Снощи за около половин час свекърва ми бе останала сама, защото ние живеем на долния етаж. После я намерихме мъртва, а цялото жилище беше преобърнато. Не ми се мисли за жилището, но жената си отиде. Това обяви съдия Нели Куцкова, цитирана от Блиц. Както първи 24rodopi писа, убитата 85-годишна жена е от Кърджали и е свекърва на известната съдийка.
"Дойдоха много полицаи и много сериозно и отговорно подходиха към нещата. Тази сутрин отново имаше оглед на мястото. Към момента нищо не казват, а и не се длъжни", добави тя.
"Просто искам да призова всички, които имат баби и дядовци на възраст около тях, да ги предупреждават. Допускаме, че тя е отворила вратата на крадците, защото по касата нямаше следи от взлом. Нека не са доверчиви и да внимават", завърши Куцкова.
Както вече съобщихме, обирджиите са били двама. Мъжете я нападнали и ударили няколко пъти, след което взели част от вещите в жилището и избягали. Вследствие на побоя жената е починала.
В празничната нощ тя била на гости при близките й на третия етаж в кооперацията, но се прибрала за малко до апартамента, където отседнала. Точно тогава изненадала крадците, които я нападнали и убили. Нападателите се издирват.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/1/14 16:16

    крадците не са дошли с намерението да я убиват, което сигурно ще смекчи вината им

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/1/14 16:54

    ГЛАСУВАЙТЕ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ,НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА,САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА,КРАЙНО ВРЕМЕ Е,НЕПРИКОСНОВЕННОСТА ВЕЧЕ Е САМО НА КНИГА,,,,,,,,,!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/1/14 19:30

    Много жалко за жената - ужасно е! Може и да не е хуманно това, което ще кажа, но ако на магистратите им се случват повече драми и трагедии в личен план ще разберат какво изпитваме всички ние, така наречените ,,обикновени хора,, от престъпността, от бавното разследване и правораздаване, от ниските присъди, които се постановяват дори при подобен случай - условни присъди, пробация и прочие.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/1/14 20:02

    лека и пръст на жената!ужасна смърт и то в навечерието на нова година.голяма трагедия!за съжаление 19:30 си много прав/а .дано на никой не се случва подобно нещо,защото правосъдие няма.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/1/14 21:33

    няма полиция,тя пази държавната граница

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.