ГЕРБ печели 6 мандата (малкият победител), Ахмед Доган печели 6 мандата (големият победител)!
Ако лидерите на партии и коалиции, или поне техните съветници, си бяха направили труда да прочетат внимателно доклада на Ахмед Доган от последната национална конференция на ДПС, днес:
-ГЕРБ нямаше да се радва само на 6 мандата за Европарламента, а да постигне целта си от 8 мандата;
-БСП нямаше да се тюхка дали Първанов или Бареков им „открадна" електората, а щеше да постигне онзи резултат, който продажните социолози пробутваха на народа от половин година и особено усърдно в последния месец;
-Волен Сидеров и другият националист Валери Симеонов нямаше да се чудят колко патриоти им измъкнаха под носа от „България без цензура", а да са бият в гърдите, че имат по един воин в армията от евроскептици в Европарламента;
-И т. н., и т. н.

Бареков пък утре вероятно ще се чуди „Аз ли казах вчера, че на 26 октомври искам да се проведат предсрочни парламентарни избори?". И нямаше да изпадне в този конфуз, ако вместо да се прехласва по Борисов сума време и да му носи китки, се беше запознал с оня анализ на Доган.
В четири абзаца от недовършеното слово на Доган (заради нападението на Октай Енимехмедов – б. р.) се анонсира създаването на нов политически продукт, който да бъде нещо като тюрлюгювеч с популизъм, омешан с лексика а ла „Те това е моят човек", посолен с надежди и отварящ апетит за мечти.
Само един социолог, свързан с една от големите партии у нас, се опита да анализира два от абзаците, но успя единствено да стигне до извода, че …Доган се чувствал самотен и отчаян.
Въпиюща недалновидност!! Ахмед Доган да е самотен и отчаян в една държава, в която след избори, всички казват, че са победители?! В една държава, в която 80 на сто от политиците местят плахо пешки на шахматната дъска и се бият в гърдите, че са шахматисти. Но пък в същото време признават, че Доган е гросмайсторът в политическия шахмат.

Днес вече не е важно дали една банка, която бе във вихъра си, оперирайки с държавни пари, плати най-скъпата предизборна кампания в България от 1989 година насам. Или пък парите са от един Омански фонд.
Днес вече е належащо да се отбележи, че 6-те мандата на ГЕРБ не тежат колкото 6-те мандата на Доган.

Защо е така? Очаквайте поредицата на 24rodopi.com ГЕРБ – 6 мандата, Доган – 6 мандата… Защо на грешен адрес търсят човека, който ще каже „Денят Х е! Вървим към нови избори"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/5/14 22:52

    i kakvo se radvame nie obiknovenite hora,dali dupese dali bataka nali te sa tam s evropeyskite zaplati a nie balgari i turci zaedno pak sas sashtite problemi,zashto ni razdelqt partiite kato sme edno cqlo,nie sme edin narod be hora,nie sme ednakvi,samo s razlichni imena,zashto e tazi omraza kajete mi?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/5/14 23:06

    NIE MZEMAME PO 300....500LV......A TE PO 26000XILIADI LEVA...EVRO ZAPLATA ...NA KOI E DOBRE I NA KOI ZLE....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/5/14 23:13

    4akai sq, to po dobre 6te e V Parlamenta da ostanat samo Bulgari :D pone nqma da se opravdavat s dumata " Turci kradqt" togava 6te gi vidim bez nito 1 turcin v parlamenta kakva 6te e razlikata za Durjavata. No az vijdam bude6te v tova 4e kogato ostanat samo Bulgari v Parlamenta togava naroda 6te se sabudi i 6te gi pitat pak kade otivat tiq pari ? :D i togava vseki 6te doide na moe mnenie ^_^ i taka Durjavata 6te se opravi po burzo. Ina4e ako ima i turci v Parlamenta togava vinagi 6te ima zabludi i luji i izli6ni omrazi mejdu turci i bulgari :D davaite nie Turci da glasuvame za Bulgari. 6tom iskame da se opravi tazi Durjava tova e noviq strategi4eski put za glasuvane :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/5/14 23:35

    Az sam turchin i obichsm moyata rodina bulgaria i vsicki moi priateli balgari

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/14 00:46

    Vseki den se milq Dogan da pukne ta da se opravi Bylgariq. Izgoni ni ot RODINATA!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/14 01:24

    Nqma turci nqmq bilgari,vsicki kradat mama im da eva.Nie jiveestite v Bg sme alcni,ne ponasqme nito rodninite si nito komsiite.Vinagi sme v edno sistezanie s drugite,za da se izka4im do virha pravim vsicko vizmojno.Celta na onezi v parlamenta e da zabogateqt povece a ne da virsat nesto v polza na naciqta

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/5/14 08:41

    Имаше един руски лозунг"ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТАМ",българския вариант на този лозунг сега е:"ВСИЧКОТО ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА ДПС",Тази власт на ДПС дава руското момче СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.Затова ние бесепарите се отказваме от партията си и на инат гласуваме за други партии.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/5/14 09:02

    Явно пак не знаете ,че 6е по голямо от 4. Това сте простите дпсари върнете се в втори клас.Винаги някой ви е виновен а най виновни сте вие 25 години участвате в управлението.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/5/14 11:58

    ste mi otgovori li nyakoy zasto DPSkato vkara nay boli

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/5/14 12:14

    До 27/05/14 11:58,

    Отговарям на въпроса Ви:
    Българофоби с Протурски наклонности нямат място в Европейския парламент като представители на БЪЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/5/14 12:25

    Тц Тц Тц Тц АааааУууууууууЙйййййййййуеишщксдзцчмвнтгжоаяьюйъэфхпрлб

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/5/14 20:22

    Браво на Доган ефенди,знаещт и можещт политик.бг политиците трябва да вземат урок от Доган ефенди а не само да мрънкат че все турците им са виновни

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/5/14 20:24

    Доган ефенди заслужава да му се вдигне мавзолей за заслугите към БГ...няма друг мъдър политик като него...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/5/14 21:30

    20:22І можещт, запетаи...,двойни, тройни изречение се поставя запетая.................... Я научи правописа...Иди в www.google.bg r tarsi...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/5/14 21:51

    Доган е моят идол, една зодия сме. Зодия риби/29/3/1954 година. Виждала съм Ви, когато идвахте в Кърджали през 1989 г. Млади бяхме..., но това са подробности. Сега по същество: Герб - 6, ДПС - 6...Ако искате да не се допускат грешки, както се е случило с № 15, апелът ми е следния: Тъй като в града и региона останахме стари хора, а някои от тях не могат да виждат, да чуват. На следващите избори няма кръгчета, няма хиксове...,най-добре е нещо по смислено да измислите. Обичам шегите, но не зная дали желаете шегите...и затова спирам. Казвам Точка. Спокойна нощ!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.