21-годишна пешеходка е била ранена снощи около 20 часа при пътно произшествие на кръстовището между бул."Христо Ботев" и ул."Стефан Стамболов" в Кърджали. Жената пресичала на пешеходна пътека, когато била ударена от "Фолксваген" с водач З.Р./45/.
Пострадалата е била транспортирана в Центъра за спешна помощ и след преглед настанена за наблюдение в болницата. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен му е акт.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/14 10:14

    Къде е полицията, кварталния, които спат.

    ОтговорИзтриване
  2. Кварталния сгорно е на Саffe ....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/14 11:30

    пак ли този квартален дето паркират в приемната му? явно е добре с началника му за да не му търсят сметка. До кога г-н Кехайов ще търпите такива полицаи?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/14 11:45

    Кварталния какво общо има с това което се е случило напешеходната пътека.Питайте шофьора защо не е спазвал правилника /пешеходна пътека говори ли ви нещо/

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/14 12:03

    Stavat takiva raboti

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/2/14 14:29

    iavno niakoi kvartalniia go gonil ,4e go tarsi.Kakva rabota ima tam kvartalniia be amsalak?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/2/14 16:00

    Не знам кой ще накаже водача на таксито № 63 на фирма 6174, което паркира всеки ден на тротоара точно на пешеходната пътека пред СОУ "П.Р. Славейков" и пречи, ама само на полицаите и на кварталните май не пречи или може би са слепи.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/2/14 08:41

    A koy shte nakaje audito malko po nadolu s registratsionen nomer K1193AX ama edna sutrin shte si nameri kolata v sredata na kristovishteto.Obeshtavam ako prodaljava!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/2/14 09:12

    Kvartalniq kvo e vinoven che grada ni e palen s aborigeni. Bez da se obijdate ama vseki si pravi kvoto si iska vreme e nie da stanem po+kulturni. Edno vreme samo nqkvi vraskari Ne spazvaha pravilata sega te sa nai-kulturni

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.