Като основен приоритет за развитието на област Кърджали 7-те общински кметове и областният управител посочиха проектите за строителство на околовръстния път на Кърджали и за изграждане на Индустриална зона – ЮГ.
Това те отбелязаха на срещата с министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева.
Както вече 24rodopi.com писа, министър Терзиева е за 24 часа в региона, а домакин на срещата бе областния управител на област Кърджали Бисер Николов.
Представителите на местната власт поставиха пред министъра основните проблеми, свързани с изграждането, модернизацията и поддръжката на пътната и ВиК – инфраструктура. Кметовете представиха и инвестиционни проекти, важни за развитието на областта, които ще допринесат за намаляването на различието между регионите, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.
В резултат на проведената среща министър Терзиева разпореди на Агенция „Пътна инфраструктура" да проведе през февруари среща с ръководството на община Кърджали с цел ускоряване подготовката на обходния път на областния център.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/14 19:44

    основен приоритет за всички кметове, странно

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/14 20:04

    Да бе да! Ще стане .... ама като дойде бат Бойко на власт! ..... че инак народа асфалт не яде! ;) :))))

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/14 20:27

    Голяма простотия съграждани пак ви лъжат някои е купил имотите и сега ще се нагуши яко с пачки

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/14 21:25

    Ахха ах ха това е колкото няколко водни огледала, направете сметка за каква кражба ще дойде реч. Изразходваните средства ще бъдат колкото бати Бойко да направи надвръстен мост над Кърджали или подвръстен тунел под града ни :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/2/14 22:17

    20:04 по добре да не идва бойко на власт защото тогава наистина ще трябва да ядем асфалт

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/2/14 08:32

    Айде още малко бла..бла, че ще си ходите.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/2/14 08:40

    Ако имаха поне малко сиво вещество местните махараджи и червени барони трябваше да направят околовръстното, а не да загробят 120 000 000 лева в гьола.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/2/14 09:04

    Като гледам на снимката ,хубава седянка са си спретнали
    Също като тяхното чучоло Бадемов

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/2/14 09:24

    РУСО ГЛАДНО НЯМА !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/2/14 09:45

    22:17 а сега какво ядеш?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/2/14 09:48

    Терзиева е със самочувствие на космонавт.Но...две руси си говорят:1.направих си тест за бременност.2.трудни ли бяха въпросите?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/2/14 10:38

    Сега набелязвали приоритетите!!!!!Колко години набелязвате приоритети бе господа?Гражданите на Кърджали искат да видят нещо смислено построено.Снимките ви са само на маса.Кога ще видим нещо да построите?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/2/14 12:30

    Прав си за приоритетите! Те от няколко мандата са във всички стратегии за развитие и Маказа и обходния път, но кой ги построи? Ха, сега да видим като им направиха проекта за обходния път дали ще го построят. Да го почнат поне.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.