Сигнал за извършена кражба от вилната зона "Сердика" в Кърджали е подаден в полицейското управление, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. 66-годишният тъжител е заявил, че от постройка са изчезнали електрожен, три казана и лозарска пръскачка. По случая се извършва проверка и се издирва извършителят на деянието.
„Електрожена беше чисто нов. Водната помпа – втора ръка. Задигнали са още трион,, казани, мотика и други неща. Тук, в района на старата „Сердика" и над училище „Славейков" стават много кражби. Нападат ни постоянно. Има някаква банда. Преди седмица обраха съседа. Жалваме се в полицията, но още не са заловили крадците", разказа пред 24rodopi.com обраният пенсионер Цвятко Илиев. Три кучета пазят имота му, но крадците успели да ги неутрализират.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/14 11:19

    Ми така ще е цялата палиция е съсредоточена в София да пази власта на Сергей ,за който си гласивал бе Цвятко

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/14 11:34

    не няма полиция те я уволниха, по точно всички кадърни ги пенсионираха,а оставиха мижитурките.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/14 11:38

    пратете доктора,и.иванов,р.стоичев,д.милев,яръмбоиков,чопъра-само те останаха даразкрият кражбите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/14 12:14

    11:34 ; 11:38 часа І Slavcho, kогато беше на работа пееше друга песен, а сега оставили мижитурките. Спри се. Няма кой да ти повярва. А знаеш как стоят нещата в системата. всичко се знае.Чао и със здраве да си харчиш пенсийката ІІІ:+)))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/14 13:43

    ПЕНСИОНИРАХА НЕКАДЪРНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОСТАНАХА ЕНЕРГИЧНИТЕ И КАДЪРНИ ПОЛИЦАИ ДА ЖИВЕЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ДПС .БСП И АТАКА

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/14 18:53

    ANA.CVYATKOYA.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.