Елена Ваташка и още трима фенове, които пътували с нея, са поканени в Районното управление на полицията в Кърджали, потвърдиха от регионалния пресцентър на МВР новината на 24rodopi.com.
4-мата са били спрени на КПП „Чилик" и са поканени в РУП относно процедура за установяване на издирвани лица за вандалски прояви в Пловдив.
Както вече 24rodopi.com писа, 120 фенове бяха задържани в града под тепетата след погрома над Джумая джамия. За вандалщината има снимков и видеоматериал.
Делото за собствеността на музея започна в 11.00 часа, но Ваташка е в полицейското управление в квартал „Веселчане".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/14 11:06

    К,о стана ма, Елено? така е като обещаваш пари, а ги къташ за себе си. там стой сега при мангалите в ареста.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/2/14 11:37

    Нека тази мръхла да види от къде изгрява слънцето в Кърджали от Изток или Запад, защото тя си мисли, че с една група хулигани може да прави каквото си иска.Приберете е на топло за да спре да всява омраза,ненавист и напрежение в тези региони.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/2/14 11:55

    11:37 къде видя омраза. в сърцето ти и я предаваш на другите.
    щом могат да протестират едни, защо да не могат да протестират други.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/2/14 11:59

    Тя сигурно знае,че в Кърджали слънцето изгрява от Анадола....Бог да пази България..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/2/14 12:06

    В тези региони е така,защото дпс са тези,които насаждат етническа омраза.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/2/14 13:56

    Dragi bılgari ,veçe pıtuvate po çujbina i mislya çe mnogo dobre znaete çe i vıv Turtsiya osebenno v İstanbul ima mnogo imoti na bılgarskata tsırkva nyakoy vikali vi na turska zemya nyamate pravo na imot,ne moga da razbera za kakvo protestirate.Koy e vinoven za turskoto robstvo da byahte si zaştiteli dırjavata si,i sega ne se sırdete na turtsite.Hayde pradedite vi ne sa uspyali pone vie da byahte napravili za Bılgariya horata vi umirat ot mizeriya.Vıv momenta ste pak v robstvoto na Evropeyskiya sıyuz-kato çeli ste sviknali da jiveete pod robstvo-TURSKO-,RUSKO-EVROPEYSKO.----MİLİ SIBRATYA NE SE PODAVYAYTE NA TEZİ İGRİ -



    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/2/14 14:27

    ''поканени в полицията'' ?! Така ли му казват вече на неправомерните полицейски поръчкови репресии .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/2/14 16:48

    25/2/14 13:56 Taka e efendi...prav za tova...samo che kaji vas turcite zashto vi mraziat tolkova mnogo efendi...ami mnogo genocid ste izvarshili po taia zemia efendi...mnogo narod ste isklali...ne samo balgari, to garci, to armenci....milioni hora vav vsi4ki darjavi okolo vas

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/2/14 19:29

    BEZ KLANE BEZ JERTVİ KAK ŞTYAHA DA SE PREVZEMAT TOLKOVA ZEMİ..NE Nİ MRAZYAT A SAMO Nİ ZAVİJDAT.AVİE KOLKO UMNİ TURTSİ POHARÇİHTE V BELENE LIJA Lİ E...V MOMENTA PLAŞTATE GREHOVETE NA TEZİ NEVİNNİ HORA......

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/2/14 22:00

    25/2/14 19:29 Нещастнико неграмотен...на терористите от гара Буново и Пловдив ли викаш похарчени по лагерите ? Завиждат ви ...така ви завиждат че не е истина, това май само помежду вас си го говорите...А за греховете не мисли, онзи от горе ще решава не ти.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/2/14 23:14

    Da beşe me nauçil na gramotnos,ot 25 godini jiveya vıv prekrasna dırjava za koyato vie ne mojete dori da meçtaete,vsiçko ni e v izobilie -pari,koli,imoti i vsiçko ot koeto se nujdae edin normalen çovek,ne mi puka za vas no me e jal za nevinnite hora koite teglyat ot takiva patrioti kato vas -samo na dumi si obiçate rodinata,kato doydete na vlast gi skubite kato kokoşki. Ya si gledayte naroda vi kolko sa bedni,neştasni jal mi za vas.Gonete turtsite ot tam çe ako ostanat tam şte se izyadete pomejdusi, ya ot glad ya ot zloba.Za moyata gramotnost ne se bezpokoy nyamam nujda ot poveçe,no ştom te draznya znaçi ne sım tolkova za kolkoto si misliş-leka noşşşşşşt

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.