Безспорно право на гражданите е да провеждат  мирни събирания, но подобен протест представлява натиск срещу съда и засяга независимостта на съдебната система и безпристрастността на съдиите.
Това заяви областният управител на Кърджали Бисер Николов по повод протеста край Окръжен съд – Кърджали, където днес се гледа дело за собствеността на сградата на Регионалния исторически музей – архитектурно-строителен паметник на културата с национално значение.    
Направили сме всичко възможно по делото, за да защитим интересите на държавата  в съда. Вярваме в българския съд и очакваме справедливо решение, коментира още областният управител.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/14 14:18

    абе турците ви хранят а не виждате какво правят братята ВИ византийци и
    'роми"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/2/14 14:18

    абе турците ви хранят а не виждате какво правят братята ВИ византийци и
    'роми"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/2/14 14:20

    E TOVA MLADEJITE GO PRAVYAT OT GLAD.ZA BANICHKA I BIRA .NE ZA DRUGO.JALKI.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/2/14 14:45

    pak nqkolko negramotni studenti deto komandva nqkoi prost profesor

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/14 17:14

      Toi prostiq se vijda koi e ot razsajdeniqta ti

      Изтриване
  5. Анонимен25/2/14 15:17

    Uvajaemi Gospodin Bisserov bezsporno vseki ima pravo na miren grajdanski protest, no tova koeto se sluchva ne e prosto edin miren grajdanski protest. Koi sa tezi prishaltsi, v kachestvoto si na kakvi idvat tuk i razdavat agitirashti knigi... Kirdjali e spokoen grad i nikoy nyaa pravo da se namesva vav vzaimootnosheniyata mejdu turtsi i balgari ili pak da se namesva kakto etnicheskata ni razlika i natsionalnost. Ima sad koyto shte reshi kazusa nezavisimo che na edni nyama da im se haresa. Ne kazvam na koy zashtoto sada nyama krayno stanovishte deloto teche, kakvoto i da e reshenieto na sada nie i turtsi i balgari tryabva da se saobrazim s reshenieto na uvajaemiya sad. Taka che vinshni faktori ne biva da se namesvat tuk. A kam vsichki ostanali, koito jiveem tuk v tozi region imam edna edinstvena molba neka ne pozvolyavame da razigravat nyakoi si etnicheskata karta. Nie se uvajavame, jiveem tuk godini nared i edinstveniya proble za vsichki nas e sotsialnoto bituvane. Taka che neka i v radost i v trudni momenti da se obedinim i balgari i turtsi i vsichki drugi, koito se opredelyat po drug nachin.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/2/14 15:20

    Има ли будали в България,които да не си искат собствените имоти и да ги предоставят на държавата,защо бе толкова милеещи за страната си не си прехвърлите собствините имоти на държавата, нали сте много родолюбци май имате някаква облага,затова е този цирк.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/2/14 15:42

    ЗА ДА ИМА ДЕЛО БЕ ПРОМЕНЕН ЗАКОНА ЗА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА.ВНОСИТЕЛИ СА МИХАИЛ МИКОВ - БСП, ЧЕТИН КАЗАК - ДПС И АТАНАС ШОПОВ - АТАКА.ТОВА СА ЧИСТО ЛОБИСКИ ТЕКСТОВЕ . МИРИШАТ НА КОРУПЦИЯ. А СЕГА СЪДА Е ВИНОВЕН!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/2/14 16:10

    15:17 страхотно мнение напълно съм съгласен, можеше да го напишеш на кирилица и ефекта ще е още по добър,нищо лично.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/2/14 16:53

    Към 15:17
    Кой е този Бисеров към когото се обръщаш?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/2/14 10:10

    ALO KOMONISTITE GLASUVAHME ZA VAS A NE ZA DPS LI4NO TOZ PAT 6TE GLASUVAM ZA GERB A KATO GLEDAM I DOSTA XORA KOITO GLASUVAHME ZA BSP 6TE SMENIM PARTIATA OTNOVO NIE NE ISKAME VAV BSP DA IMA TURCI I TAZI DARJAVA DA BADE OPRAVLQVANA OT TURCI I POMACI BALGARIA NAD SI4KO SAMO GERB VECHE SERGO MNOGO NI PODVEDE DOLO BSP SAMO GERB

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.