Полиция отцепи след 10 часа около централния кърджалийски храм "Свети Георги Победоносец", където ще бъде поклонението пред тленните останки на депутата от БСП Димчо Михалевски.Полицейски патрули има на няколко места в центъра на града.
Улиците около църквата са затворени за движение на автомобили и се пропускат само пешеходци. Поклонението започва в 12 часа.
От местната централа на БСП съобщиха, че на погребението ще присъства председателят на Народното събрание Михаил Миков и много депутати. Лидерът на партията Сергей Станишев нямало да дойде до Кърджали, защото бил в Брюксел. Погребението на Михалевски ще бъде след 15 часа в централния гробищен парк на града.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/14 11:25

    Сакън някой да не се доближи до свещеното тяло на Михаил Миков и червена компания. Що не вземете да блокирате целия град?! Източете Водното огледало, спрете водата и тока, затворете всички служби и под строй всички на поклонение. Да дойдат подкрепления и милиционери и от Хасково. Просто се прекалява, както обикновено! То всъщност полицията само това може да прави - да блокира, а в същото време под носа на всички отново е разбит банков клон в София.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/14 11:36

    Много си кух, приятелю от 11.25 часа. Затварянето на улиците за движение не е заради Миков, а заради потока от пешеходци, които ще отидат на поклонението. А там без друго от двете страни на улицата винаги има паркирали автомобили и правят движението там много трудно. За няколко часа ако не се минава от там на никой няма да му се съкрати живота. Я кажи кога и къде за последно е имало блокиране на улица в Кърджали по някакъв такъв повод, че пишеш, че се прекалява?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/14 11:40

    Eстествено,че ще се вземат мерки - ще идват много депутати и други обществени личности,нормално е .Стигате злобя,отиде си един кадърен българин,без значение от кой политическа партия е .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/14 11:44

    Станишев защо не се върне от брюксел толкова ли е трудно, човека си отиде заради неговия безумен кабинет, да му осигурява кворум въпреки че е бил тежко болен и му е било забранено да напуска болницата. Нищо не заслужава тази хиена Сергей.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/14 11:47

    Отиде си един кадърен човек- лека му пръст

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/2/14 11:57

    Лека му пръст.
    И все пак - Янчо Костадинов, Димчо Михалевски и Иван Митовски са виновни за разстрела на главния счетоводител на "Ковег". Виновните са и за офицера Проданов, който съсипа живота си и този на жена си и трите им деца.

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/2/14 13:50

    Никой не е направил толкова много за града ни колкото,Димчо Михалевски!Мир на праха му!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/2/14 16:17

    Възмущавам се от полицията и КАТ в града. Въпреки че ул."Отец Паисий" беше затворена в частта си от към Пощата, селяндурите си преминаваха покрай знака и си отпрашваха надясно. Там нямаше нито патрулка, нито полицай. А пред поликлиниката бяха изтипосали полицая Мишо с ръце в джобовете и изпъчен корем да заглежда по-младите жени, които минават, но не и да върши нещо друго. Разбира се беше със светлоотразително елече, за да го забележат всички официални лица, които присъстваха на опелото. Абсолютно безобразие...

    ОтговорИзтриване
  10. Много си прав, анонимен от 11:57. Това което си написал, е 100% истина!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/2/14 17:35

    Лека му пръст! Много си прав, анонимен от 11:57. Това, което си написал е 100%истина!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.