„Лютви Местан не подкрепяше създаването на ДПС и дори в началото казваше, че не трябва да подкрепяме тази партия, защото това е формация на простаците и селяните. Но всеки от нас е изживял своя душевен катарзис", твърди бившият земеделски министър Мехмед Дикме, цитиран от „24 часа". Уволненият по времето на управлението на НДСВ министър коментира плакат на Лютви Местан под името Владимир Зидаров от партията СДС.
„Още когато излезе разследването за Христо Бисеров, казах, че очаквам и още такива. И очаквам още по-големи скандали с хора от ДПС. Но при всички случаи се очаква да излязат още по-големи имена от политическата формация. Елитът на това общество биват издигани за кметове и депутати. И аз питам: тези хора, които са разследвани ли са елитът на турците и помаците в България. Неслучайно на последните избори загубихме 200 000 гласа", обяви Дикме.
„Полека-лека партията започна да сменя ценностите си - от ценностите на морала до ценностите на интересчийството", твърди Дикме, който е представен за един от създателите на ДПС.
От ДПС в Ардино отрекоха това и поясниха, че Дикме е дошъл в Ардино от село Диамандово и се записал в местното ДПС години след учредяването й.
„Аз не съм изключен от ДПС, аз сам напуснах партията. Има страх в хората от турската общност. Защото в техните домове преди години са влизали турци, ровили са в хладилниците им, сменяли са имената им и сега това е на път да се повтори. Същите тези хора сега пак са в общинската управа, във властта", обяви Мехмед Дикме, който при управлението на НДСВ бе назначен за министър от квотата на помаците в ДПС.
„Когато ние отидохме пред парламента с искане да ни върнат имената, българите дойдоха с чайниците и чашките да ни носят чай, защото беше много студено. А хората, които в момента са на върха на властта, си пиеха ракийката някъде и не ги интересувахме. Парите са голяма работа, те обърнаха нещата в ДПС", заяви Мехмед Дикме.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

80 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/1/14 11:15

    Бе да еба вашта мама помашка. Нали до 1993 година се срамуваше от името си бе, ахмак с праз и мляко. Нали извън Кърджали казваше, че майка ти и баща ти са българи и са били командировани в Диамандово. Ти майка си и баща си продаде, ДПС ли няма да продадеш. От домузлик и кражби си заприличал на 70 годишен миньор.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/14 11:17

    Този българомохамеданин беше уволнен заради откраднати милиони от тютюнджиите с премиите. Доган каза: Този Франкенщайн го махайте. Ако иска прокуратурата да се занимава с него. За нас той е петно.
    Когато го уволняваха Станимир Илчев и Юнал Лютви му обясняваха в кабинета, че това са нормални неща. Хващат те в кражба - махат те. А той ревеше и викаше: Ако ме уволните - ще се самоубия, ще се хвърля от прозореца.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/1/14 11:23

    Тюфлек, когато 33 души създаваха ДПС ти сигурно си писал още доноси. Нали първия си инсулт направи когато се притесни, че са те разкрили, че си откраднал 100 долара от пътуването в Бурса.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/1/14 11:25

    Не си уволнен, защото дори не си обсъждан. Мишките не заслужават внимание. Уволнение са Ехлиман Чобан, Бахар Палова и другите, които може да са сгафили, но са стойностни хора. Ти си срам и не сме те обсъждали. Въшката просто я махаш и я забравяш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/1/14 11:28

    Този помак и Осман Октай са като курви на повикване. Трябва ли да се плюе ДПС и двамата крадци са първи. И двамата са забравили, че ако не бяха ДПС и Доган сега щяха да умират гладни, защото се некадърници. Осман знае турски, но този помак нито турски знае, нито с българския е добре.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/1/14 11:30

    tozi s kakvo litse govori za dps i srestu dps .nima nie ne znaem koga e stanal clen na dps. arhivite se pazyat.tozi da mi govori za zloupotrebi v dps.iska li da mu pokazem s kakvi sredstva e razpolaga predi da stane kmet e razpolagal i s kakvi razpolaga sega.koga taya dirjava ste go podhvane za proizhoda na parite mu.takiva kato nego dokaraha dps i tursite v bg do tova polojenie\

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/1/14 11:31

    Браво на Дикмето, долу ДПСто

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/1/14 11:33

    COVEK BEZ VYARA KAKVO OCAKVATE OT TAKIV TE SA TI KOYTOSI NA SMYANA A ZASTO NE KAJE KAK SEYE HVALIL NA BELITE BREZI PRED DEPUTATI NA DPS CE TOY SEYE NOVIYA PREDSEDATEL NA PARTYATA PO ONOVA VREME TOZIE ALCEN GLUPAK

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/1/14 11:38

    AC KOPEK PADNA LI OT VISOKO

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/1/14 11:41

    Този казва цялата истина и само истината. Как години след като бе създадено ДПС дойде в Ардино гладен с една стара Жигула, стана член на ДПС за да го назначат в Пионерския дом който вече се казваше ОДК. Беше в центъра по ТНТМ при госпожа Люцканова. на нея разказваше небивалици как щял да купува банана от Пловдив и срещу тях да изкупува шипки в Ардино. Будалява работа помашка.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/1/14 11:45

    На Дикмята пак му се връща в ДПСто защото без ДПС е кръгла нула колкото и пари да е откраднал. Натискаше се да влезе в ГЕРБ, но бате Бойко каза: В ГЕРБ КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НЯМАТ МЯСТО.
    Ресми Мурад го би 5 пъти на всякакви избори и сега искат пак зад ДПС да се крие. ходи някъде си харчи откраднатите пари, не ставай смешен тук. Прочети някоя по-дебела книжка и да разбереш смисъла на живота. Ако са ти останали 5-10 годинки върви нядъке си поживей като хората и бъде малко повече човек. не плюй по хората, които са те измъкнали от блатото. И не се срамувай от майка си и баща си. Това е най-големият грях.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/1/14 11:46

    Така е товарищ Дикме, парите са голяма работа. Ти нали излезе милионер от властта, това го знаеш много добре. И понеже никой не те подгони да кажеш откъде са ти милионите, седи си на задника, харчи си парите и не злорадствай заради кърлежи, които ги им във всяка партия. Катарзисът е в сила и за хора, и за партии. По-добре късно, отколкото никога. Ти обаче още не си извършил твоето прочистване. Ха дано една сутрин се събудиш и разбереш, че ако го нямаше ДПС-то ти щеше да си най-много селски даскал.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/1/14 11:55

    DIKMETO BESE NAY GOLEMIYA DONOSNIKI I PREDATEL NA KOMUNISTITE

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/1/14 11:58

    Какво стана със сина на това дьонме,бая беше вдигнало носа,дали не се спъна някъде ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/1/14 12:37

    Ало, . Дикме, ти мой човек, забрави ли как си живуркаше на . Белите брези и пълнеше фризерите с незаконен диивеч? Отгоре на всичко се и хвалеше пред разни,,момченца,,и години наред дерибействаше ! Как не те срам да пишеш такива небивалици? Аз съм българка и се срамувам от това ,че ти все още не си се самоопределили какъв си и с кои си, а си бил министър издигнат от определена партия! Ти си оставаш в кръвта предател и връстник!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/1/14 12:47

    11:55 "ДОНОСНИК И ПРЕДАТЕЛ НА КОМУНИСТИТЕ!" Ха-ха-ха ... да видим кой сега "пърди" в едно гърне с комунистите! Много докачливи дпс-коментатори, преглътнете го, ИСТИНАТА БОЛИ!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/1/14 13:23

    ДПС + БКП . ВЕЧНА ДРУЖБА

    Да му мислят простите гласоподаватели

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/1/14 13:25

    Neka vestnika da proveri po vreme na vizroditelniya protses tozi gospodin bil li e v ARDINSKOTO PODELENIE. Ako e bil znaci toy e mnogo golyam vizroditel.............Kak po onova vreme se e slujilo v ARDINO,AKO NE SI VEREN NA PARTIYATA I DS..I AKO NE SI BILGARIN ILI POMAK.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/1/14 13:36

    Съветвам редакцията да провери защо този тип е влязъл с казармата с имената си Демир Дерменджиев, а излязъл с имената Александър Дерменджиев. И на коя година след демокрацията си е сменил за трети път имената на Мехмед Дикме.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен4/1/14 13:41

    Mehmed Dikme beshe izkluchen 2006 godina ot DPS Ardino ne e napusnal az sam edin ot horata koito glasuvaha za negovoto izkluchvane

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен4/1/14 13:53

    Браво на Дикмето, за мен стойностен човек. Изкара ви кирливите ризи и сега се надпреварвате да го плюете.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен4/1/14 14:08

    леле доносниците направо ще се изпотрепат по между си

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен4/1/14 14:10

    pomaka e taka kato slan4ogleda..

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен4/1/14 14:11

    Първия митинг в София за връщане на иманата беше на помаци дошли от гоцеделчевските села още декември 1989г.. Къде бяхте всичките вие борци за права и свободи тогава!!!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен4/1/14 14:18

    ДКМЕТО ДА ОТИВА В ПЕРСИЙСКАТА ПАРТИЯ "ПОМАК " !

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен4/1/14 14:31

    ДИКМЕ Е НАПЪЛНО ПРАВ !

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен4/1/14 14:45

    До 11:15 Да се извиниш на миньорите. Те рядко достигат до 70 години и не е от "домузлик и кражби", а от работа, която вероятно не познаваш.

    ОтговорИзтриване
  28. ЗНАЕЩ4/1/14 15:25

    ДО 14.11 ПО ГОРЕ : ПРАВ СИ БРАТКО ! И ЗАЩО "ПОМАК" Е ОБИДНА ДУМА, А НЕ ЕТНОС И ВСИЧКИ ТАКИВА ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ЕТНОСА СИ , КАКТО АЗ СЕ ГОРДЕЯ !!!!!!!! На 23.12.1989 година 15 автобуса с ПОМАЦИ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВСКИЯ КРАЙ БЯХА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА С ИСКАНЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ИМЕНАТА. И останаха там премръзнали до постигане на решение на парламента, за отмяна на член 1-ви от Конституцията и свободно връщане на имената на всички Мюсюлмани !!!!!!!!! Във всяко стадо има мърша, не отричам , че и сред Помаците ги има. СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ТЯХ !!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен4/1/14 15:28

    Истината казва,ама и той не е цвете за мирисане.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен4/1/14 15:45

    Има и нещо което е по-лошо от лъжата и това е полуистината. Казано така това не е лъжа ,но никога не може да бъде самата действителност. Дикме прави това което правят или ще направят всички политици винаги казва полуистини. И преди него имаше такива случаи на изключване от партията ,нека си спомнят за първия кмет на Джебел - Алиосман Яшар. И той каза много истини за партията и то много години преди Мехмед Дикме. И какво се промени едно голямо НИЩО. Да ни е честита новата реколта от депутатчета и новата година с нови По-големи лични главоболия.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен4/1/14 15:54

    ДО 15:25. 15 АВТОБУСА С ПО 50 ПОМАКА = 750 ПОМАКА . ТОВА ЛИ СА "ПОМАЦИТЕ" В БЪЛГАРИЯ КОИТО ГИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ? ХАЙДЕ СТИГА С ТИЯ ЕФРЕМСКО-МОЛОФСКИ ОТКАЧЕНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ !

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен4/1/14 15:59

    ТОЯ ПЪК ИДИОТ ОТ 14:08 ВЕЧЕ СТАВА БАНАЛЕН С ТИЯ ПЕРСИЙСКИ ГЛУПОСТИ ! НИЩО ДРУГО НЕ МУ ВДЯВА КРАТУНАТА ! СЕГА АКО ГО ПОПИТАТЕ КОЯ ДЪРЖАВА И НАРОД СА НАСЛЕДНИЦИ НА ПЕРСИТЕ , ЩЕ МИСЛИ ДЪЛГО , АКО МОЖЕ ДЕ !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен4/1/14 16:16

    до 15.54 Не става въпрос за това. Такива бяха фактите тогава. Първите мюсюлмани, които се престрашиха да протестират за имената си бяха точно помаци. Не е важно колко са били. Виж в интернет има клипчета. Не съм ги броил но са си доста голяма група.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен4/1/14 16:29

    Помаци (на гръцки: Πομάκοι, Помаки, на турски: Pomaklar, Помаклар), или българи-мюсюлмани,известни в България и като българи-мохамедани, наименование, използвано за обозначаване на население, чийто майчин език е българският и чиято религия е ислямът. Те живеят на Балканския полуостров — в България, Турция, Гърция, Република Македония, Албания и Косово. Помаците имат българско, помашко, турско, македонско и албанско самосъзнание. Традиционно до средата на 19 век българоговорящите мюсюлмани смятат себе си за част от ислямския миллет, а с разрастването на национализма в империята започват да се приемат за турци.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен4/1/14 16:43

    До 15:54. Не си прав - 15 автобуса с по 50 помака = 750 помака . Същото е 50 автобуса с по 15 помака = 750 помака тоже ! Но ако сложиш и шофьорите като помаци става така : 1.задача . 750 помака + 15 шофьора помаци = 765 помака .
    2. задача . 750 помака + 50 шофьора помаци = 800 помака ! АААААААААААААА !!!!!!!!!!!!! Кво ще кажете сега ? с Ефрем Моллов - откачалка и пчелар , ставаме 801 помака !

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен4/1/14 17:00

    БРАВО НА М. ДИКМЕ ИСТИНАТА МНОГО БОЛИ

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен4/1/14 17:08

    Дикмето ще ходи на избори!!!!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен4/1/14 17:10

    DPS gazolizcite sa se razvilnqli tuk,az iskam Erdogan i v Turcia da ne vi puska ne samo da vi shlqpa po manerkite,samo pomashkata partiya i partiyata na Korman zaedno na izborite shte vi likvidira vas depese komunistite

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен4/1/14 17:11

    Този прост депесар не знае що е това индулгенция, но му кажете че с купуване на два чувала ориз за мевлид грехове не се изкупуват

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен4/1/14 17:16

    Само така Дикме разбий тия краци и доносници те продадоха собствените си бащи и майки братя и сестри за жълти стотинки те продадоха България .

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен4/1/14 17:27

    Eiii hora sprete se de..Za turci pomaci sporite ne razbirate li,che tova e ideqta na politicite,dvamata se karat tretiq pecheli.Eto delqt ni za da sme po slabi!Nie sme edno cqlo ^^grajdani na Balgariq^^,nezavisimo koi kakav e!İnatim se s gladen stomah za horata koito ni dokaraha v tova deredje.Vijte gi struvat li si??!!

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен4/1/14 17:27

    АГЕНТ ПАВЕЛ СЪЩО КАЗВАШЕ :ТЪПИТЕ ТУРЦИ ОТИВАТ В ДПС А УМНИТЕ В СДС .

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен4/1/14 17:41

    Не само пиринча за мевлида не стига, ами и дупкането на голямата глава в миндера в джамията на Курбан Байрам. Ако си вярващ си вярващ през цялата година. И не крадеш от труда на хората. Този крадеше с торби от премиите на тютюнджиите. този боклук подписваше празни листове в Брюксел и така България сега няма европейско субсидиране както е в Гърция. На прост човек пост не бива да се дава. Помашка работа. Турците също крадат, ама не са будали като този Мимет дето яде текмето.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен4/1/14 17:45

    ZAŞTO TAKA Vİ SE NARIGVA OT Z.D DA STE DIRJALİ KOKALA PREZ TEZİ GODİNİ A NE NA NYAKOİ K..A NA BEDNİYA USTATA NA BOGATİYATTTT PARATA DA NE STE SPALİ BİVŞİ KOMUNYAGİ

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен4/1/14 18:10

    zaşto viye bılgarite ot turski pominak psuvate a drugite izpovedaniya ne MOGAT

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен4/1/14 18:13

    Разбойниците започнаха яко да се карат.Значи им идва краят!

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен4/1/14 18:27

    Прав е Дикме , АГЕНТ ПАВЕЛ - Лютни Месган участва активно в възродителния процес за смяна на имената .

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен4/1/14 19:53

    ЕЙ САМО ХОРА НА ДПС-ТО ПИШЕТЕ. ЩО СЕ ХВЪРЛИХТЕ ТАКЕ ЕДИН ПРЕЗ ДРУГ ДА НАПАДАТЕ ЧОВЕКА. ТОЙ ЧИ СИ Е КРАДЕЦ КРАДЕЦ АМА ВАС МНОГО ВИ СТРАХ ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен4/1/14 20:00

    ДПС Е КУЧЕТО НА ДС НО ДОЙДЕ МОМЕНТА КОГАТО КУЧЕТО СТАНА ПО СИЛНА И ПО ГОЛЯМА ОТ СТОПАНИНАСИ ТУКА Е ТРАГЕДИЯТА .

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен4/1/14 20:37

    Пома6ки диалект.... Diyaloglar
    Znayeş li pomatski = Pomakça bilirmisin.
    - Da, Znam (Evet bilirim)
    Dyeka hodiş = Nereye gidiyorsun
    Ya / as hodim na seloto = Ben köye gidiyorum
    Ya / as sam pomak - Ben Pomak'ım
    Dones vremeto e mlogu hubuva - Bu gün hava çok güzeldir.
    Semeystvo - aile
    Mayka, nanka - anne
    Bubayko, ubayko - baba
    Nana - nine
    dyadu- dede
    kuşta - ev
    daye (veya dayço) - dayı
    mico - amca
    teska - teyze
    kaleko - enişte
    tate,kaku - abla
    aga - ağabey
    (h)ala - Hala
    Ya şa varvi na kasabota - Ben kasabaya gidiyorum
    Kak ta zuvat? - Adın ne ?
    Zuvot ma Süleyman - Adım Süleyman
    Kolko si godini? - Kaç yaşındasın
    Na sedyam (bazen 'Na yedi gudine) - yedi yaşındayım
    Da lafiş turski znayiş li - Türkçe konuşmayı bilir misin
    1. Bolgarsku - Bulgarca
    2. Gırsku - Yunanca
    Ya turs

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен4/1/14 23:20

    За това помаците на следващите избори ще гласуваме за партия ПОМАК.ДПС ни предаде.И за пореден път ще помоля модераторите публикувайте коментара ми.До сега 5-ет пъти ме цензурирате особенно когато стане въпрос за политическата сбирщина в общ.Ардино .Така че господин Гюнер вземете се в ръце ако не искате цяла България да разбере какви ``некорумпирани журналисти ``има в източните родопи

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен4/1/14 23:50

    МАЛЕЙ ДИКМЕТО СЪЗДАЛ ДПС ,АБЕ ГЬОТ НАЛИ ТИ ПРАВЕХ СНИМКИТЕ В СТАМБОЛОВО ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗ 1995 Г И ТОГАВА НЕ БЕШЕ ЧЛЕН НА ДПС И БЕШЕ С ИМЕТО АЛЕКСАНДЪР ДЕРМЕДЖИЕВ И ПО КЪСНО ПРЕДАДЕ ДОГАН И НАРЕЧЕ ЦАРЯ ВТОРИ БАЩА,СТОТИЦИТЕ ДЕКАРИ В КИТНИЦА,ЯЗ КЪРДЖАЛИ И ТРАКИЕЦ НАД 1000 ДК,КОЛКО ОТ ОТ ТУРЦИТЕ ИМАТ ТОЛКОВА,ЕЙ НЕ СЕ НАЯДЕ ,ИНАЧЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И ТЕ БИЕ ДПС НА ПОЧИВКИ,АКО ИСКАШ ОПИТАЙ ПАК,НИКОЙ НЕ ТЕ БРЪСНЕ ВЕЧЕ В АРДИНО,НАЛИ ТАКА "МЕХМЕТ"

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен5/1/14 09:00

    ДО 23:50. АБЕ БЮЗЮКверен ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ДИКМЕТО Е КРАДЕЦ КАТО ВСИЧКИ ВАС ДУПИСАРИТЕ АМА КАЗВА ЦЯЛАТА ИСТИНА .

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен5/1/14 09:24

    15:59 ПАМАЧАГА,АКО ПОВЕЧЕ ТИ ХАРЕСВА "ИРАНЦИ" ,СТАВА И ТАКА . НО И В ДВАТА СЛУЧАЯ ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА СТЕ ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И БЪЛГАРИ. АКО НАИСТИНА Е ТАКА - КОН ВИ БРЪЗ И КУР ВИ В ГЪЗ !!!

    ОтговорИзтриване
  55. 15:59 LAPAI CHURKATA " IRANEC" !

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен5/1/14 09:55

    09:24. ВЧЕРА ОТ 14:08 ДО 09:24 ТАЗИ СУТРИН ЛИ ТИ БЕШЕ НЕОБХОДИМО , ЗА ДА РАЗБЕРЕШ , ИРАН Е БИВША ПЕРСИЯ ! ПАК ДОБРЕ ! ИМА НЕЩО В КРАТУНАТА ТИ !
    И НИКАК НЕ СЪМ ПОМАК , АМА НИКАК !

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен5/1/14 11:55

    Дикме е най-честният мюсюлманин . Не е агент доносник на ДС както Лютви и компания.Които работиха срещу братята и сестрите си. Тук говорят фактите и документите. Анадънму????
    И плюете от страх .Каквото и да пишете няма кой да ви вярва вече.

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен5/1/14 12:44

    Дикме е същия като Местан, Доган, Бисеров и другите мултимилионери и далавераджии от ДПС, натрупаха милиони и сега си ги харчат, а вие си пишете по форумите и се ядосвате излишно.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен5/1/14 13:07

    Съча от 09:24 доста се ровил в гугала , за да разбере нещо за персия ! Пълен идиот !

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен5/1/14 15:05

    11:59
    най точният коментар .ние от кирковоско сме за Дикме . смело напред ти си достоен човек.

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен5/1/14 15:26

    СМОТАНИ ПЕРСИЙЦИ И БЕЗ ТОВА НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ДПС .САМО ДИГАТЕ ГИРИ.

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен5/1/14 16:47

    ИДИОТА ОТ 15:26 , "СПЕЦИАЛИСТ" ПО "ПЕРСИЙСКИТЕ" ВЪПРОСИ , НЕЩО СИ ИЗСПУСКА НЕРВИТЕ !
    НЕ СА ТИ ВИНОВНИ ПЕРСИТЕ , ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ ИДИОТ , А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И СЪЧ !

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен5/1/14 16:56

    АЛО , АДМИНА !!!!!!!!!! АЙДЕ ДЕ !!!!!!!!!!! НАЛИ СИ НА ЗАПЛАТА !

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен5/1/14 17:07

    кой са Персийци????

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен5/1/14 17:31

    ДО 16:56.АДМИНА Е НА ЗАПЛАТА АМА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ НЕЯ АКО ТИ ПУСНЕ КОМЕНТАРИТЕ .НЕДЕЙТЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ КОНЦИТЕ НА Л.МЕСТАН СЕ ДЪРПАТ ОТ Р.МУСТАФА.

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен5/1/14 17:35

    ЦЕЛИЯ КВ.ВЪЗРОЖДЕНЦИ СТАНА КАТО ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ И ПАРТИЯ ПОМАК СЪС СИГУРНОСТ ИМА БЪДЕЩЕ .

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен5/1/14 17:37

    до 17:07. персийците са наште.

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен5/1/14 17:47

    НИЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ ИСКАМЕ МОАМЕД ДИКМЕ ЗА НАШ ЛИДЕР.ДОНОСНИЦИТЕ ПАВЕЛ .САВА .АНГЕЛОВ И СЕРГЕЙ НЕ ГИ ИСКАМЕ.

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен5/1/14 18:03

    17:07 PUMPALETO .

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен5/1/14 18:04

    17:07 КАТЪРИТЕ

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен5/1/14 18:05

    9:55 ПАЧА, ДА ЕБА ТАТКА ТИ !

    ОтговорИзтриване
  72. ЧУРКИН5/1/14 18:08

    9:55 ПАЧА , ЛАПАЙ ЧУРКАТА !

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен5/1/14 18:18

    16:56 ДУХАЙ ГО !

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен5/1/14 18:25

    9:55 ДА БЕ КАПУТ. ОСВЕН ДА ВИСИМ ПРЕД КОМПА ,НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДАЛЕЧ ОТ РОДИНАТА ИМАМЕ И ПО ИНТЕРЕСНИ ЗАНИМАНИЯ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ.
    ТАКА ЧЕ , ДУХАЙ ГО ,ПАЧА !

    ОтговорИзтриване
  75. Анонимен5/1/14 19:04

    16:47 Ей леш, какво против съченлиите имаш,а ? На 100 % си турчин ,и то прост.
    Да си турчин е обидно,а и прост,охооо . Така ,че лапай бахура, пача !

    ОтговорИзтриване
  76. Анонимен6/1/14 09:19

    Izpratete na A.Hekimyan komentarite za da se ubedi ,ce tozi tip lije i ce ima bolen mozik.

    ОтговорИзтриване
  77. Анонимен6/1/14 14:33

    DIKMETO I RASIM MUSA NAVREMETO BIYAHA DUPE GASHTI

    ОтговорИзтриване
  78. Анонимен6/1/14 15:29

    ДИКМЕТО КАЗВА ИСТИНАТА, АМА И АГЕНТ ПАВЕЛ - ЛЮТВИ МЕСТАН СЪЩО Е КАЗАЛ ИСТИНА, ЧЕ Д П С Е ФОРМАЦИЯ НА СЕЛЯНДУРИ, НЕГРАМОТНИЦИ И ПРОСТАЦИ! ДА СИ СЕЛЯНИН НЕ ЛОШО, НО АКО ТОВА Е ГАРНИРАНО С НЕГРАМОТНОСТ И ПРОСТАЩИНА, ПОЛУЧАВА СЕ ЕЛЕКТОРАТ НА Д П С !

    ОтговорИзтриване
  79. Анонимен6/1/14 15:53

    Касим Дал : храни куче да те лае

    ОтговорИзтриване
  80. Анонимен6/1/14 18:04

    DANS,Smetnapalata,NAP zashto nese samosezirat za da ustanovyat proizhoda na parite i imotite natozi bezsramnik.Toy li shte ni uci na moral.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.