prekrasno rabotata.Izlishno se harchat darjavni pari kato che li sme oshte v totalitarno vreme....!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.