На среща с парламентарната група на Коалиция за България, на която присъстваха областни и зам.-областни управители от цялата страна, зам.-областният управител на Кърджали Назми Мюмюн предложи да се обсъдят възможностите за намаляване на осигурителната тежест на земеделските производители.
Осигурителната вноска, която е в размер на около 70 лева при осигурителен праг 240 лева, е непосилна за много земеделски производители в област Кърджали. По информация от осигурителни каси в момента земеделските производители „остават" или „влизат" в системата само при предстоящо пенсиониране в близките години, при постъпване в болница или при възможност за осигуряване на субсидии (национални доплащания), при предстоящо раждане. Назми Мюмюн  предложи и да бъде направен анализ за последиците за системата при намаляване на осигурителния праг.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/10/13 10:58

    Назми --Президент

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/10/13 11:05

    Ще се радваме всички земеделски производители, ако се намали осигуровката и ще продължим да се осигуряваме. Успех Ви желая господин Мюмюн.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/10/13 11:23

    гражданин
    А след години, когато дойде време за да се пенсионират въпросните земеделски производители, Вие ли ще платите за техните пенсии, защото тогава, същите тези земеделски производители ще се оплакват колко ниски са пенсиите им?!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/10/13 11:42

    И аз да се регистрирам като земеделски производител ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/10/13 12:40

    А бре Назми Миллет! Като искаш ниски осигуровки обричаш тези хора на глад и мизерия! Какви пенсии, помощи и болнични ще вземат тези хора! Като не ти стига акъла седи си в клуба и папкай кавото ти дават! Тъй или иначе си нужен политически на някого! Не се бъркай в други работи! Както винаги пак ще изгорите най-бедните, а те си мислят че им правиш добро! Грънци!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/10/13 15:03

    Абе др. Романов тази тема се коментираше по време на цялата предизборна кампания на ДПС много усилено, не се прави на автор на идеята, ако можеш само подкрепи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/10/13 15:47

    В името на благоденствието на народа,аз предлагам изцяло да отпаднат всякакви осигуровки,а минималната работна заплата да стане 1000 лв,другаря Мюмюн и компания да намерят пари за пенсии и заплати.Аман от тъп селски популизъм.Другари!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/10/13 19:00

    Че кой ся сей тютюн, бе другарю? Кой гледа крави? Плюс тва ако имаш крава ще я гледаш извън селото по новите правила на ЕС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/10/13 08:33

    Каквото и да е казал назмито не е бил анонимко като теб,12:40! Твоето поведение е доста по- миллетчийско, не мислиш ли?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/10/13 19:36

    какъв е този човек?от кога се занимава с политика?отдавна не живея в кърджали,но помня ,че беше фотограф.изгонихме калинките ,за да ги заместят фотографите ли2ееех кърджалийци жалко за хубавия ни ви град.този ми изглежда голям смешник.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/10/13 19:48

    БРАВО НАЗМИ АГА ТИ И ВОЛЕН ЩЕ НАПРАВИТЕ МАНЖАТА КОЙТО ЩЕ НАХРАНИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СОЛТА Е В ЛЮТВИ МЕСТАН ТАКА ЧЕ СЕ ОЧЕРТАВА САМО СОЛ И БОЙ ДА ЯДЕМ.

    ОтговорИзтриване
  12. Осман13/10/13 06:24

    Помнете ми думата след Станишев Назми Мююн ще е следващия председател на БСП !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/10/13 15:12

    НАЗМИ ,ТОЗИ АКЪЛ КОЙТО ПРИТЕЖАВАШ ТИ НЕ СИ ЗА ЗАМ. ОБЛАСТЕН .МНОГО ТЕ ПОДЦЕНИХА ТЕЗИ НА КОИТО СЛУЖИШ ВЕРНО И ЧЕСТНО .ТИ СИ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ -ДЕПУТАТ. АРТИК ,МНОГО МНОГО СИ ПОДЦЕНЕН.ОТКАЖИ СЕ ОТ ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ. ТИ ИМАШ ГОЛЯМО БЪДЕЩЕ ЩОМ ТАКА ВЕРНО СЛУЖИШ НА БСП -ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА !!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/10/13 16:31

    do 19 .... awe kravo takavo kakvi zakoni znae6.v germania kadesa fermite vatre va seloto blizo do kri4mata.bokluk takiv.ako ne znae6 nekoi ne6ta mlakvaiii kravo laino

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.