Гюнер ШЮКРИ
 25 рибари от всички възрасти премериха сили в състезание по улов на речна риба. То се проведе в неделя в местността Дяволския мост на река Арда. Организатор на проявата
бе Община Ардино.
В надпреварата се включиха участници от София, Смолян, Мадан, Кърджали и Ардино. Реката беше предварително зарибена с пъстърва и каракуда.
Призовите места при мъжете спечелиха въдичари от Смолян. Първенец е 38-годишният Бейсим Халил, който показа много грамотен риболов. Той грабна приза и за най-голяма уловена риба. Втори се класира Димитър Димитров, а трети е Иван Макрилов.
„Първо място за първо участие, няма как да не съм доволен. За турнира научих от Интернет". Организацията е отлична. Вълнуващо е. Рибар съм повече от 20 години и когато имам възможност съм сред природата. Хванах пъстърва и скубари. Надявам се тази инициатива да се превърне в традиция", сподели победителят Халил.
Първото място при жените взе Нарин Чобанова,а при юношите Александър Младенов, и двамата от Ардино. Победител при децата е 7-годишният Атакан Хайрулов от Ардино.
Класиралите са на първите три места получиха грамота и риболовни принадлежности.
Специални награди имаше за най-малка и най-голяма уловена риба, както и за „карък"на състезанието.

КЛАСИРАНЕ
Победители – мъже
1.         Бейсим Халил - Смолян
2.         Димитър Димитров – Смолян
3.         Иван Макрилов - Смолян
Победители – жени
1.         Нарин Чобанова – Ардино
2.         Шенай Еминова – Ардино
Победители – юноши
1.         Аленсандър Младенов – Ардино
2.         Любомир Димитров – Ардино
3.         Димитър Миленов – Ардино
Победители – деца
1.         Атакан Хайрулов – Ардино
2.         Кенан Садъков – Ардино
3.         Мюмюн Сезгинов – Ардино

Награда за най-голяма риба
Бейсим Халил – Смолян – 33 см.

Награда за най-малка риба
Георги Иванов – Смолян – 10,5 см.

Награда за „карък"
Танер Чобанов – Ардино
Награда за най-малък състезател – Ирен Терзиева – Ардино - 6 години
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. АМЕТ Доан13/4/14 21:38

    Ето под този мост съм клатил Волен Сидеров до зори и сига не може да се сдържи и неворно ака на вкякъде като самосвал ЗИЛ 131.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/4/14 21:39

    А билети имат ли :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/4/14 22:11

    21 39 sikerim bilet 4uvas li me

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/4/14 00:07

    22:11 Как да чува ?? -Чете

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/14 01:05

    Вулгарни,неграмотни простаци=област Кърджали-заслужаващи и управляващите ги кретени.Олигофренията ги тресе яко,дали е от въздуха или от тежките метали,или просто си е генетика???!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Наджие14/4/14 06:47

    Неслучайно Волен Сидеров се е спрял на АМЕТ Доган да го клати ! АМЕТ дълбоко оре да знаеш !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/4/14 08:40

    До 24х7rodopi: Направете нещо най-после, за да не сме засипани с мръсотия и простащина от вашия форум! Вестникът не е лош, но коментарите, които се допускат да бъдат публикувани го правят гаден, жълт форум на олигофрени и хейтъри! Премахвате единствено мнения, които критикуват Вас, а грубо вулгарните и първични оставяте. Помислете, от какви хора искате да бъдете четени- първични и духовно осакатени, или от по- интелигентни! Какви качества бихте искали да се надграждат у младото поколение, което може би също ви чете- пошлост и омраза, или морални и нравствени добродетели! Бъдете така добри, моля! За да продължаваме да ви четем!

    ОтговорИзтриване
  8. Аптикадир14/4/14 10:18

    08:40 Кой си ти бе педерас ? Какво си мислш, че знаем, че сутрин ходиш до външната тоалетна с халат на врата, ама тука се правиш на много културен ли ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/4/14 12:15

    novinata se govori za ribolov za hubav den, nashiq shiban narod oshte prodoljava da se pravi na politik..Shtom ste tolkova golemi politici za tva li se vla4ite iz tinqta...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.