Областният управител на Кърджали Бисер Николов се срещна с новоназначения началник на Областната дирекция на МВР комисар Петко Деведжиев. Бисер Николов изрази пълната си подкрепа и му пожела много професионални успехи.
Двамата обсъдиха новата Национална програма „Сигурност", включена в Националния план за действие по заетостта през 2014 г. Програмата е стартирана от Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с Министерството на вътрешните работи. По нея ще бъдат разкрити 5 000 работни места в страната, на които ще бъдат наети безработни лица на длъжност „Пазач – сътрудник по опазване на обществения ред". Те ще следят за обществения ред на определена територия и ще съдействат на органите на МВР като сигнализират при извършване или риск от извършване на престъпления, катастрофи и аварии.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/14 21:13

    A MVRto vece ste spi ima koy da nabludava i nyama koy da nosi otgovornost kolko ste struva coveka ot buroto , to e tam za tova ce ne virsi nisto napravo glupost , policiyata da ne se strahuva a da se stegnat ....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/14 21:47

    Нали и без това си имат доброволни сътрудници...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/4/14 22:18

    polisiq,jandermeriq,kameri,alarmi, 4astni paza4i, dirjavni paza4i.vipreki vsi4ko pak se krade

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/14 07:04

    В Крумовград ще си назначат приятели по чашка. Вече хората са ясни.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/14 09:19

    Нещо ката бившите доносници.Неправелно пръснати средства.Пак всички пияници по пейките в дпс селата на лапачка.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/14 12:53

    Да им е честито на пазачите.....................................................................................
    При социализма на всеки десет човек имаше един доносник. Работеше я началник, я секретарка, я ....и накрая на месеца получаваше заплата и от двете места ????, но сега не зная как ще е, но пазач ми звучи много неубаво, хахахаха Честито да им е новото поприще. Наздраве и успех в пазачествотооооооооооооооооо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.