Досегашният евродепутат от ДПС Владко Панайотов, който е свързан с филиала в Кърджали на Минно-геоложкия университет, няма да попадне на избираемо място в листата на ДПС с кандидати за новия състав на Европейския парламент. Този път в челната тройка ще има жител на регион Кърджали, като сред спряганите имена е това на зам.-министъра на отбраната Неджми Али от Джебел.
Това се коментира в ДПС след днешното заседание на Централния съвет на движението. Ще припомним, че структурите в Кърджали предлагат и кмета Хасан Азис да бъде в челото на листата, за което 24rodopi.com писа.
От ДПС заявиха, че се борят за поне три места в Европейския парламент.
 "Обсъдени са и варианти, при които можем да мислим и за един друг резултат, който ще има характер на качествен пробив – четвърти депутат", обяви лидерът Лютви  Местан.
Листата на Движението ще стане ясна в средата на април. В нея ще могат да участват и лица, които не са членове на ДПС. От кандидатите ще се изисква да познават добре работата на европейските институции, да са с изграден авторитет, както и заклети либерали. "Оставаме верни на принципите номинациите да се движат отдолу към Централния съвет на ДПС", обясни Местан.
Крайният срок за номинации е края на март.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/14 18:26

    Ами ще е аут. Той Владко Панайотов не им трябва вече. Те депесарите изкупиха дипломите на килограм от управлявания от него Минно- геложки университет, сдобиха се с инжинерно образование и сега Владко да го духа... Изтече му срока на годност. Сега и той ще ги разбера, ама геч!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/2/14 19:00

    hija panickovo

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/2/14 19:05

    ДС избора е добър

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/2/14 19:55

    Kolko jalka kartina otnovo i otnovo syujeta e edin edni i sashti budali se na rikovodni mesta i posle hop v evropalamenta. Kakvo znachi shte dopusnim i litsa, koito ne chlenuvat v DPS. To v DPS imate kadri mnogo nacheteni, no za jalost vie ne gi podkrepyate. Umnite vi chlenove sa samo za da vi varshat chernata rabota ama se zamislete kolko ot tyah veche shte bidat do vas. Progonihte ni dalech po Evropa. Raotim yako no pone znaem che veche nyama da ni izpolzvate. I believe that most of the young people who are inteligent enough will say STOP one day to this... soonnnnnnnnnnnnnn.wILL SEE THE RESULTS ALL TOGETHER THAN WILL TALK AGAIN. Hayde sega gospodata andidati da se boryat za deputatskoto si mesto v evroparlamenta. Ha ha kolo li dobre shte se izrazyava hasancho ili pak Nedjmito tam v Evropata.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/2/14 21:13

    mnogo dobar izbor na DPS..............taman shte moje da si pozvoli novata modifikaciya na AUDI A8 n.ali i nov mezonet v Djebel.......Selyanite da si prodaljavat da jiveyat po selcata si i da prodaljavat da si glasuvat....oshte mnogo dalgo vreme ste seete tyutyun za 4-5leva....i ste gledate luksoznite vozila na depotata.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/2/14 21:20

    te ne sa vinovni.............zadavali li ste si vaprosa koy gi izbira i gi izdiga na tezi kresla...........na tribunata 2-3 prikazki ne mogat da kajat////////??????????

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/2/14 21:49

    fakov na vsichki

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/2/14 22:56

    Този какъв е бе? От кой баир го смъкнаха? Пълен смях !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/3/14 01:08

    ДО ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ: НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА И НА БЪЛГАРСКИ, МЪРДИ ТАКИВА!
    Иначе тоя боклук с мазната физиономия е професионален депутат: той е*е народа, него го е*е оня цървул от дръндар.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/3/14 01:50

    До 28/2/14/22:56 Този е от Горно Надолнище,а като го гледам ми мяза на папагал,кой ли знае от къде са го изкопали със конкурс по "Кой е по по най тъп" съгласен ли с мене...!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/3/14 08:23

    da ne zbravite da glasuvate i za volen siderov...........toy ste opravi bg

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/3/14 09:42

    Страшен зам.министър на отбраната. Враговете треперят!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/3/14 09:43

    OT EVROPA S LATINSKA KLAVIATURA KAJI KAK DA PI6A NA BALGARSKI 4OBANE A!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/3/14 12:00

    Алооо ЧОБАНА много си прост не клавиатурата ти е виновна,а ти си прост ЧОБАНИН сам си го призна,можеш и на китайски да пишеш стига да си малко по грамотен със техниката разбра ли ЧОБАН няма значение в коя точка на света се намираш,ама той тия компютъри не са направени за ЧОБАНИ като тебе

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/3/14 12:37

    Ще си отрежа оная работа ако дпс изкара повече от двама депутата!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/3/14 14:37

    Дори не си правя труда да чета коментарите на латиница, та аз не мога да разбера какво изказва. Та държавата няма значение България ли е Германия ли е, Бил Гейтс е измислил на времето всичко, ама кел файда .... та за листата на ДПС, то е ясно кои ще са, но надали ще бъдат избрани повече от двама ... и те това го знаят. Лидерът на листата много ясно, че ще е Г-н Кмет, защото на кметските избори през 2015 година, няма кой да го избере за кмет, затова сега се точи за евродепутат, за да е вътре в нещата пак. А евродепутат като е лидерът на листата много ясно ще стане, да му мислят трето и четвърто място...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/3/14 00:01

    01:08 sopolanko kat ne ti haresva nedey da 4ete6 na6ite komentari glupava maymuna a ti ot 12:00 na umnik se pravi6 oba4e i ti si sa6tata maymuna yasno li ti e .........................................................................................................................................................................................................................................................................................pove4e nyama smisal da komentiram.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/3/14 03:17

    народа умира от глад ,а ти бе боклук как така ще ми обикаляш със ауди а8 последен модел из Кърджали...Аз съм турчин и заради такива като вас мразя вашта партия...и вашата политика,защо нашите деца ще робуват във чужбина ,като се мъчат да работят за нещо по добро ...и да са със постоянна носталгия и обич към своите близки и приятели..Ти знаеш ли какво е да си далече от любим човек и да ти липсва боклук с боклука ти!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/3/14 10:34

    na turski li shte govori tam tozi negramoten chobanin ?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/3/14 16:40

    izcezvay che idvat mladi sti ga stezi kurvenski istorii otovay v hica panikovo s e gur..sh

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.