„Това е политическо решение, явно за правителството са приоритет Черноочене и Джебел", това коментира кметът на Пловдив Иван Тотев след като правителството одобри 28 проекта на общините от област Кърджали. 350 милиона от държавния фонд "Развитие" ще получат 113 общини в страната. В същото време нито един от 4-те проекта на Община Пловдив не получи одобрение. 40 милиона лева искаше скандално избраният кмет Тотев за зоологическата градина, ЦДГ "Мир" в район "Западен", разширението на бул. "Васил Априлов" от гарата до бул. "6-ти септември" и довършването на многофункционалната спортна зала "Колодрума". Кметът на града под тепетата е популярен сред населението най-вече като Мамин Ваньо. Другият му прякор пък, който напоследък набира популярност е инж. Мамин.
„Изявлението е емоционално. Сравнението е несъвместимо. След такива изявления кметът на Пловдив винаги се налага да обяснява, че се казва Иван Тотев, а не Мамин Ваньо. Вместо да насажда омраза, кметът Тотев нека види кметът на Смолян Николай Мелемов, който също е от ГЕРБ, колко милиони получава и колко от проектите му са одобрени. Явно всичко е до писането на проекти и до професионализма", коментираха от опозицията в Общинския съвет в Пловдив, водена от Дани Каназирева.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/2/14 22:10

    Свиквай Мами Ваньо. Сега ще видиш кон боб яде ли. Само с цигански гласове кмет не се става. Трябва и акъл. Поздрави на мама.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/2/14 22:13

    Бойко Борисов преди да нарече Бареков Капут, така наричаше Иван Тотев.
    Питаше Цветанов - Абе, Цецо, от къде изкопа този капут, че и кмет го назначи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/2/14 22:20

    Дойде времето за наши ваши.,партизани помагат само на свии

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/2/14 22:24

    Този смешник да обясни как за няколко години направи 11-етажен хотел в Пловдив, къща за милион в центъра и кара кола за 200 000 лева, а не да се прави на умник с такива изявления. Едва ли не в Черноочене и Джебел не живеят граждани на България, а хайвани. Ще му се да краде още, няма да стане. Погледнете пловдивските форуми и ще видите как никой не го бръсне този кмет за слива. ИЗВИНИСЕБЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/14 22:27

    а за ДЕПЕСАРСКО Кърджали какво има????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/2/14 22:30

    Тотев в Черночене им трябва път за кравите........през гората ли да ходят............

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/2/14 22:49

    Ами така ще е, когато герберите бяха на власт никой не ни сайдисваше за хора тука. Дойде бате ви Бойко когато стачкуваха от ОЦК обеща светло бъдеще и си замина. Тогава парите отиваха при кметовете от ГЕРБ. Сега е редно да има пари за сега и градчета, които бяха забравени през последните 4 години. Такъв е живота.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/2/14 23:45

    ЕЕЙ ГИДИИ ТОТЮЮ ЕЕЕЙЙЙ...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/2/14 01:46

    аре стига сте писали глупости, само се оправдавате с ГЕРБ, Акиф да не е гербер, че спечели толкова европейски пари за община Момчилград по времето на ГЕРБ... Ма на крива ракета, космоса и пречи....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/2/14 09:03

    Мамин Ваньо, ако знаеше майка ти колко много обичаше турците, сега нямаше така лошо да говориш за Джебел и джебелските кюфтета.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/2/14 09:29

    Нека и в малките населени места да получат някой залък хляб, стига само наливаме в големите градове. И там живеят хора и те ядат хляб. Трябва да се премирите с начина на управление и на тези управляващи.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/2/14 09:45

    ABE MISHOCI ne se radvaite idva kraq na tva smotano pravitelstvo i ot glad 6te umrete skapanqci.a pak za odobrenieto tozi chovek uspesno opravlqva PLOVDIV i edin chovek ne e kazal losha duma za nego a pak skapanite manerki v kardjaliiska obshtina samo gledat kak se kradat pari i LAPAT MUHI.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/2/14 09:46

    Neka da ima sponsorstvo za depesarskite firmi da pootkradnat darjavni parici.nalivaite KRADCITE .

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/2/14 09:49

    DA DA ima pari za kradcite che pak da napravqt NQKVO BLATO ZA8O MILIONA pak horata da nqmat asfalt po ulicite da si razbivat kilite i da sa chudqt kak da gi opraqt.KRAJBATA MU E MAIKATA .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/2/14 11:41

    ами, че прав е човека. Нерде Пловдив, нерде Черноочене и Джебел.Не може за 5 келеша да се трошат толкова пари, а за втория по големина град да няма нито един одобрен проект.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/2/14 11:50

    ТО ПЪК В ДЖЕБЕЛ КАТО ПЕЧЕЛЯТ КОНКУРСИ И ПРОЕКТИ ТА ГОЛЯМО ЧУДО.ГРАДА ПРИЛИЧА НА СМЕТИЩЕ,ПЪЛНО С КУЧЕТА И КРАВИ,НЕПОЧИСТЕНИ ДЪРВЕТА ОТ ОПАСНИТЕ КЛОНИ ВИСЯТ ТИ ДО ГЛАВИТЕ,ЗАЩОТО ПАРИТЕ ОТ ПРОЕКТИТЕ СЕ КРАДАТ ГОЛЕМИТЕ СИ КУПУВАТ ИМОТИ КЪДЕ ЛИ НЕ,ТА ДАЖЕ И В ТУРЦИЯ.ИМАТ ПАРИ И ЗА ВНУЦИТЕ СИ А НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ДА ЛАПАМЕ МУХИ.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/2/14 12:06

    Пловдив така и не случи на читав кмет. С претенции за втори град в БГ, с неповторима атмосфера, но с ужасно мрънкащи хора. Нещо като бургазлии, които си повярваха, че с благословията на ГЕРБ са центъра на света. Сега Бургас с герберския си кмет получава 5млн. Интересно е, че другият град с претенции за втори по големина и значение - Варна, също с герберски нов кмет получава около 51млн. лв.
    А що се отнася до Джебел и Черноочене, не знам колко толкова пари са им одобрени и по какви проекти, но нека, халал да са им и поне да си оправят инфраструктурата.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/2/14 13:43

    ДА АМА НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ХОТЕЛИ СИ ИМАМЕ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.