„До физически сблъсък с Волен Сидеров не се стигна. Нищо не ми каза. Дори не ми е посегнал", заяви пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева по повод скандала в пленарна зала след нейно изказване.
На репортерски въпрос дали е целяла той да й посегне, тя отговори: „Мисля, че ви изглеждам човек с нормално психическо състояние, няма как да искам някой да ме удари. Надявах се, че господин Сидеров ще бъде етичен да не ми посегне".
„Работя в най-трудния район на България – област Кърджали, мислите ли, че от г-н Сидеров ще се уплаша. Аз съм народен представител от Кърджали, от 2007 г. водим битка с ДПС. Битката е идейна, политическа, но няма как да ме уплаши господин Сидеров", каза още Караянчева.
По повод присъствието й на партийния конгрес на управляващата партия в Турция с лидер Реджеб Тайип Ердоган, кърджалийката заяви: „Няма никаква лъжа. Исках да попитам, г-н Сидеров къде им е структурата в Кърджали. Ако един министър-председател на определена държава в Европа покани народни представители да участват на определен партиен форум, мисля че не е престъпление да се отиде".


-----------------------------------------------------------------
Страхотен пътеводител за планинари и туристи - виж повече тук!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/13 13:07

    Браво Цвете! Кажи им го на всички!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/10/13 13:15

    След като ракетата носител ГЕРБ те изтреля във висините, много се самозабрави, но ще паднеш и ще се удариш много жестоко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/13 13:33

    В КЪРДЖАЛИ РАЗБОЙНИЦИ ЛИ ЖИВЕЯТ?????? ГОСПОЖО!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/13 13:44

    Еййй вестник Родопи,пускай коментара,че ако дойда там....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/13 14:02

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/13 14:16

    Цвета Караянчева е една от най-достойните съвременни българки.

    Това е жена , която се бори сама в един регион от който държавата абдикира и беще 90% ДПС модел. Караянчева с голямо мъжество и смелост разчупи този модел.С качествата си преди всичко на човек тя вдъхна доверие и вяра в хората и не само в българското население там, но и в турското.Тя е жената, която изкара ДПС от кожите им защото им разби монопола. Във всичките 5 общини от К-ли област ГЕРБ има значителна бройка съветници над 40 .И това са факти ,а не празно говорене. Това е огромен успех за българската политика. Цвета Караянчева класира ГЕРБ на второ място и на парламентарните избори през 2013 г. За мен тя е боец,тя е наръчник за политика и най-вече ЛИЧНОСТ.
    Когато господин Сидеров,който няма и 1 съветник в нито една от 5-те ... общини от К-ли област постигне дори и 1/4 от успеха на Караянчева ,тогава може да и се прави на мъж. Пред нея той стои като една девствена неорентирана сексуално г-ца

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/10/13 14:53

    Браво г-жа Караянчева!!! Най-после се намери един депутат който не се страхува да им каже истината на тези от тая фалшива коалиция! А колкото до думите й,че работи в труден район-да!Тук живеем различни етноси и религии,но никога не сме се противопоставяли физически.ТОВА КАЗВА КАРАЯНЧЕВА! А защо не коментирате думите на Мая Манолова,а? "Плачете си там на село" Значи селяните не са хора,не са български граждани,гласували за тях депутатите.Ама,като наближат избори-тичат по селата за гласовете им,че и селски домати си купуват ! А когато протестират пък с/у тях казват- "София не е България" Айде- ОСТАВКА на това НС

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/10/13 14:57

    Защо коментара ми не се публикува,бе ейййй. Това е цензура.Вие пускате избирателно коментарите

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/10/13 15:06

    ТАЗИ ЦЕТА ДА СИ ХОДИ ЧЕ ТЪКМО СМЕ СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ НЕЯ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/10/13 15:47

    Що да си ходи? Да дойдат повече от говедата на станиГЕЙшеф и доган ли? Или на новото руско-турско робство? За това ли да се маха? Много червени мазохисти тука виждам.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/10/13 15:53

    Има комунист, има проблем. Няма комунист, няма проблем.

    Браво Цвети, поздравления!!!

    А, че не трябваше да ходиш в гагаузия, не трябваше. Сега ти го вадят през носа. Като не знае човек, пита! Вие от ГЕРБ не питате. Сега ще сте последни в парламента. До година няма да ви има. Защото не питате хора, които знаят. Престъпление е, да имаш цялата власт, и да не можете да смажите комунистите. Вие сте отговорни, че ги има още и поробват България с побъркани коалиции.

    П.С.

    Комунист = сегашната БКП и ДуПиСе.

    *Искам да напиша БЕ СЕ ПЕ, а ръката ми пише БКП!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/10/13 16:11

    Тази женичка говори така като че ли е от АТАКА,района като е труден какъв к.. търсиш тука.защо не ходиш във вътрешността на страната но там няма да бъдеш депутатка а една пастирка на кози.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/10/13 16:16

    Г-жо Караянчева , редно е да заведете иск в съда,от името на гражданите на Кърджали ,тази г-жо Манолова ,ако си мисли,че Кюстендил е град сравнение с Кърджали ,много се е объркала!За селяни и села да си говори в нейният избирателен район! Аз като гражданин на Кърджали съм дълбоко възмутен и обиден от изказването и!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/10/13 16:50

    ТАЗИ ГОЛЯМ БАБАИТ,ФАШИСТ

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/10/13 17:08

    • НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

    • Доган иска прекрояване на границата на България с Турция!

    • А сегашният депутат Ахмед Башев нагло и безцеремонно заяви, че ДПС не иска само местната власт – иска властта в цяла България!
    Ахмед Доган направи изключително нагло и недопустимо изказване!

    Той си позволи да претендира за отнемане на родни територии чрез нарушаване на целостта на границите на българската държава!

    Ето и точните думи на Доган.

    "Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници.

    Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове...

    Това ще продължава!".

    Доган намекна, че след като в България има етническо малцинство, което се самоопределя към Турция, то и територията на държавата ни, в която етническото малцинство живее, също трябва да премине към Турция – с прекрояване на държавната ни граница в наш ущърб.

    Сегашният депутат от ДПС Ахмед Башев пък нагло допълни:

    "Ние от ДПС не искаме само местната власт!

    Ние искаме властта в държавата!".

    http://www.epochtimes-bg.com/00EF/1p-b__j7h2mm13o7nn31x1.html

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/10/13 18:14

    17:08.Към анонимния.За мен всичко е лъжа.Моля съдът да се произнесе.Омръзна ми по време на избори да се вношават на хората,какви ли не неща.Християнка съм.Всичко това са измишльотини,само и само герб да бъде пак на власт.Нямам нищо против.Но как ще стане това.В Кърджали българите сме малцинство.Много ясно,че пак ще спечелят дпс.Децата ни избягаха по големите градове,на запад.Останахме възрастните хора.А те умират...И след това...Не виждам откъде ще дойдат българите.Затова нещо не ми се вписва.Може би да,може би не е правилният отговор.Стига сте насъсквали хората живеещи в Кърджали.Ако сте искали да не се е случило това,което ви пиша.Българските депутати да са мислели навремето (Иван Костов,НДСВ,а що не и герб).Не ни лъжете гербаджии.Нали знаете поговорката:"На лъжата краката са къси".Колкото повече ни вношавате,толкова повече не ни се живее в този град.Писна ми.Родена съм в друг град,омъжена съм в Кърджали.На стари години ще трябва да си ходя там,където съм се родила,а не ми се ще...Ще чакам съдът да се произнесе с решение и ако писаното се окаже верно-Национално предателство! ще си помислим какво да правим...Както Йорданка Христова казва: -Ще продължавам да пея,а аз казвам: Ще продължавам да пиша...Чао и до нови срещи ...В моят роден край,който е само на 56 км. от Кърджали, думата "Национализъм" отсъства.Ето това ми харесва...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/10/13 18:56

    Труден район в смисъл, че ДПС-арите надделяват, това явно иска да каже госпожа Караянчева. Не е най-удачния отговор за Сидеров, но да речем, че така е решила. Но имайки предвид факта, че тя е депутат от този труден район, означава, че влияниеето на ДПС е намаляло. Това е заслуга както нейна, така и н самото ДПС. Просто хората не излезнаха да гласуват иначе резултатите на изборите щяха да са съвсем други. Аз пожелавам успех на всички наши депутати и сила и кураж да се борят за общото добро бъдеще на населението в района ни. Ако ще се джавкат и карат в парламента, много брзо ще отнесем и герберите и социалистите и депесарите. Вземайте се в ръце и мислете първо за народа, а после за самолюбието си!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен18/10/13 19:58

    Цвета открил топлата вода,че ние от ДПС одавна го знаем това и да добавя че ние сьздадохме АТАКА с любезното финансово сьдействие на нашия мил електорат.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен18/10/13 20:28

    haha mnogo li e trudno v kARDZHALI :D

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен18/10/13 20:32

    Много ли е трудно във кърджали ??

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен18/10/13 20:44

    18:14 дъската Ви хлопа!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен18/10/13 22:49

    Щом толкова сте прави защо не печелите изборите в Кърджали и не сте управляващи г-жо Караянчева. За мен изглеждате човек с нормално психическо състояние, но за Кърджали и цяла България не сте такава.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен18/10/13 23:10

    14:53 аз въобще не слушам мая общата.тя е една обикновена креслива кокоика и кавгаджийка.а ако си мисли ,че в кюстендил са по -интелигентни от нашите хора дори на село от поведението и се вижда ,че не е така .оставка за това нефелно правителство!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен19/10/13 00:21

    Най,най- истинският човек и политик , който познавам. Поклон пред човечността и благородството,което носи в душата си г-жа Караянчева. Тя е лъч надежда в този мрачен политически етап от историята ни.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен19/10/13 11:00

    Караянчева, е човек който мисли за нейното благосъстояние.Не бъдете наивни.Всеки се бори за кокала,за неговото оцеляване.Едва ли ще помисли за нас Кърджалии.Не я мразя,но като гледам действията й са точно тези.С нокти се бори,за да оцелее,да бъде във властта,да си оправи животът на дъщеря си,на родителите си,но не и нашият живот.Тя е конфликтен човек.Настройва българите срещу турците,циганите,помаците,евреите,арменците...Не така госпожо Караянчева.Така не се печели електорат.Аз живея в този град.Не искам нашите братя,когато ми се развали бойлера... да не искат да дойдат да ми го оправят.Ето това не искам от вас,да насъсквате народа един срещу друг.Миналият ден се видяхме с една моя позната.Попита ме завърши ли детето ти висше образование.Казах й - да.Попита ме в България ли е.Казах й - не.Работи на запад-чисти кенефите.Знаеш ли Цвета какво ми отговори.Така ви се пада на вас българите,нали викате "Вън турците от България"...Нека и вашите деца работят черната работа,да видите какво е.Жената е медицинска сестра в психиатрична болница.Е това,ако не е настройване един срещу друг,здраве му кажи..И още случаи ще ти разкажа Цвета.Имам познати туркини.Разговарям с тях.Съжеляват,че са останали да живеят в България.Децата им бяха пълни отличници.Завършиха Езикова гимназия и сега учат в Турция.Болно ми е това,което става в град Кърджали,но нищо сама не мога да направя.Оставям на народа,който живее в този град да мисли позитивно на нещата,които се случват...!!!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен19/10/13 13:06

    Хората те мразеха в Кърджали, обаче вече по цяла България.И ти се смеят Караянчева...

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен19/10/13 14:06

    ЧАКАМ АДМИНА !

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен19/10/13 14:20

    13:08а пред михалевски и милко се прекланяме ние от кърджали .хайде престанете да плюете .какво зависи от един депутат в парламента.20 години дпс имаха по 5 .защо един път не чух някой да им зададе въпрос какво направихте за кърджали? не е ли това работа на кмета и общ. съвет?а задачата на депутата е да съдействува.а това ,което каза караянчева в петък е самата истина , атя боли и активизира безсмислените драсканици на злоните комунета.оставка.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен19/10/13 16:55

    Към Анонимен 11.00- Грешиш приятелю,като казваш,че Караянчева мислела само за себе си,да е във властта.Ще ти отговаря защо.Защото първо ти си малко простичък и второ-ако тя мислеше за себе си и не милееше за Кърджали и за нас,щеше кротко да си стои там в дясното пространство още 4 години.Ще си взима заплатата,а теб кучета те яли,НО тя говори,противопоставя се,работи и иска отговори от това правителство.Иска също и оставката му,което знаеш ли какво означава Нови избори.А след избори тя може да не е депутат,но сега в този Парламент честните депутати не могат да работят.А тя е от тях и не успява да търпи.Така,че помисли малко и тогава говори,а това,което правят сегашните управляващи ще го усетим на гърба си по-нататък,че даже и децата ни.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен19/10/13 18:25

    Към анонимен 16:55.Нашето общество има нужда от пречистване.Държавата ни ще върви бързо по стръмното нанадолнище.Политическата класа не желае промени т.е.мажоритарен модел.Българският политик да сте чували да го одобрява.Разбира се,че не.Преобладаващата религия в Германия,например проповядва,че трудът е радост,докато нашата (източноправославната)той е изпитание,наказание от Бог.Ние искаме да живеем в уредена и честна държава...???

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен19/10/13 20:25

    Караянчева, ти си срам за нас кърджалийци! Спри с безсмислените си изпълнение от трибуната на парламента!!!!!

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен21/10/13 14:56

    20.25 СРАМ Е БКП В КОАЛИЦИЯ С ДПС И АТАКА приятелю безмозъчен !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.