"Опел Вектра"отне предимството и удари странично "Опел Корса" с хасковска регистрация, управляван от колоритния кърджалийски бизнесмен Михаил Манолов - Мишо Царя. Няма пострадали, но щети има и по двете коли.
Инцидентът стана на улица „Отец Паисий" в центъра на Кърджали, която е наричана още „Беззаконие", защото е превърната в паркинг и де факто МПС-тата се разминават на сантиметри разстояние, а пътни полицаи не забелязват критичните ситуации.
„Уникално „спящи" пътни полицаи има в Кърджали. Ръководството също спи – неволно или волно това не знаем, и не забелязва, че тази оживена улица е превърната в нещо като тясно мостче, по което за да мине единият водач трябва да изчака другия. Нито една глоба не е наложена за паркирали тук. Това не са спрели по неотложност коли, а паркирали за часове. И от двете страни на улицата има забранителен знак на паркиране. Ако "селяндурите", които паркират тук, не разбират знаците, то защо това не правят пътните полицаи на смяна", гневяха се живеещи в близост кърджалийци.
Другият шофьор ми отне предимството, поясни Мишо Царя.
Интересното е, че улицата е на 150 метра от Областната дирекция на МВР.
Георги Кулов, Петър Калчев
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

33 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/1/14 17:42

    Право в десятката - улица "Беззаконие"!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/1/14 17:49

    МИШО Е ПЪЛЕН ГЛУХАР ! ИЗКАРА ШОФЬОРСКА КНИЖКА ПО ВТОРИЯ НАЧИН И С РУШВЕТИ ! ТОЙ Е КАРАЛ И АВТОМОБИЛА КОГАТО КАТАСТРОФИРА И ЗАГИНА ПЪРВАТА МУ СЪПРУГА , НО НАГЛАСИХА НЕЩАТА ТАКА , ЧЕ ВСЕ ЕДНО ПОЧИНАЛАТА Е КОРМУВАЛА !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/1/14 17:51

    Не е беззаконие а закона е само за някои

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/1/14 18:04

    Че то в Кърджали има ли въобще КАТ?За синя зона да не говорим,че електората от селата в чудо ще се види.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/1/14 18:04

    Може КАТ да не работят, но от Териториалното статистическо бюро могат да преброят селяндурите по броя на паркираните коли.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/1/14 18:06

    Много добре познават знаците пътните полицаи, но къде им е далаверата!? Друго си е да те спрат на пътя с въпроса: "И сега какво ще правим, ще пишем ли?", или "Гледай го бе, за едни 50 лева ще се обеси с колана!" .... Но пък спокойно могат да пият кафе за по 20 лева на същата улица! ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/1/14 18:10

    misho tsarq e bil piqn...tova e istinata...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/1/14 18:15

    Там не паркират селяндури,а собствениците на търговските помещения в кооперацията,както и техни клиенти.А за хаоса в паркирането е виновен кмета,понеже е издал разрешително за търговски обекти там където няма места за паркиране.Същият кмет упорито отказва въвеждането на синя зона за паркиране в центъра,отказва скобите и паяка автомобилите които са паркирали не правилно,както и създаването на общински паркинги.Само кооперации строят и после хаоса е пълен.А полицаите са виновни до толкова че като видят нарушителят не го глобяват,ако го няма в автомобила са безсилни.Такъв им е закона,нещастен.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/1/14 18:24

    Ква синя зона бе,ако направят синя зона в града селяндурите ще си оставят колите на ОМВ и другите бензиностанции.Тва да не си спреш селската тунингована кола пред заведението,направо обезсмисля слизането в града и пиенето на кафе.Кмета никога няма да допусне синя зона и паяк в града ни понеже масово наказаните ще са неговите избиратели от селските райони.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/1/14 18:43

    Тези от селата са селяни, а тези в магазините селяндури. Има съществена разлика. Селянин не е обидно.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/1/14 19:06

    Крайно време е да си отворят очите пътните полицаи!
    Ако те не могат да видят,ние ще им помогнем :
    - Гореописаната улица,която явно стана еднопосочна
    - Вечните тарикати пред Френдс ( особено вечерно време )
    - Сан Стефано , спиращи на спирките на автобуса
    И още много,много други!
    Решението ли? Паяк! И да видят после тези тарикати пак ще спират ли така!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/1/14 19:11

    Кой е мишо царя къде какво работи?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/1/14 20:03

    Кърджали има един проблем да се отвори затворената отсечка на бул.,,България,,.Ако това се направи ,ще се облекчи цялото движение в града.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/1/14 20:06

    мишо царя е колоритен биснесмен 19;11. нали в анонса ти казват колегите от 24.а всъшност аз да ти обесня конкретно кои е? тои е , приятелю един мизерник, които не се къпе зимата, защото водата е мокра. тои е един шут, знаеш ли какво е шут, навремето царете са имали такива. тои е нещо като онзи с питона дето е ревал в4ера по телевизията. а какво работи питаш? тои не работи, работи брат му, и му помага , за да не умре от глад, бизнесмена, анадун му кои е тои?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/1/14 20:08

    MISHO MANOLOV e tolkova izvesten na POLICIAITE kolkoto MISHEL SHUMAHER i ANGELA MERKEL vzeti zaedno,za sazalenie tova ne se otnasia za ZAKONITE V BG I TIAHNOTO PRILAGANE......

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/1/14 20:16

    GRAZDANITE,koga shte osaznaiat ce ,,selianin,,ne e obidno dori e priznak za blagopolucie...koito i da popitate ot cuzbina, shte vi kaze ce na selo se zivee po-dobre ot kolkoto v zadrastenia vi grad KARZALI ili drugade v BG.......

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/1/14 20:27

    niakoi da e namiral slucaino edin zlaten krast na ulica bezzakonie i ako da to da go varne vednaga v nai- blizkoto upravlenie na MBR....

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/1/14 21:21

    Малоумник, селянин не е географско понятие а манталитет. Когато се научиш да пишеш на кирилица и то грамотно, тогава коментирай.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/1/14 22:07

    Истинаната е, че паркирането е вече проблем в Кърджали. Колите станаха много..........Пък да не говорим за културата на движение - всеки бърза и е изнервен.
    За това - трябва повечко внимание и толерантност на пътя ....

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен6/1/14 22:10

    Янчо беше най-добрия пътен полицай в Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен6/1/14 22:13

    niakoi da me svetne: KARDZALI kam koia geografska schirina se vpisva-AZIA ili EVROPA???sled kato nikoi ne se saobraziva s GRAZDANITE V BG???ARABSKATA realnost nai-podhozda na KARDZALIISKIA mantalitet....

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/1/14 22:25

    VSEKI da si kupi samo po dve 2 KAMILI po primera na otec PETAR i da gi krasi EMIR I SULTAN taka schte ima uslovie za dvizenie i za razhodka....

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/1/14 22:29

    Някой ще те светне по голямата тъпа главчитяка.

    ОтговорИзтриване
  24. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен6/1/14 23:14

    kam vodacite na MPS ot KARDZALI zaschto ne si smeniat nomerata na licnite MPS ta,da ne gi barkat s KAMILI zaradi nacalnata bukva ili vmesto LEV,na gerba,da se zameni s kamila???moze da namaliat proizschestviata po patnoto platno...

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен7/1/14 03:09

    Отворете града и отпушете бул България,само дето ще секне бизнеса на сина на Расим Муса,ама града не е негов!!!

    ОтговорИзтриване
  27. Реджеб от с.Лисиците7/1/14 06:02

    Раметлията Мишо БЮЗЮКВЕРЕНА не беше лош човек ама си беше БЮЗЮКВЕРЕН !

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен7/1/14 10:02

    Така ще е докато бул България е затворен още от КОМУНИСТИЧЕСКО време и още е затворен което показва че ДПС и БСП са едно и също

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен7/1/14 10:20

    Там не паркират селяндури,а собствениците на търговските помещения в кооперацията,както и техни клиенти.А за хаоса в паркирането е виновен кмета...

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен7/1/14 11:57

    Не бул. "България", а ул. "Републиканска" между Обредния дом и Военния клуб да се овори и в двете посоки.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен7/1/14 12:34

    Наложително е да има "ПАЯК' и "СИНЯ ЗОНА" в Кърджали.А що се касае до пътни полицаи, в Кърджали няма такива.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен7/1/14 14:10

    Az kat se oplakah za nepravilno parkiranite koli varhu pesehodnata pateka , malko ostana styaha da arestuvat mene...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.