От Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация" потвърдиха новината на 24rodopi.com – нито един от кандидатите за директор на регионална дирекция "Автомобилна администрация"-Кърджали, не успя да мине конкурсната бариера и Лютви Джамбаз остава шеф.
Ще припомним, че трима кандидати бяха подали документи за участие в конкурса за шефския пост, като Джамбаз се отказа в последния момент от състезанието.
Рашид Юмер не беше допуснат поради липса на достатъчно стаж. Друг от кандидатите - Тенчо Тинчев получи 8 точки на първия етап в конкурса, а Каракехайов-19. Поради тази причина Кехайов се яви на следващия етап-интервю.
Здравко Александров Каракехайов получи 3,55 точки на интервюто и с коефициент 4 не се класира, поясниха за 24rodopi.com от „Автомобилна администрация". Резултатът му от теста пък е 3,75 токчи и коефициент 3. Конкурентът му Тинчев имал 2,25 точки и коефициент 3 и затова не е допуснат на интервюто.
Съгласно резултатите от проведените тест и интервю,  няма класирани за заемането на длъжността директор на автомобилната инспекция, гласи решението на комисията.
Лютви Джамбаз продължава да е временен шеф на ДАИ в Кърджали.
 
Друг от кърджалийското лоби е назначен за голям шеф в София – четете по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/14 11:54

    УДОРМА .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/1/14 12:09

    ААААААААААААААА ДЖАМБАЗА "ПЛАЩА" ЗДРАВО , НО ЩЕ ЩЕ ИЗБИЕ "РАЗХОДИТЕ" ЗА НУЛА ВРЕМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/1/14 12:50

    Честито на потърпевшите. Доказателство, че няма конкурси, а само назначения. Джамбаз няма нужното образование и не се е отказал в последния момент. Просто ДПс ще чака да си купи образованието, както и си е купил длъжността.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/14 13:44

    Видяхте ли ,,професионалистите,,на . Милко и. Миланчо?!? Ха, ха, ха.........

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/14 16:11

    САМО ДПС НА КОЙТО НЕ МУ УЙДИСВА ДА ГО ДУХА .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/14 17:34

    16:11. ТОГАВА АЗ ТИ УЙДИСВАМ , НО ТИ НА МЕН , НЕ !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/14 18:29

    Правим конкурс.Будалите участват!Нашия човек без конкурс печели,Малко е неграмотен,няма образование, но е наш човек !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/1/14 19:35

    Za6to se mi4ite hora nazna4ete Turgay toy i bez tovae kato 6ef na slujbata...podkupi ..pari vili v Petlino 2-3 koli markovi vsika ve4er v bloka mu idvat da se ot4itat predi izpitite a Dirjavata ili spi ili i uydisva polojenieto..da jivee Turgamprom na pariiiiiiiiiiiiii

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/1/14 08:23

    Джамбаз няма нужното образование, което се изисква и ще временно шеф.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/1/14 08:52

    ЩЕ ЧАКАТ Л ДЖАБАЗ ДА СИ КУПИ МАГИСТРАТУРА .... боклуци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.