Линейка гони пострадал при катастрофа, за да му окаже първа помощ. Странната случка стана в сряда малко след 12 часа на обед в центъра на Кърджали.
Както първи 24rodopi.com писа , лек автомобил „Рено" се заби в стълб на уличното осветление в началото на новия мост над Арда, отнасяйки и пътен знак с ограничение на движението. Веднага след инцидента двама души от автомобила тръгват да бягат, единият от които целият облян в кръв, разказаха очевидци за 24rodopi. Патрулни автомобили и линейка успяха да спрат потърпевшите на светофарната уредба преди Военния клуб.
Органите на реда тепърва ще установяват кой е шофирал превозното средство. Според една от версиите, колата идвала с бясна скорост от „Възрожденци" и на кръстовището пред театъра неопитният водач се опитал да направи обратен завой, която маневра е забранена.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/14 13:43

    Гледали много филми пак селските пръчки.Добре че не е пострадал невинен гражданин от малоумните им изпълнения.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/1/14 14:20

    tezi sa bili drogirani, piqni ili nqmat knijka sigurno za tova sa izbqgali !!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/1/14 15:23

    Баси глупака

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/14 16:32

    от нашите ли е ???????????????????????????ако е еба.и резила ,направо хората ни намразиха от простотията ни..дано не е...)))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/1/14 17:34

    ЩЕШЕ ДА Е ХУБАВО КАТАФАЛКА ДА ДОЙДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕ НАПРАВО ОТ МОСТА

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/1/14 18:41

    горките стълбове излезнаха много здрави

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/1/14 19:06

    водача беше пиян или дрогиран. избяга с такси

    ОтговорИзтриване
  8. Teq prosto nyamam dumi kolko sa tipi katastrofirat i bqgat zasto pik ne vikat policiq a drugite vikat i tam.. V parka pri cesmata imashe kriv na zemqta i to mnogo ! Prosto s edna dum hic gi nyamat ! :D

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/1/14 10:21

    Чудих се кога щесе бшъсне реното наблюдавамго от седмици обикаля хаутично край пазара.
    Има и форд подобен

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/1/14 21:42

    forda slu4aino da ne bi da e 4erven eskord :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.