За нанесен побой на 52-годишна жена 27-годишната С.М. е задържана в РУП-Момчилград снощи в 18 часа. Час по-рано в центъра на село Биволяне двете жени се скарали и по-младата нанесла удари с пръчка по главата на опонентката си. До боя се стигнало заради претенциите на едната за дадена назаем сума пари, която набедената длъжница отрича да е получавала. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/4/14 11:44

    прости туркини

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/4/14 11:53

    Дали са туркини,или не,все тая простия си е прост..кой каквото ще да разправя в крайна сметка винаги става дума за пари:)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/4/14 12:05

    Няма но прости и елементарни хора от българите, от както братушките спряха да ни хранят, българия стана най простата страна в европа а скоро и в целия свят. дано пак да ни заробят турците, че да заживеем като хора още 500 години

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/4/14 12:57

    Няма по прости и елементарни хора от българите, от както братушките спряха да ни хранят, българия стана най простата страна в европа а скоро и в целия свят. дано пак да ни заробят турците, че да заживеем като хора още 500 години,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/4/14 18:32

    aisheto udaril na fatmeto

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/4/14 21:44

    12.57
    Чети и сега си им роб,кьорав ли си?За туй и новините са като тази,горната.Пък тея двете си бяха живи циганки,ама хайде -яжте се, българи и турци.То нали по туй ви личи ,че сте още под турско.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.