"Оставете ме, мога и сам! Мога и сам!". Това бяха думите на работника
 минути преди да бъде освободен от плена на земните маси, които го затрупаха в кърджалийския квартал „Възрожденци".
Какво първи 24rodopi.com съобщи, инцидентът стана малко преди 17 часа днес. Повече от два часа и 40 минути трябваха на спасителните екипи да извадят около 59-годишния Георги Георгиев, затрупан на повече от 4 метра дълбочина в необезопасен изкоп,  направен по ремонтните дейности на водния цикъл на града.
Малко преди 19,30 часа мъжът бе откаран с линейка в болницата в Кърджали.

Видео от спасителната акция - вдясно или тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/2/14 19:43

    ми да сам се е напил

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/2/14 19:46

    bravo na spasitelite

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/2/14 19:52

    Браво момчета!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/2/14 19:54

    Най лесно е да кажем, че е пиян, а че е неделя и човека сигурно не е почивал от седмици

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/2/14 20:01

    Браво добре,че всичко се е разминало без жертви!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/2/14 20:08

    Айде,стига сте злословили. Пиян бил...И една бира да е пил,какво влияние ще му окаже? Жив е,добре е човечеца. Ако се установи, че не е пил, моля,да се извините, че го оплюхте без да знаете...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/2/14 21:43

    BSP I DPS byrzat da priberat parite ot proekta. 4e tova socialisti li sa? Eksploatatori.
    daje i doktora nabutali dolu da sleze.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/2/14 23:54

    Заслужават да бъдат наградени спасителите.Другите дойдоха само за снимки и да се покажат пред телевизията.Зора видяха полицайте и спасителите

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/2/14 23:55

    БРААААААААААВОООООООООО на пожарникарите. Добра работа момчета, но както винаги няма кой да я оцени. Жив и здрав да е спасения и дано повече не се допускат подобни грешки. Поздравления още веднъж за всички участвали в спасителната акция

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/2/14 00:19

    Човечецът, принуден за прехраната на семейството да работи и в неделя, а ние го хулим...друг трябва да хулим...Политиците и партиите които създават мафиотски закони, обслужващи работодателите...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.