ДАНС му забрани да влиза 10 години в България

Опасен за националната сигурност гражданин на Турция се опитал да влезе у нас през ГКПП „Маказа". Преди това той се опитал да мине през  „Капитан Андреево". Посъветвали го, че може да успее през новия граничен пункт „Маказа"в Кърджалийско.
Ф. Г. не бил допуснат да премине, защото фигурирал в списък с лица, на които им е наложена забрана за влизане в България. Той направил скандал, като твърдял, че освен гражданин на Турция, е и временен гражданин на страна от Европейския съюз и има право да стигне до Виена през Кирково, Кърджали и София.
Граничната проверка е установила нередности и контролиращият полицай съставил "Единен стандартен формуляр за отказ за влизане в страната", съобщиха за 24rodopi.com запознати със случая служители.
„Като причини за постановяването на отказа са вписани забрана за влизане заради отбелязването на лицето в национален списък, според който той представлява заплаха за обществения ред, вътрешната сигурност, общественото здраве и международните отношения на една или повече страни членки на Европейския съюз", поясниха запознати със случая.
От справка на ДАНС се установява, че на Ф. Г. е наложена мярка„Забрана за влизане в Р България" за срок от 10 години.
Турчинът се опитал да мине през „Маказа", като твърдял, че ще отиде в Австрия, в която страна имал статут на временно пребиваващ.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/3/14 21:14

    добре че са гръцките граничари, че нашия червен башибозук с питка и с мед ще посрещне бандита, стига да имат келепир от това

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/14 21:17

    Абе сопа за такива,бе.Заради такива боклуци навсякъде ни намразиха.Не можахте ли да го опердашите и да си го метнете обратно?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/3/14 21:50

    АБЕ БОЙ ПО ТИКВАТА САМО ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ БРОВО ГРАНИЧАРИ САМО МАКАЗА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/3/14 22:12

    Сигурно е предложил малко рушвет или нашият е много алчен

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/3/14 22:59

    до 26/3/14 21:14 чети хубаво бе тъпанар кои не го е допуснал да влезе в Р.БЪЛГАРИЯ . ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ НЕ ГО ДОПУСКА ДА ВЛЕЗЕ, АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/3/14 07:51

    Negramotni politsai....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/3/14 09:57

    Не е разбирач, брато, гербаджийски трол е. Не си ли го разбрал. За всяко " червени башибузуци" взема по 7 лева. Това им е тарифата в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/3/14 18:02

      Trol li e ne znam kakav e tozi razbirach, :-) ama znam 4e momchetata na Makaza sa si svarshili rabotata perfektno

      Изтриване
  8. Анонимен27/3/14 12:16

    do 27/3/14 07:51 ako byaha negramotni styaha da go pusnat NEGRAMOTNIKO,wseki razbira ot rabotata na dr, aman ot darweni filosofi

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/3/14 19:36

    Бе не ги слушайте тея,дето си чудят как да изкарат полицаите неграмотни или некадърни.Скъсват си гъза от работа и граничните,и националната.Сега са и с намален състав-всичко живо е по границата край Елхово.И пак работят .Тоя с червения башибозук е някакво пишлигарче,дето мама и тати още го хрантутят,затова лае.Ама няма гъз да излезе на студа като граничните по цяла нощ.Оставете го,амсалак.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/3/14 20:36

    еее... добре че е византиеца че да има кой да контрулира червеното заптие-башибозук да пази границата. Ашколсун!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/3/14 10:11

    Pak bogotvorite 4ujdoto!Vianiticite go spriali.....Kak pwk ne!Ne bwdete tolkova 4ernogledi!Nashite mom4eta se trudiat ne po zle ot 4ujdite,no nie ne mojem da go ocenim i da go priznaem za razlika ot gwrcite!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/3/14 14:00

    27/3/14 20:36 TI MALOUMNIKO NEGRAMOTEN ,VARI PRI VIZANTIECA DA TE IZKONTROLIRA HUBAWO ...... DA TI NA4ESI KRASTATA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.