„Ако Окръжният съвет на БФС в Кърджали не се извини официално, спирам участието на „Искра" от първенството". Това се закани старши треньорът на футболния тим Нури Мехмед. Повод за думите му е публикацията на 24rodopi със заглавие „Куриоз! Отбор загуби служебно заради разсеян треньор - мислил, че мачът ще се играе у дома и футболистите не тръгнали на път".
 „В началото на сезона поради ремонта на стадиона в Черноочене имахме уговорка с ОС на БФС в Кърджали да гостуваме във всички срещи от есенния полусезон, а през пролетния да играем като домакини. До предпоследната среща от първенството всички мачове се проведоха според уговорката. В Черноочене дойдоха отборите на Момчилград, Джебел, „Арда 24", „Перперикон" от Перперек. На 11 април ние очаквахме гостуващият тим на „Арда 1" да пристигне в Черноочене, за да изиграем двубоя, който бе с начален час 14.00. Половин час преди началото на срещата потърсих президента на ФК 'Арда 1" Рамадан Яшаров. Той ми отговори, че ни чакат на стадион „Дружба" в Кърджали със съдии, лекар и делегат. Оказа се, че те са променили мястото на мача без моето съгласие и без да ме уведомят. Никъде в света един отбор не гостува в един сезон два пъти. Всеки знае, че ако си бил гост в първата среща, редно е във втората да си домакин. Навярно това правило не важи за ОС на БФС в Кърджали", заяви Нури Мехмед. Той уточни, че на следващия ден (12 април) е разбрал, че президентът на ФК „Арда 1" Рамадан Яшаров съвместно със съдийската колегия от ОС на БФС са променили мястото на мача и не сметнали за необходимо да го уведомят  поне един ден преди това.
„Най-жалкото е, че делегатът на срещата Стойчо Колев от Кърджали е дал интервю и видео материал във въпросната статия, в който посочва, че съм бил уведомен за промяната на мача. Това е чиста клевета", заяви Нури Мехмед. Той подчерта, че ако продължават същите игри в първенството и ръководството на ОС на БФС в Кърджали не се извини официално на ръководството на ФК „Искра" възнамерява да спре участието на мъжкия и детския тим от участие в Областното първенство още тази седмица.
Гюнер ШЮКРИ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/4/14 15:37

    Не изглежда толкова разсеян....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/4/14 16:48

    Много е в час даже...Какво се правят на интересни в ръководството на БФС...Не стига ,че се занимава човека с детския и мъжкия отбор,и вместо да помагат- правят подли номера...

    ОтговорИзтриване
  3. Rodopi-Momchilgrad16/4/14 21:04

    brawo Nuri prav si v sluchaq...samo znaqt da ugajdat na kj ski otbori....podkrepqmete

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/4/14 21:13

    БРАВО НУРИ .ОСТАВИ ТЕЗИ КРАЦИ ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/14 08:57

    НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО !КАК НА МИНУТАТА ИДВА ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЕКИП ЗА ИНТЕРВЮ?КОИ ЛИ СЕ Е ОБАДИЛ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/14 16:45

    НИКО, КАТО НЕ ИСКАШ, ДАЙ ЩАФЕТАТА НА САМИР, ДА ВИДИШ КАКВО ПРАВИ МОМЧЕТО!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.