„Всичките 28 проекта, които правителството одобри за област Кърджали, са за хората от региона. Това са първите 20,5 милиона лева, които кабинетът отпуска за развитието на Източните Родопи. Тенденцията ще продължи. Искаме и повече инвестиции за градовете и селата в региона, но това са сегашните възможности на правителството. Все пак заварихме тежко наследство след Симеон Дянков. Недоумявам защо Цвета Караянчева прави всичко възможно средствата да не стигнат до хората от региона", заяви народният представител от Кърджали Мустафа Ахмед по повод твърденията на Караянчева.
„Инвестиционната програма за растеж и устойчиво развитие на регионите е поредният сапунен мехур, поредният пример за непрозрачно, небалансирано и нецелесъобразно разпиляване на публични средства, от което ще се облагодетелстват обръчите от фирми на управляващите по формулата „петилетката в съкратени срокове", коментира народният представител от ПП ГЕРБ Цвета Караянчева.
За 3 години и 6 месеца в област Кърджали, по времето на управлението на ГЕРБ, нямаше нито един лев инвестиция, контрира Мустафа Ахмед. „За тези 42 месеца над 10 000 човека напуснаха родните си места и емигрираха, защото виждаха, че централната власт прави всичко възможно регион Кърджали да не се развива. Разбирам ако Караянчева си прави пиар във връзка с предстоящите назначения в ръководството на ГЕРБ, но нека да го прави с други теми. Все пак не е логично човек да не иска в собствения му двор да е по-хубаво. Това го казвам, изхождайки от логиката на мандата на Караянчева. Щом е депутат от регион Кърджали, нека помага на хората от регион Кърджали", добави Мустафа Ахмед.
Парите от правителствената програма за регионите били разпределени балансирано и всяка област получила средства, твърди депутатът от ДПС. В област Смолян също са получили 18 милиона лева, в това число и общини с кметове от ГЕРБ. Община Смолян, където управлява Николай Мелемов от ГЕРБ, получава 5 милиона лева.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/14 14:05

    бе вие в Кърджали чакате само пари на готово, Акиф що не се оплаква, Момчилград да не е в област София, Акиф да не е от герб...който работи и иска, получава, а вие знаете само да крадете готови пари...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/14 14:08

    Абе оланкулу, кой подписа водния цикъл? При кой се разписаха 100 млн. лв. за интеграционни проекти в цял Кърджали. Кой направи пътя за Маказа? Лъжеш и заблуждаваш овцете и невежите. ЛЪЖЕЦ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/14 14:13

    Защото крадете бе Мустафа Ахмед, много сте крадливи, затова.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/14 14:21

    Мустафа Ахмед да попита Караянчева откъде са парите за двете нови коли, с които обикаля мъжът на депутатката. От комисионните от асфалта за спирка Джебел ли?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/14 15:06

    Наистина има нещо сбъркано и шизофренно. Вместо да се радва, че са отпуснати тези пари за регион от който е избрана това недоразумение не знае какво иска. Много си жалка цВЕТЕ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/2/14 15:08

    B.Borisov oste ot pirvia si den bese kazal nyama pari za smesenite rayoni i go napravi Kolko firmi se zakriha zaradi gerb.Kolko mladezji napusnaha stranata i kamoli ste se vristat obratno.Vseki da pomisli dobre gerb e prodilzjenie na BKP sega ima ikonomicheska voina spryamo Kirdzjaliyskiya rayon.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/2/14 15:12

    Защо Прокуратурата подминава всичко, което засяга Борисов? За изхарчените от Борисов 33 млн. държавни пари за частни полети за мачове в Барселона, ловни излети, превозване на компании и Бистришки тигри и т.н.; за корупция и злоупотреба с власт в случая с Мишо Бирата, който заяви, че си е плащал за закрилата и след това скоропостижно почина, после и жена му също; за инициалите Б.Б. в тефтерчето на Златанов; за огромните загуби, причинени на държавата от назначения от Борисов негов доверен човек Каратиста от подземния свят за представител на държавата в ЧЕЗ и мн. др.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/2/14 16:02

    Прав е народният представител,вместо да одобрява отпуснатите средства за нашите общини тази жена се опитва да пречи,нали 4 г това им беше политиката с областната Таушанова , да спират проектите,тук е мястото онези които са гласували за ПП ГЕРБ да видят що за стока е Карафидосова т е Караянчева

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/2/14 18:09

    Тук определено има хора на ДуПиСе, които се опитват да ни правят на балами.Какви нула лева по времето на ГЕРБ бе, алонкоолу.Да ти кажа само, че рехабилитацията на част от пътя за Крумовград струваше близо 9 000 000 лева, ами пътят от Крумовград до с.Студен кладенец.....да изброявам ли още? Ето това са пари за хората, а не разни спортни площадки за по 60 000 лева в селата, където сигурно дядовците ще играят мачле.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/2/14 18:22

    klm 14 08 gospodine nevej pltyat za makaza ne e na opcina klrdjali a kolkoto do 100 mil za voden cikll danebi B.Borisov ili C Karayanceva da sa gi dali ot djoba si tova sa Evro sredstva i nasite danaci SAMO TAKA ORESARSKI BLAGODARIM A KARAYANCEVA NEKA SI REVE TOVA E NEINA ZAPAZENA MARKA A KOLKOTO DO PROZRASNOS NEKA DA NI KAJE KAK S TOSKO NEINIYAT PRIATEL S 2 KIRKI I 2 LOPATI IZCISTIHA PITICATA OT PYASAKA I VZEHA MILIONITE

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/2/14 18:34

    7/2/14 18:09 И колко откраднахте от тези 9 000 000 лева. На втория месец пътя се разби

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/2/14 18:42

    nali boyko plati pazara v kj i parka na kumetsa

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/2/14 19:14

    има много хора на герп още по държавните структури и използват през работно време служебните компютри за да плюят дпс, айде мустафа аби изчиствайте ги вече че ни писна от тях само золуми правят и се чудят как да пречат на работата на новите шефове

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/2/14 19:17

    15:12 ПРОКУРАТУРАТА НЕ САМО С Б.Б. И Ц.Ц. ДА СЕ ЗАНИМАВА АМИ ДА ПОРАЗГЛЕДА НЕЩАТА И ОКОЛО ХОРАТА НА ГЕРБ В КЪРДЖАЛИ ОСОБЕНО ОКОЛО ЕДНА САВЕТНИЧКА МНОГО ПОНАМИРИСВА...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/2/14 19:20

    защото и тези пари ще откраднете,защото пак ще ходим сред кучета ,по тъмни и разбити улици!затова ,защото много сте крадливи!ОСТАВКА!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/2/14 19:46

    МЕМЕТ РАСТЕ ЛИ П....ШКАТА?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен7/2/14 20:09

    gn Ahmet a patq ot avtogarata grad Karjali do Makaza koy gi remontira i nqkoi otse4ki puk novi GERB nali i za vodniya cikal na grada v razmer na 80 miliona lv pak Borisov otpusna,da vidim vie kvo shte napravite otkakto DPS sashtestvuva nishto ne e napravil za Karjali

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен7/2/14 21:12

    14:08 kakva e tazi duma "olankulu" be smotan glupak. Ako ne znae6 da pi6e6 nedey da komentira6 maymuno............

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен7/2/14 21:17

    samo taka mustafa abi, zatapi taq deputatka, ot kakvo li ne razbira taq - ot pati6ta, ot zemedelie, to ne be6e laene za kakva li ne tema, ama i ti bavno pravi6 4iski, za6to o6te ima hora na gerb po rabotni mesta ot koito nas mahaha za da ima rabota za tqh

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/2/14 23:01

    PRAV SI 21:17 VREME E DA RAZMARDA SHEFA NA ZEMEDELIETO DA MAHNE ONOVA DOLNO SASHTESTVO PREDISHNATA DIREKTORKA A NE DA E KOTKA DA RABOTI. TAZI GOCHEVA NI NAPRAVI NA NISHTO , UNIJAVASHE NI DOKATO NE NI MAHNA DARJESHE SE S NAS KATO VSE EDNO I E BASHTINIA TOVA ZEMEDELIE. UVOLNENIE ZA TAKIVA KATO TAZI.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/2/14 23:12

    с две ръце подкрепям предложението ти 23:01 и да не забравя и нои а също и нап че и там са накъдрени едни....

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/2/14 09:54

    a tvoyata zasluga kakva e mutsi ta se per4i6

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/2/14 09:57

    Parite sa malko - ima nujda ot 100 pati poveche. tzentralnata administratzia arogantno iznudva
    bg narod i prahosva parite na natziata. Sprete bg levove za tzentralnata administratzia i partiite.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/2/14 10:40

    amet ne e li hora ?i asan e hora

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен8/2/14 14:00

    6to spirate komentari?Samo kvoto vi e ugono li puskate.Na kogo slujite?Nali vseki ima pravo da kaje kakvo misli bilo hubavo ili lo6o.TO EIASNO ZA KOGO RABOTITE.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен8/2/14 17:44

    Lutvi Mestan e pozdravil komunistite v dneshniya 48 kongres na BSP,kazvam 48 mi a ne 5 ti kakto bi trqbvalo da bude.No komunistite kazvat che sa 120 godishna partiya koeto avtomatichno oznachava che sa izvarshiteli na pozorniya vazroditelen procces a nash Mestancho e pocheten gost na plenuma sram i pozor no ot agent kakvo da ochakvash drugo,admina da publikuvash komentara

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен8/2/14 19:52

    Кметовете на ГЕРБ са получили най-много пари за своите проекти. Това стана ясно от пълния списък на общините, взимащи средства по програмата на кабинета.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.