4 пъти е регистрирано наднормено запрашаване на въздуха в Кърджали в периода от 14 до 25 октомври, съобщиха Изпълнителната агенция по околна среда. Последното замърсяване е било на 25 октомври, когато с 1,3 пъти била превишена средноденонощната норма за фини прахови частици във въздуха.

Както вече 24rodopi.com писа, другите прашни дни са били 14, 15 и 24 октомври. Измерените стойности са между 1,01 и 1,83 пъти над средноденонощната норма. В квартал „Студен кладенец" на 24-ти е било 1,09 пъти над нормите.

Предишните запрашвания в Кърджали бяха регистрирани на 14 и 15 октомври, съответно с 1,09 и 1,4 пъти над средноденонощната норма.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/10/13 15:35

    Интересно сега кой ще е виновен?! Преди виняхте ОЦК, но то вече благодарение на човешката глупост не съществува?!
    А ми сега? След като не мислим а реагираме първо сигнално, сега кого ще виним?!?!
    Явно е, че нашият народ си заслужава съдбата!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/10/13 19:46

    Купищата от кек на двора на ОЦК.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/10/13 10:18

    Жени Стайкова запозната ли е със случая...???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.