Община Кърджали е планирала да закупи частен имот в квартал „Възрожденци". Това е заложено в програмата за управление на общинската собственост за настоящата година, която кметът Хасан Азис предложи на редовна сесия на Общинския съвет. Целта е на терена да се построи нова детска градина за нуждите на най-големия квартал в областния център, поясниха за 24rodopi.com от екипа на кмета. Във „Възрожденци" към момента има две детски заведения, които са крайно недостатъчни.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/1/14 19:14

    Най-после нещо хубаво за децата на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/14 19:19

    докато не го видя с очите си няма как да повярвам

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/14 20:11

    "Община Кърджали е планирала да закупи частен имот в квартал „Възрожденци". Това е заложено в програмата за управление на общинската собственост за настоящата година, която кметът Хасан Азис предложи на редовна сесия на Общинския съвет. "
    Нима продадоха на безценица и подариха на свои хора,всички общински имоти и тези на починалите и изселваните в Турция?!!! Какво става със започнатото и почти построените- училище,банка и,ТЕЦ и продадените СЕРДИКА,Ситопечат и др.сгради останали от СМК,Язовири и каскади и мн.др.Общински предприятия?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/1/14 20:15

    s sobstveni sredstva li si kupuva az shte mu dam edin dekar zemya ako mi vrne obshinata nasledstvenata mi zemya 4 .5dekara

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/14 08:20

    А занемарената сграда на детската градина до бившето СОУ "Митко Палаузов", сега "Кл. Охридски" какво ще правим? Нима няма свободни общински терени във "Възрожденци" та ще купува или правим услуга на някой наш човек купувайки на космическа цена имота му, както Фъндъкова с терена за софийските гробища?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/14 11:32

    рептилианска работа..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/14 13:03

    Дано от общината четат форумите и се съобразяват с мнението на хората, макар споделени анонимно. Ако се строи нова детска градина тя трябва да бъде около 100-те блокове, защото там има достатъчно деца, а в другите райони на квартала има вече 2 детски градини. Има парцели на собственици между реката и 101,102 и 103 и ...блокове. Там има построени разпръснати къщи, но останалите площи са частни имоти. Това място е тихо, свързано с пътя и близо до всички блокове от този район на квартала.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/1/14 14:39

    Само да не остане на приказки както паяка който кмета щеше да купува

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/1/14 15:37

    ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ , ТОЯ АДМИН ДНЕС , МАЙ ЩЕ МЕ ПРИНУДИ ДА ПИША ЕДНО И СЪЩО ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ !!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/1/14 19:36

    Преди 20г по план в района на последните блокове във В-ци, поляната пред бл.93 и магазин "Тони" бе отредена за детска градина. На нея все още няма нищо построено, но навярно вече е частно, както всяка педя земя в този район. Архитекта да си погледне плана!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/1/14 09:44

    Браво на кмета , най- после се помисли и за децата във Възрожденци , а ако направи и тротоари и детски площадки в квартала ни равен няма да има.Като се замислиш тротоарите са толкова малко , а детски площадки въобще няма....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.