Шефът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Кърджали доц. д-р Жени Стайкова е новият директор на Националния център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА), съобщиха за 24х7 Родопи" източници от здравното министерство.
Доц. д-р Стайкова е дипломирана в Ленинградски санитарно-хигиенен медицински институт, в последствие специализирала в Москва и защитила дисертационен труд за качеството на околната среда и здравния риск в района на град Кърджали.
Стайкова, която е била и кандидат за депутат от БСП в Кърджали, бе номинирана и за зам.-министър през есента на м. г., но вътрешно-партийните боричкания попречиха на назначението.


Жените социалистки не забравиха здравните работници в Кърджали

 За поредна година жените социалистки не забравиха здравните работници в Кърджали. По повод Световния ден на здравето, от името на народния представител Милко Багдасаров и от свое име те поднесоха цветя и картички с поздравителен адрес на работещите в сферата на здравеопазването.
„В този ден нека всички те приемат нашето огромно „Благодаря" за грижите и всеотдайността, които полагат упражнявайки благородната си професия", категорични са дамите социалистки.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/14 21:44

    Много странно защо г-а Караянчева е без коментар ......???????????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/4/14 21:53

    Явно ГЕРБ сбъркаха като я държаха директор на РЗИ в Кърджали, вместо да я уволнят!
    Дано си вземат поука когато дойдат пак на власт!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/4/14 22:01

    Голяма работа станала !
    Пременил се Илия пак в тия!
    На госпожата и липсва капацитет за по нагоре от регионално ниво!
    Само с фръцкане не става , трябва и акъл!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/4/14 22:17

    Д-р Жени Стайкова! Капацитетът и представителното лице на БСП. Оставете да се опияняват от собствената се некомпетентност и нарцисизъм. Ще изядат як шамар през май!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/4/14 22:29

    Боже, и такъв ли национален център имало? Ега ти безсмислените и паразитни центрове, агенции, институти и прочие! Мноооого пари за харчене явно има в тая държава! В цивилизования свят хората свиват разходите, а у нас все нови глупости се създават. А на Жени Стайкова беше крайно време някъде да й намерят по-височка държавна службица. Даже закъсняха! Ако човек има достойнство би се обидил на такова издигане, ама не и Стайкова, а и веки червен боклук!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/4/14 23:00

    Явно тук коментиращите са само умници,професори,доценти и всякакви незаменими но неоценени кадри в България.Жалко че най кадърните и големи специалисти разбиращи от всичко,стоят по цял ден във форумите.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/4/14 07:17

    7/4/14 21:44 А смее ли? Стайкова не е лъжица за нейната уста!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/4/14 13:26

      Кофа,кофа за отпадъци е тая пенсионерка . Стойкова!!!

      Изтриване
  8. Анонимен8/4/14 07:21

    Честито на доц.д-р Жени Стайкова!Нека можещите да успяват!А тя безспорно е капацитет!Успех на новото поприще!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/4/14 13:27

      Капацитет по празните приказки! Ха ха ха!!!

      Изтриване
  9. Анонимен8/4/14 07:30

    Боже пази България.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/4/14 07:53

    В СССР,респ.Русия научните титли се купуват по будките за вестници.Познавам много професори,дори академици които сричат и фъъфлят и са кухи лейки.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/4/14 08:48

    7;53 а ти сигурно си завършил(а) в някой от измислените кърджалийски вузове
    и неможеш да си купиш научна титла ли?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/4/14 08:57

    Браво Жени и честито!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/4/14 09:00

    Националният център по обществено хранене и анализи (НЦОЗА).........дали според вестник "Родопи" абревиатурата отговаря на истината????? Научете се да гледате какво пишете :))))

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/4/14 09:13

    Не е хранене, а здраве. А тя е толкова лекар, колкото и инж. Илиев. Но по добре да е далече от Кърджали и да разхожда костюмчетата си из Витошка. За това я бива.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/4/14 11:11

    Zashto zaglavieto na statiata zavurshva s vuprositelen znak?
    Tova, koeto se znae e, che Direktorut na Centura - docent Hristian Griva, koyto e bil edin ot konkurentite v taka narechenia konkurs e pochinal predi okolo 40 dni.
    Dali Ministerstvoto na zdraveopazvaneto, predi da vzeme niakakvo reshenie se konsultira s Rodopi 24x7?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/4/14 13:58

    сега ще оправи центъра по обществено здраве, а после и министерството на здравеопазването,а след което и световната здравна организация!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/4/14 15:13

    Тя се докопа до по-висок пост ,ама какво ще правят нейните протежета ,пиарки ,учителки ,доносчички и пенсионерки ,които още седят незаменими на държавната софра .Нищо не направи за здравеопазването на Кърджали ,само констатации за замърсяването не е достатъчно ,а със затварянето на ОЦК хиляди семейства останаха гладни,и пак ще го отварят .Много шум и стачки за нищо ,нито си взеха парите ,нито успяха да се пенсионират много дългогодишни работници от завода .Дано има успехи на новото поприще и повече време за болния си съпруг и семейството .Партията направи достатъчно много за нея .Да останат някой друг пост и за редовите социалисти .

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/4/14 15:23

    Хаярлия да е!.! Айде след нея и другите кифли-особено тая с боята ,църния вампир от ноито - мангалчето. Съскащата !.! Аллах да помага!.!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/4/14 15:33

    7/4/14 22:01 Само с фръцкане става. Сега ще вдига крачетата където трябва... за това поне става. И аз не бих и простил на Женито, та камоли някоя софийска дядка от БСП. Те цял живот така се уреждат, та сега ли ще пропуснат? Надали...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/4/14 16:33

    Тази госпожа в живота си не е работила. Всички вкупом бяха впрегнати да и вършат работата, да и изготвят докладите и дипломните материали. Дали в София ще се намерят балъци да работят вместо нея ??? ЧЕСТИТО НА СОФИЯНЦИ!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/4/14 17:03

    Честито на доц. Стайкова!!! Да е все така успешна и неотразима на новото поприще и да запуши по най-достойния начин устите на завистници, недоброжелатели и некадърници!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/4/14 21:04

    15.33 абсолютно точен коментар -в държавната администрация "веселите крачета " са супер актуални за издигане в кариерата или по- точно това е формулата за успеха

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен9/4/14 12:25

    Психозата е навсякъде-в къщи,в интернет,по телефона,в скайп,в кантората на адвокат,в частният кабинет на лекар...имам брат,сестра юрист. Не можем да си кажем две приказки с ху. Отида у тях-страх,отида в кантората-страх, на улицата не е удобно. И то говорим за наши си работи. Не сме крали, не се убивали, не сме доносничали, не сме вземали на заем пари от никого...при соца бяхме преследвани, снаха ми без работа(прадядовците й убити през 1944, а единият и дядо е починал във Варненският затвор-затова,че е бил колак) с две малки дечица..., сега пак сме преследвани..., до кога питам ви? ние не видяхме хубаво, поне не отмъщавайте на нашите деца. Познавам хора, които са убивали, пиянки...децата са им на работа-кой в банка,кой със средно образование на работа...да, истина убиец на съпругата му бащата. Научил се е в затвора да прави ....... т.е. работил е в затвора, като дърводелец и сега има работа за тяхните деца...управителите на фирми не знаят историята им ...Разликата мисля, че е огромна-друго е да бъдеш убит, че си бил колак, друго е да убиеш в центъра на града при соца милиционер. За първите няма работа, а за вторите има. Като няма за децата ни работа, то има запад и въпросът е решен. Важното е да ни преследват навсякъде. Ето това искаме. Свекър ми също е бил пребит в Ивайловград, след това 3(три) месеца в Хасковският затвор. Връща се и след не дълго време внезапно умира. Немам думи....мъката е голяма, но няма на кого да я споделя, родителите ни са покойници, явно, че скромността грози човека...мъка е било при родителите ни, мъка беше и при нас, мъка е и при децата ни. Бог да богослови поне останалите хора!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен9/4/14 12:44

    продължение! Баща ми идва от Гюмюрджина, бил е едва на 4-5 г. в град Х. На 13 г. започва работа, като ХХХХХ работил е по 15 часа. През 1944 г. е събила младежи у нас в къщата, ходили и са се криели в балкана. Трябвало е да отиде да си вземе документ от Бургас-да бъде удостоверен за "Борец против фашизма". Нне е отишъл. Ето скромността на баща ми. Почива през 1980 г. Да, бил е член на бКП. Брат ми, завърши с отличен право в София, но не му даваха работа, защото снаха ми е от фашистко семейство. Брат ми не е бил член на БКП. Работеше дълги години в Кърджалийски ХХХ град, като юрист. Беше ужас.... Сега ще ви пиша какво Герб е писал за моето дете: ТОЗИ СЕЛТИК ОБИКОЛИ ДЕ ЩО ПАРТИЯ ИМАШЕ В ТОЗИ ГРАД. ЛЪЖЕ, МАЖЕ КАТО ЛОМСКИ КАТУНАР. 2009 Г. дори си обръсна главата(забележете главата от силен стрес му окапа...ходи в Пловдив и лекарите са казали...), пък тя крива и празна и бяла-слънце не видяла. Я ми кажете, коя партия да подкрепя???? Не сме националисти...

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/4/14 12:54

    Свекър ми и на снахата - те са БЗНС "Никола Петков". Те са от Мозер, но...ахахах,да не сме ходили и не сме искали нищо за репресията на свекър ми...,за снаха ми не зная, но мисля, че са пуличили сума, но тъй като брат й е материално зле е отстъпила парите на брат си. И това, ако не е честност здраве му кажи. Непрекъснато се изписва, че Х вземаме пари ...Не никакви пари не съм получавала от никого. Синът ми в момента е тук, но ще си заминава...дал е ххх лв. на заем и едва ли ще си ги вземе. Наивници сме, глупаци сме. Да, харесвахме Бойко, но видяхме, че и с един човек нищо не става. Караянчева се оправда, че тя не отговаря...а дпс. Яви се на конкурс, реши задачите..., а един от тях, когото познаваме, не реши задачите и сега е в елитна фирма...не завиждаме нека работят младите...има братовчев с во...връзки това е истината, съжалявамсамо за едно, че не трябваше да учи редовно во, имахме пари, щяхме да му купим ап. в со и задочно щеше да завърши...н, но каручката като се счупи пътища много..на добър час. това ми и последното писане, но не желая да ме безспокоят по телефона...успех на всички политици! от злобната, така бях изписване, а сигурно съм и злобна, и луда, и всичко най-лошо,което един човек може да притежава...мачкай ххххх, мачкай обик.ч.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен9/4/14 16:43

    Много, много човешка злоба и завист от прежде пишешти????????
    Всеки човек има косури, никой не е идеален и ВИЕ които пишете философи!
    Поне малко човешка любов не ви ли остана????????
    Защо поне малко не се радвате, че от този наш прокълнат град се възкачва на по-горен пост наш съгражданин?????????
    Каквото и да е може и малко но ше направи нещо за района според възможностите.

    Но не?????? Защо?????
    Дори някои си е позволил да коментира и дълбоко лични неща.
    Като ли в сейството му при него е всичко НАРЕД?????????????? Много се грижи за членовете си???????
    След като не знаят нещата нека не коментират!!!!!!!!!!!! Поне да си мълчат!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен9/4/14 21:40

    HAHAHA Prosti i Kompleksirani hora, koito ne mogat da postignat nishto v jivota, no mnogo znaqt da govorqt!!! I izlizat s kli6eto, che ostnalite sa dostignali uspehite si samo s vruzki. Uspokoqvaite se horica kakvo drugo mojete da napravite

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен10/4/14 15:51

    Браво Жени! Върхът си! А другите нека завиждат!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен10/4/14 19:38

    кулак-заможен селянин, обявен през 1944 г. за враг на властта.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.