Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие на област Кърджали класира днес пет  проекта на работодатели по националната програма „От социални помощи към заетост". С проектите се кандидатства за разкриване на 15 работни места за изпълнение на общополезни дейности през 2014 г.  Те ще бъдат изпратени за окончателно одобрение от Агенцията по заетостта,  решението и се очаква в края на декември т.г.

На заседанието, водено от областния управител на Кърджали Бисер Николов, бяха обсъдени предложения на общините Ардино, Джебел, Кирково, Крумовград и на Областна администрация Кърджали.

Те предлагат създаване на работни места за почистване, премахване на нерегламентирани сметища, освежаване на детски площадки и др.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/13 15:48

    Щяли да разкрият за 2014г. петнадесет работни места-боже Господи.По добре да бяхте съкратили петнадесет нехранимайковци от Областната!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/13 16:23

    15:48,човек е толкова голям,колкото му е голям мирогледа.А за това "грандиозно" мероприятие не могат да си платят бензина и телефоните.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/13 18:05

    Прави са написалите първите два коментара, как искаме от един селски човек да мисли мащабно? Та неговият мироглед свършва като излезе от село Кирково. Не знам до кога ще се назначават на ръководни постове хора без опит и знание в съответната област? Виновни сме всички ние които допускаме това да се случи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/13 18:23

    А той трябваше да следава политиката на партията си (БСП) и да реализира онези 250000 работни места, които обещаха преди изборите! 250000 работни места, разделени на 28 области ще рече ....8 928 работни места! Ами .... аз не съм максималист, нека са половината от обещаните! .... ще рече около 4 400 работни места! Ами действай пиич ..... щом си се хванал на хорото!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/12/13 09:28

    Ммалоумни!!! Тия нали мразят думата кадруване затова и политиката им е калпава!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.