Още един куриозен случай отчетоха шефовете на Българския футболен съюз в Кърджали.
По едно и също време на два стадиона – в Черноочене и Кърджали, футболисти загрявали за дерби в областната група и напразно чакали противниците. Оказало, че треньорът на юношеския тим „Искра" от село Черноочене Нури Мехмед си мислел, че отборът му е домакин и не организирал пътуването до областния град. В същото време в Кърджали, докато играчите на „Арда" загрявали на стадион „Дружба" в петък – 11 април, треньори, съдии, лекар и делегат на мача се питали защо другият тим не се явява.
По-късно се обадил треньорът на „Искра" Мехмед и демонстрирал изненада: „Ама защо не идвате в Черноочене, нали стадионът вече е готов и трябва да играем тук!?".
Делегатът на срещата Стойчо Колев заяви пред 24rodopi.com, че още от сряда чернооченци били предупредени, че мачът на юношите ще се играе в Кърджали.
През есенния полусезон, заради ремонта на игрището в Черноочене децата, юношите и мъжете от „Искра" играели и домакинските си мачове си на чужд терен. Сега спортното съоръжение е в експлоатация и програмата е редовна за „Искра". В конкретния случай треньорът Мехмед е забравил, че през есента възпитаниците му са играли на стадион „Дружба" в Кърджали, но са били символични домакини и следвало през пролетта да гостуват на „Арда".
Ще бъде присъдена служебна победа за „Арда".

На снимките:
Играчите на „Арда" загряват напразно
Съдията и делегатът на мача
Вижте видео вдясно или тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/4/14 12:32

    НЕ НАПРАЗНО ОБЩИНА ЧЕРНООЧЕНЕ , Е С НАЙ-НЕГРАМОТНИ ЖИТЕЛИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/4/14 15:13

    хахаххахахахахаха БФС да закрие футбола в този региони без това храни някви никви,гладници и крадци!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/4/14 17:21

    prav si V TRI.MOGILI HVANI EDINIYA ODARI DRUGIYA PROSTI SELYANDURI

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/4/14 18:26

    Maikavi da eba prostaci nacisti kvo sa ebavate s momcetata nali minalata godina speceliha republikansko purvenstvo kurdjali i vi preebaha za tva si mulcete!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/4/14 18:44

    от криви и прости амуджи какво може да очакваш

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/4/14 20:22

    KAKVO O4AKVATE OT NURI, IZPIL E 3 MASTIKI I OBYRKAL PROGRAMATA! DRUGIQ PYT DA IZPIE 4 MASTIKI I NQMA DA OBYRKA!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/4/14 20:22

    Една патка мислила, мислила и накрая от мислене умряла. Така казваше една моя учителка, когато видеше насреща си празна кратуна да мисли.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/4/14 20:23

    Bravo Stoyco sıdıyata pık koy e do teb -- kıde e dımıtar andreev nali toy svirese vsickite macove v okrıjnata

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/4/14 20:31

    сър нури мастер

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/4/14 22:22

    NA VSEKI MOJE DA SE SLU4I!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/4/14 23:54

    MISLQ 4E VINATA NE E NA NURITO.4ERNOO4ENE IMAHA REMONT NA STADIONA I PARVIQ SEZON VSI4KI MA4OVE IGRAHA KAT GOSTI...TOVA SA STARITE NOMERA NA RAMOTO.DOKATO TAKIVA HORA KAT RAMADAN DURMU6EV SA VAV FUTBOLA NIKOGA NQMA DA IMA FUTBOL..TURGAY ALI I RAMATO VNEZAPNO TRQBVA DA SI MAHNAT RACETE OT FUTBOLA

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/4/14 00:07

    Ramo s negovite kurvenski nomera vseki znae 4e 4ernoo4ene parviq sezon igraha vsi4kite si ma4ove kat gosti poradi remont na stadiona im...Nurito nqma nikakva vina!!!Kakto vijdate na snimkata decata na arda izlezli da zagrqvat no az sam sigoren 4e Ramoto znae 4e 4ernoo4ene nqma da idvat vishte pomoshnite vrati v centara na terena nikoi ne gi e iskaral.ZASHTO LI???? zashtoto Ramoto znae 4e ma4a e v 4ernoo4ene.zashtoto vinagi gi varti KURVENSKI

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/4/14 10:58

    Do 00:07 napolno sam saglasen s teb takiva hora kat ramoto dokato sa vav futbola nikoga nqma da ima futbol

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/4/14 18:07

    това са курвенските номера на тургай и рамо
    те нямат място във футбола на Кърджали.......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.