След много слаба игра на кърджалийските волейболисти, „Арда" инкасира 4-та поредна загуба в Суперлигата. В съботната вечер в зала „Арпезос" „небесносините" отстъпиха с 0:3 пред „Ботев" от Луковит. В отделните части - 20:25, 22:25, 15:25.
Снимки: Вальо Христов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/13 20:27

    Да ,ама играчите са доволни-. Продадоха мача.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/13 22:01

    Ai siktir to biva biva ama

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/11/13 06:37

    е нали и те трябва да имат паричким за дискотеките.Вижте коифицента в еврото.Вместо да се занимават с волейбол да почнат да се занимават с театър,АРТИСТИ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/11/13 06:50

    Това са безсрамници,целия град ходи да ги гледа,а те продават мача.Жишев големия майстор една топка неможе да посрещне,Невен също.Ама вижте ги на плажния там наградния фонд е голям, нито контузии,нито нищо не им пречи.
    БЕЗСРАМНИЦИ !!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/11/13 13:30

    Всички стари да се изгонят и да се изгради млад отбор.Те старите и без това вече за нищо не стават само ни срамят града.Калайджиевци,нешевци, жишевци вънка.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/11/13 15:48

    нека не обиждаме старите пушки -колев,кавалджиев,маринов-дали са много на отбора и са ни радвали,но наистина е време да отстъпят и да се налагат младите в отбора,но това няма как да стане,докато начело е халачев-треньор изчерпан откъм идеи и виждания за съвременния волейбол,нямащ уважението на играчите и т.н.,а и багдасаров не му е мястото на пейката,а другаде,ама те са като скачени съдове-държат се и не пускат промени да станат в клуба,а такива са нужни-какво пречи П.Митев да е треньор,който разбира играта и ще научи играчите да се борят и играят задружно,а не да мислят за тотото...........

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/11/13 16:20

    Тоя ветеран Кавалджиев, не го ли е срам да се съблича по екип? Жицата и Нешев да се отдадат на плажния и в Арда да стоят доколкото да помагат на младите в напечени моменти. Багдасарчето да уреди некой лев, а не да се хили от пейката като неква дърта гювендия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/11/13 13:49

    Старите пушки и треньора са залагали за победа на Ботев,както и на мача със Славия в Столицата. С тази разлика,че преди седмица явно се разчу и двубоя между Славия и Арда престоя много малко време в сайтовете за онлайн-залагания.Този път обаче се получи и двубоя с Ботев си стоеше за залагане до края.Коефициента за победа на гостите беше 7.5 в bet365.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/11/13 14:22

    Кой,кой, кой... кой прибра парите?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/11/13 12:00

    Колко сте прости и жалки всички, които коментирате направо ме е срам, че живея с Вас в един град. Малоумници такива спрете да си давате мнението без някои да Ви го иска. Не разбрахте ли за тези всички години през, които гледахте волейбол, че кучетата си лаят, а кервана си върви и никои не може да ги спре да си лапат парички. Вие феновете се оказахте по тъпи отколкото Ви мислех.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.