405 кандидати са допуснати на тест за 23 работни места в Националната агенция по приходите (НАП) в Пловдив, като 10 от служителите ще работят на ГКПП „Маказа", граничния пункт край Златоград, пункта край Ивайловград и на други места в Кърджалийско и Смолянско. Те ще работят в новото звено „Фискален контрол".
Както вече 24rodopi.com писа, Агенцията бе обявила конкурс за длъжността „старши инспектор по приходите" – 2 бройки, и „инспектор по приходите" -  8 бройки. Общо в страната НАП търси да назначи 105 служители.
Работата на инспекторите във фискалното звено ще бъде свързана с физически и документален контрол на стоки, представляващи висок фискален риск. Данъчните ще следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си.
Размер на основната заплата, определена за длъжността: „Старши инспектор по приходите" е 850 лева, а за „Инспектор по приходите" - 700 лева.
Тази седмица 405-ата кандидати те ще се явяват на писмен тест за професионални знания и умения. Заради многочислеността на кандидатите тестът ще се проведе в две зали на Аграрния университет в Пловдив.
23-мата одобрени ще работят в граничните пунктове в Кърджалийско, Смолянско и Хасковско.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/1/14 21:43

    Кои ли ще са късметлиите?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/1/14 23:05

    А НОВИЯ ПЪТ ЗА МАКАЗА ПУСНАХА ЛИ ГО? НЯКОЙ ДА Е МИНАВАЛ НАСКОРО В ТАЗИ ПОСОКА?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/1/14 23:31

    По-скоро кои ще са уредените?!??!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/1/14 04:49

    Споко-вече са уредени-наши хора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/1/14 08:14


    предварително се знаят.другите са за присъствие.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/1/14 19:04

    от нашите да са .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/1/14 22:31

    Voodoo дамата от Байкал ще ги вземе всички на работа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.