Преминалият в лагера на Георги Първанов общински съветник Стефан Ангелов обедня със 120 лева. Това се случи след като на днешната сесия колегите му от БСП и ДПС гласуваха той да излезе от трите комисии, на които беше член - по законност и обществен ред, транспорт и комуникации и екология и европроекти.
Както първи 24rodopi.com писа, бившият директор на полицията напусна БСП и вече е активист на АБВ – политическата формация на Първанов.
Ангелов остава в разпоредителния орган на Кърджали като независим съветник, а групата на БСП вече ще бъде от 6 човека.
Председателят на групата съветници на социалистите Милан Миланов обясни, че по силата на чл.37 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, изключен от групата съветник следва да напусне и комисиите. Ангелов е освободен от БСП.
Съветниците, които работят в три комисии, получават по 560 лева на месец, без удръжките. За участие в комисия се полагат по 40 лева.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/4/14 12:35

    А сега всички помаци ще гласуват за Първанов! Да Ви видим другите!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/4/14 12:51

    Съветниците, които работят в три комисии, получават по 560 лева на месец, без удръжките. За участие в комисия се полагат по 40 лева.
    Нека да е лято

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/4/14 12:52

    ха такааааааааа

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/4/14 13:08

    Червения башибозук намалява с един! Но не си мислете че ще се върне на бял кон с петолъчка. С една дума мишките първи напускат потъващия червен кораб.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/4/14 15:04

    БСП и ДПС са с еднакви и с по нищо неразлични наказателни прийоми .Там няма демокрация ,права и свободи .Има под ботуш и те мачкаме ,ако не си с нас По време на Живков пак тия двете партии управляваха ,само ,че слети в БКП.Връща се метода, стила и репресиите при комунизма

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/4/14 17:30

    25/4/14 15:04 По правдиво е:
    ГЕРБ и ДПС са с еднакви и с по нищо неразлични наказателни прийоми .Там няма демокрация ,права и свободи .Има под ботуш и те мачкаме ,ако не си с нас По време на Живков пак тия двете партии управляваха ,само ,че слети в БКП.Връща се метода, стила и репресиите при комунизма

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/4/14 18:14

    Поздравявам го човека за това, че има позиция и си я отстоява, докато другите си натискат парцалите под партийния чадър. До вчера всички се кланяхте пред Първанов а днеска го оплюхте. Та питам ви аз вас: Първанов като какъв го приемахте тогава и какъв го приемате сега? По глупав ли е станал? Стадо, стадооооо....! Гюромихайловци!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/4/14 22:05

    Тази снимка на г-н общинският съветник Ангелов е от времето когато беше най "успешният" директор на ОДП -Публикувайте снимка на която се вижда как зарежда кафе машините си от мръсни шишета с вода.
    Българи и Турци СЪБУДЕТЕ СЕ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/4/14 22:34

    До 18.14 "човека" никога не имал собствена позиция .Напротив комплексирана личност добре прикрита и нерешителна.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/4/14 04:59

    Те БСП и ДПС раздават правосъдие като Народния съд след 9.09.1944 г. директно на стената.Не мога да разбера с какво се е променила БКП/БСП/ нямаш право да мислиш различно.

    ОтговорИзтриване
  11. съученик26/4/14 05:08

    Об съвет на БСП изпълни предизборните обещания на БСП за увеличение на пенсите
    120.00 : 6 = 20.00 лв увеличение пенсията на др.Миланов,а Стефан заслужава уважение за достойната си постъпка.Успех Стефане.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/4/14 20:50

    Успех Стефане! Лакеите са мишоците, Не им стиска и се прикриват зад лоялни........... към себе си.......... малодушници!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.