В село Падина, Ардинска община, в което има 14 милионерски семейства – предимно от отглеждане на тютюн в полските райони и млекопреработване, са гласували 348 човека. Недействителните бюлетини са 23. За ДПС са гласували 180 души, за ГЕРБ – 57, за БСП- 41.
В Падина Елисавета Кехайова, която беше 8-ма в листата на ДПС, има 83 преференциални гласа, съобщава всекидневникът "24х7 Родопи".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/14 14:39

    da raboti6 tutun i da stane6 miliyonr

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/5/14 16:09

    Тончо, в Падина ли си бе пич ?
    от Тенчо тръна

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/5/14 16:29

    Браво на помаците.Юруш вие сте.ДПС,БСП,СДС,ГЕРБ,БПП нали сте гьотверение подавате задниците там където намерите за добре

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/5/14 18:37

    Ураспу ЧОЧУКЛАРЪ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/5/14 19:15

    16:29І Интереса клати феса, браво приятели. При соцлагера / франгаджиите или както си казвате вие-старите помаци бяхте първи, при демокрацията за жалост сте втори, първи са бг турци, цигани..., а християните са на опашката за препитание / работа...ха-ха-ха-ха

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/5/14 20:50

    хахххххххххххххххххххххххххха

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/5/14 23:04

    Gledame si intetesa, uvajaemi balgari I turci za razlika ot vas znaem kak se pravi dalaverata, dnes sme nai golemite depesari utre nai golemite gerberi it.n. interesa klati fesa I pri moe lichno prebroqvane milionerite sa nad 60 v Padina samo v grad Kardjali ima nad 10 a golqma chast veche ot tqh minavat po nad 100 miliona kato I gledame momentnoto sastoqnie I nachina I na jivot I na varha na piramidata ne sa tutundjiite a savsem drugi lica. Toncho e v Angliq Tencho toi e edin ot bivshite milioneri I mnogo bivshi ima no ne se uchudvai ako bat Toni otnovo drapne toi tova go moje, Toni bate nadupi nqkoq anglichanka I si idvai ti tova go mojesh stiskam ti palci brat pak ti si nomer 1

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/5/14 11:51

    23:04І Подкрепям те анонимен. Имам наблюдения относно тютюна, животните и затова се включвам, в това което си написал. От тютюн и животни не се забогатява. С честно спечелените пари най-много да си купиш един апартамент и автомобил за 2 хил.лева. От работа се става вие знаете какъв - гърбав. Пишеш за някой си Тончо, който е в Англия. И това го зная. Там също стават далавери, но не ми се обяснява...И то далаверите не са от англичани, а от самите българи. Старите, отишли преди 18 години в Англия обират новодошлите млади младежи отишли да изкарат някой лев в Англия.бг...Болно ни е, но няма как...няма на кого да си кажем мъката. Младите в бг не могат да си намерят работа...където и да отидеш искат 3 години стаж...,нямаме връзки, но не тези на обувките...По-горе ви описах нещата как стоят в Англия... Ако знаехме, че това ни очаква, никога, ама никога нямаше да се омъжа. Поне поколението ми нямаше да страда. Най-много се нервя на майките...,децата им са на престижни работи и започват да ме наставляват, да ми дават съвети за много работи, които ...Предпочитам да си говоря с кокошката, отколкото с някои неграмотници, които не знаят колко е две и две..Пази Боже сляпо да прогледне. Отвориха границите, бояджиите си изучиха децата и хоп на работа, и то не къде да е. Питам и отговор не желая: След като са толкова умни децата им, защо през социализма не завършиха висше образование...Сега всеки може... за тройка - еди колко си лева, за четворка....Слагаш ги в студентската книжка и ти се пише съответната оценка. А има случаи, които не са ходили на лекции през годините, не са им познати... идват да си вземат студентските книжки...Така е и за започване на работа, но трябва да имаш човек, който отгоре да се обади. Той се обажда на кмета, кмета на директора. Слагаш парите в трудовата книжка и всичко е 6(шест). Всичко се знае, корупцията е на лице, но какво от това....В пълна безизходица е нашата измъчена мащеха България.....Комунистите никога няма да си дадат властта, те си имат своите членове и поддръжници, какво им пука на фанатиците, какво става с народа. Дано не е късно, когато останат само циганите и ....тук. Точка.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/5/14 13:06

    Питам и отговор не желая: След като са толкова умни децата им, защо през социализма не завършиха висше образование...
    БРАВО ДОСТА ДОБРА КОНСТАТАЦИЯ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.