Бенковски посрещна 35 ученици от 4 държави – Словения, Испания, Полша и Турция. Те са гости на СОУ „Никола Вапцаров" и ще остават в кирковското село цяла седмица.
Във вторник децата ще бъдат приети от кмета на Кирково Сали Рамадан. В сряда ще посетят Пловдив, а в петък – Комотини и Ксанти. В четвъртък ще има състезания по риболов, стрелба с лък и други дисциплини в село Ягнево.
В неделя учениците са разгледали столицата.
Училището в Бенковски участва в международен проект, който се финансира от Европейската комисия.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/5/14 17:49

    Te ,za tova napraiha remont na staroto uchilishte za da ne pokajat mizeriq pred decata e bravo dokaraha gi nai posle tez dechica sq mi e int ko sha hledat v toz rayon shte gi tarkalqt kato kartofi nagore nadoly

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/14 18:48

    До 17:49:Първо се научи да пишеш на български език, после се научи да си проверяваш да правописни грешки.
    Второ в нашия край има много места, с които можем да се гордеем и да покажем на гостите си, било от страната или чужбина.
    Не сме виновни ние хората, че живеем в бедна държава, но това не значи да се срамуваме от това. Напротив трябва да се гордеем от нашата страна, история, култура и традиции, и да ги показваме, разказваме, демонстрираме и разпространяваме.
    Имаме какво да покажем да гостите, да им разкажем, да им изпеем и т.н.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/14 19:26

    18.48 Като гледам и ти трябва да си оправиш правописа, а за пунктуацията да не говорим. Браво, Миро, как спечели този проект или някой друг, го спечели, а ти се пъчиш?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/5/14 19:29

    И стига с тези от ІХ а клас, нима в това училище няма и други деца, които могат и заслужават да бъдат на сцената

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/5/14 19:51

    17:49..ti tam da malchish i mnogo da ne znaesh ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/5/14 20:28

    До 18:48:Това че носиш злоба и завист в себе си и забелязваш само началото, а не същественото си е твой проблем. Вместо за критикуваш хората, които се скъсаха с работа по този проект, да беше се сетил да им предложиш помощта си или най-малкото подкрепа. Това ще съм допуснал няколко грешки в бързината, не е от неграмотност.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/5/14 21:48

    utre pak tva uchilishte shte stane mizerno. kogato si trygnat decata.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/5/14 21:58

    Не няма други деца който заслужават да бъдат на сцена!
    BTW: XI -a сме!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/5/14 23:20

    20:28 И този коментар е пълен с грешки, значи не ще да е от бързината!......

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/5/14 23:24

    21:58 Не е лошо да имаш самочувствие, но се научи да цениш и хората около теб или си наследил някаква лоша родова черта - да летиш високо

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/5/14 23:27

    18:48 q si napishi imeto e otvorko i ela ako iskash da napraim nekav test koi shte e po dobar v pravopis i v kvot shtesh ohluv...ne da pishe neshto po temata ama nashiq se zanimaval s glyposti kaji kvo tolkoz sha im pokajete e mishki za tova sha gi tarkalqt ot edno mqsyo na dr
    ... No do tuk s bezhabernite kato teb

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/5/14 23:28

    19:51 i ti se predstavi togava shti kaja kak sha mlakna maloumnik

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/5/14 08:52

    Вие си мълчете, те харесаха всичко! Това не е ваша работа!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/5/14 13:27

    19:29 ,,И стига с тези от ІХ а клас, нима в това училище няма и други деца, които могат и заслужават да бъдат на сцената''
    Като не си гледал цялото представление по добре замълчи и да са само 11а какво завиждаш ли?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен14/5/14 20:08

    Tova uciliste posresna gostite si s radost a vie gi zlepostavqte vie izobsto bili li ste tam ta da vidite kak i kakvo e bilo az bqh tam i znam kakvo e bilo decata tancuvaha razlicni tanci a nqkoy peeha na slovenski a vie piklovci mojete li go , te sa napravili vsicko po silite si , a tova 11 a e vqrno ima i drugi deca v tova uciliste.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/5/14 20:47

    Поздравявам учениците и учителите, които полагат неимоверни усилия да направят училищната институция по приветливо и уютно място. Възмутена съм от грозните и негативни коментари! Възможно ли да сме толкова узлобени и завиждащи. Вместо да се радваме на успехите на това училище, ние го плюем. Аз знам какво им кства, за да преобразят училището и съм горда, че в моето училище има трудещи се и амбициозни ученици. Жалко, че отново бликаме от негативизъм, но все пак сме българи, това ни е присъщо!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/5/14 23:41

    Dobre che ima trudolubivi uchiteli v tova uchilishe bez da posochvam imena to se vijda koi sa, no cho se kasae do daskala MIRO to sam nsho nemoje da napravi ako ne sa tezi rabotlivi. To nesho nagotovo da predstavi inache toi da napravi nesho sam chudo she stane. Proekta e spechelin blagodarenie na ...... toi sam trqbva da se seti i d otide na mqsto da blagodari a ne da se pachi!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен15/5/14 01:00

    Писането на кирилица е задължително!

    Зная, че на бг турци е по-лесно да пишат на латинеца и турски...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен15/5/14 08:30

    zatova uchilishteto uchastva v oshte 2 proekta

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен15/5/14 09:34

    Проекта е изработен и спечелен от една жена от Кърджали.Казва се Мария Димитрова.
    Доколкото знам Миро е направил доста неща в училището,за две години училището са промени драстично.Стига с тази злоба към него, не е лошо момче.Знам тези неща защото работя в училището където той е директор.Наистина някой хора които пишат тези неща не са гледали тържеството по случай посрещането на гостите.Водещите бяха от 11а клас и едно изпълнение индивидуално .Участнициге в програмата бяха от много класове.Стига с тази злоба бъдете човечни хора.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.