„Би трябвало да се знае, че в тази статия, подалият сигнала е анонимен, затова не се споменава име на политик, намеква се за влиятелен депутат от ДПС Кърджали", заяви депутатът от ДПС Ахмед Башев по Бтв. Той коментира появилите се сигнали, че синът му ще бъде назначен в ДАНС без конкурс.
„На мен много ми се иска помак да работи в системата на ДАНС. Не става въпрос за мен или за семейството ми, а за който и да е от малцинствата. Предполагам, че това дразни много хора", поясни скандалният народен представител.
"Аз не крия, че имам афинитет към тази служба", каза Башев. Този човек трябва да бъде помак, но трябва да отговаря и на изискванията за ДАНС. Синът ми няма необходимото образование за да кандидатства там. Делото срещу имамите показа, че ДАНС има проблем с неразбирането на малцинствата. Те трябва да имат и такива хора. "Има нужда от реформа в начина на провеждане на конкурсите. Виждам, че има дискриминация. Винаги такива хора отпадат от конкурсите. След като може да бъде помак, ром или турчин народен представител, защо да няма такива хора и в службите", заяви Башев.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/14 11:05

    А сега сложете и по един циганин, арменец, евреин ,македонец ,грък и накрая един сириец ,за да е пълна картината!
    Но първо гледай да уредиш децата и внуците си !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/1/14 10:40

      Защо не ,с какво сте по добри..другите

      Изтриване
  2. Анонимен15/1/14 11:08

    Имаше преди време друг от ДПС - Ахмед Юсеин, който постоянно, умишлено и понеже не можеше друго да каже, защото беше ограничен и некомпетентен го избутваха да говори за участие на турците в силовите министерства и респективно в ДАНС,Тай си отиде и сега това го поставиха в устата на този също ограничен човек да говори не за помаците, а чрез него за турците.Той изпълнява поръчка.Защо са им службите на турците, когато те - кметове, общ.съветници, директори на училища, агенции, депутати и самия лидер Местан са агенти на службите.За какви малцинства говори този, за какви имами говори.Турците са малцинство.Кой му е дал право да говори от името на помаците.Помаците не са малцинство.Те са част от българския народ с мюсюлманско вероизповедание и токова.Знае ли този колко помаци има в службите, в МВР, в Армията, в съда, в прокуратурата сигурно и в ДАНС, но те не са казали че са помаци и не им се дава право.Помаците учат, развиват се, лоялни са към държавата, уседнали са, не мислят за "ана ватан".С други думи осъзнават в по-голямата си част принадлежността си към българската общност.Между другото думата помак не се приема от всички равнозначно.Има и за и против, а при някой обидно, което е правилно.Тя упорито се налага от говорителите на ДПС с цел да ги разделя от корена им по подобие на помаците в Гърция, да се турчеят.Тези Башевци, Имамовци, Агушевци и техните последователи, които са се продали за власт един ден младите в техните краища ще ги "изгонят с камани" .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/1/14 11:14

    Какво стана с колегата ви Христо Бисеров! Нещо спряха да говорят за него!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/14 11:18

    И това е позиция на депутат! Срам и позор! Откъде накъде човекът трябва да е българин, турчин, помак, арменец или циганин! Какви ги говори този доносник, човекът трябва да е кадърен и компетентен, без значение от кой етнос е! Депесарска работа!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/1/14 11:23

    Ахмед Башив- агент Манол! Колко ли помаци предаде преди 1989 год! Мръсници!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/1/14 11:40

    бисеров...къде е....!!!???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/1/14 11:57

    Малоумник,в ДАНС работят и турци и помаци и всякакви.Стига си чеса езика и се упражнявай над темата.Като ги видиш забрадените пингвини в селото на този и ти става ясно,че за него само ислямската държава има смисъл,всичко друго е въпрос на време.Това че връзките на ДПС те спасиха от затвора и спряха разследването,не означава че фундамитализма в твоят край е само мит.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/1/14 13:00

    besilo za teb prodajnik.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/1/14 13:28

    hey agenti kak vi varva toya tip narod,,,

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/1/14 13:51

    Този да не би да се познава лично със всички агенти в ДАНС (включително ГДБОП и останалите мини структури включени към ДАНС), да не би да познава техните родители, да не би да ги придружава до църквата... Какви са тези малоумни изказвания с цел надъхване на определено затъпяло население, че са дискриминирани... За кандидатстване в ДАНС, няма изискване да си християнин, нито да носиш българско име, но има изискване да имаш само и единствено български гражданство... Не може да сте граждани на 2-3 държави и да се натискате в единствената работеща агенция(всъщност отдавна не са заловили престъпници или да са направили някаква акция, но това не ме учудва имайки предвид тройната коалиция)...А и не мисля, че е необходимо да се налагат определени кадри, щото вие от ДПС явно имате такива на най-високо ниво в тази мега структура имайки предвид случая Христо Бисеров...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/1/14 14:05

    Ако не го назначат защото е помак, е дискриминация, ако го назначат защото е помак пак е дискриминация. Заради етноса ли ще се назначаваме и уволняваме. Обърнахте държавата на наши и ваши. Сеете омраза и ще си понесете последствията. Атака, ДПС, ПОМАК, много е тънък ледът под краката им.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/1/14 16:24

    не помаак а български граждани се назначават в данс "уважаеми" помако.Повечено българомохамедани се срамуват да се наричат помаци а само този задръстен фанатик си развява коня защото така е при псевдодемокрацията.да си отива в помашката държава. не си види миналото като агент а на всиичко отгоре се и показвана светло.каква наглост,какво дебелоочие.защото е помак

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/1/14 17:51

    Gospodin Bashev zashto puk to4no tvoya sin nqma li drugi umni turci ili pomaci ,vse gledate ili vie ili vashi rodnini da sa vinagi na vlast

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/1/14 17:54

    нашите сме с теб .

    ОтговорИзтриване
  15. съчанлия15/1/14 20:03

    Айде стига вече с тия помаци бе! Жена ми е помакиня и в последно време ме гледа така малко странно и на криво.Накрая ще вземе да ме напусне заради тези безкрайни теми за малцинства,етноси,дискриминации и какво ли още не знам вече...Останахме една шепа хора в тая измъчена страна,дайте да вземем да се уважаваме и да се разбираме вече.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен15/1/14 20:12

    Сачанлия ????

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен15/1/14 22:05

    Помак може но не и с турско име глупако

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен16/1/14 18:27

    В ДАНС нищо не работят! Специално в Кърджали са събрани топ идиоти!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.