40-годишен гурбетчия от село Дрангово е починал във Франция от туберкулоза на 2 февруари. Днес се очаква ковчегът с тялото да бъде транспортиран със самолет до летище „София".
Община Кирково е организирала дарителска кампания, в която са набрани 9 000 лева
за транспортирането на покойния, съобщи за 24rodopi.com кметът Сали Рамадан.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/14 20:15

    Лека му пръст ! Съболезнования на близките !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/2/14 22:11

    davi eba kojata mrisna dolna polititsi razturihte go toya narod takava prokletia nyama nikade

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/2/14 23:28

    Как сте български богати политици, щастливи ли сте с откраднатото от народа, радвате ли се на непрестанните новини за умиращите българи на гурбет. услажда ли ви се 12 годишното уиски което си сръбвате на луксозната вила. ограбихте народа до такава степен каквото никоя държава по света не е видяла. но знайте че всичко това ще ви се върне тъпкано.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/2/14 07:43

    Хората умират! Да живее ДПС !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/2/14 08:57

    Скоро няма да има за кого и с кого да си говорим, просто ще изчезнем от света !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/2/14 11:15

    Комунистите, ДПС и ГЕРБ са виновни за тези катастрофи и всичко свързано със заминаването на хората ни в чужбина. Прости помаци, турци и българи от кърджалийско, престанете да гласувате за тези боклуци. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ. НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ, НО ЩЕ Е МНОГО АМА МНОГО КЪСНО.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/2/14 11:26

    ...най вече карафиодосиева.../щаб на революцията

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/2/14 21:14

    Какво ви е виновен ГЕРБ бе малоумници? Добре че ви направиха някоя магистрама, че на старата от Пд до границата и до Бс измря сума ти народа по Тошовите магистрали, а тройната крадлива напаст правеха "ЗЛАТНИ ВОДНИ ОГЛЕДАЛА "за милярди лева, половината открадени...С тези пари можеха да се направят околовръстния път за Маказа, а не сега по 200-300 коли да минават през града за Гърция.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.