Преподавателите в СОУ „Никола Йонков Вапцаров" в Момчилград сами боядисаха оградата на училището си след приключилите летни ремонти. В доброволческата инициатива през ваканционните дни се включи целият педагогически състав. След акцията им училището видимо е с още по-освежен вид за първия учебен ден.
В разгара на лятото работници, назначени по различни програми за временна заетост към община Момчилград почистваха двора и сградите на школото. В началото на месеца пък кметът Акиф Акиф направи проверка, за да се увери, че са взети всички мерки за безопасност на учениците по време на лятната им ваканция.
Историята на СОУ „Н.Й. Вапцаров" датира от 1952 година, като училището е едно от най-големите в община Момчилград. Новата 2013-2014 учебна година започва с 490 ученици, 43 от които за първи път ще прекрачат училищния праг. Училището е с подменена дограма, хидроизолиран и топлоизолиран покрив след мащабен ремонт, реализиран от община Момчилград по проект „Подкрепа за енергийна ефективност".   
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/13 19:47

    Само учителите могат да правят 1000 неща без заплащане, а с желание и да са винаги упреквани...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/9/13 20:14

    Браво! Вече се възхищаваме на нещо толкова естествено, сега ако научат децата на четмо и писмо ще им издигнем паметник.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/9/13 20:54

    Господа! Във всички училища учителите сами си правят ремонтите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/9/13 20:56

    GOSPODA UCITELITE DA NE SE ZNIMAVAT SAS NESVOISTVENI ZADACI A DA ZAPOCVAT DA IZUCAVAT SIRIISKI EZIK ,KULTURA I ISTORIA,ZA DA NE SE okazat nepodgotveni za novia vipusk ot siriiski ucenici!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/9/13 22:04

    Ми то навсякъде е така.Учителите чистят,боядисват и т.н.Стара практика.Прислужниците са бетер директори.ОТК!Момчилград да не би да е изключение,че пишете за него?.Ами елате в Кирково,Чорбаджийско,Бенковски.Защо изобщо има назначени прислужници се чудя?Ама директорите са за е...е.Или имат кяр някакъв.Знае ли се.Може прислужниците да работят лятото на директорите по нивите,та после Директора да ги защитава.........Чакай после уважение......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/9/13 23:06

    За тия работи трябва да хващат РОМИТЕ който цял живот са на наш гръб и взимат социални помощи !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/9/13 02:24

    По-лесно е да се използват учителите.Самозабравилите се директори са като феодали-мислят се за несменяеми и вечни ,че школото е тяхна собственост и могат да тормозят и правят каквото си искат.Децата минават край омацаните педагози и се присмиват-вместо тях да научат на трудови навици.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/9/13 10:04

    TOVA IM E RABOTATA ZA GODINATA.I SLET TOVA VAKANCIIIIIIIII.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/9/13 10:32

    Za boqdjii stavat tezi daskalki,obarkalisa zanaqta

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/9/13 15:19

    Господата прислужници навсякаде са електорат на дпс.Носят в портията.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/9/13 17:54

    23:06 Кога си виждал ти ром да работи ?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/9/13 05:01

    В цигански цветове боядисаха това училище. Не знам кой избира тези цветове, сигурно учителите по изобразително изкуство? Иначе учителките на снимката ги знам, много са добри с изключение на едната, но няма да споменавам имена :)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.