В първия ден от новата парламентарна година депутатите обсъдиха на първо четене Законопроект за предучилищното и училищното образование. Позицията на парламентарната група на Коалиция за България бе изразена от народния представител  Милко Багдасаров. Той обвини вносителите от ГЕРБ  в безотговорно отношение към собствения си закон, тъй като предложението трябва първо да мине по реда си на обсъждане най-малко в комисиите. Багдасаров също отправи остра забележка относно факта, че в триста и петдесетте текста на закона думата „учител" е използвана само веднъж.
 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/14 16:58

    СМЕШНИК . ТИ ПРЕДАДЕ КЪРДЖАЛИ .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/1/14 17:24

    Бре ,,изказал се,,! Това звучи по скоро подигравателно! Тоя изложи много социалистите! То бива простотия ,но неговата е съчетана и с това ,че е неук и ограничен. Но пък има самочувствие в излишък.. . ч л е н на партията.....

    ОтговорИзтриване
  3. анонимна15/1/14 17:24

    Учителите в Кърджалийско не заслужават и веднъж да ги споменат.Не може по двама-трима в час ученици и учителките невлизат в час, защото нямало заради кой да преподават. Само гледат да получат заплатите и да участват в някой проект за заплащане.Министерството не мисли ли,че е безумно на по 4-5 деца в паралелките на професоналните гимназии да има толкова много учители- обединете ги-селското, шивашкото строителното , механото и туризма в едно. В тия училища учениците се водят в книгата, реално ги няма.Това са килиини училища и не ни трябват неграмотни деца Евала на директорката кюпранджиева събра ги всичкитие от наште села и училището пълно. Направете проверка ало от софия.Искам и мойето дете да го учат, а не да не кара часовете и да го пуска тда си ходи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/14 17:49

    О С Т А В К А

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/1/14 19:00

    ОСТАВКА!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/1/14 10:19

    оставка

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/1/14 10:42

    ееееееееееееееееееееееееебббббббббббббббббббббббааааааааааааааааааааааааааввввввввввввввввввввввввввввввккккккккккккккккккккккккккккааааааааааааааааааааааааааа....................................................2

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.