Кметът на Момчилград Акиф Акиф, председателят на Общинския съвет Сунай Хасан и представители на местния бизнес се срещнаха с търговското аташе към Генерално консулство на Република Турция в Плодвив Баръш Йеничери. На срещата бяха обсъдени възможностите за развитие на бизнеса в Момчилград и региона.
„Община Момчилград има амбицията да работи активно за насърчаване на бизнес идеи, както и да съдейства и подкрепя развитието особено на малкия и средния бизнес", посочи кметът Акиф Акиф.
От своя страна Баръш Йеничери благодари за гостоприемството и поздрави ръководството на община Момчилград относно инфраструктурните проекти, реализирани чрез европейски програми. Той разясни дейностите и целите, с които се занимава търговският отдел към Генералното консулство.
Баръш Йеничери подчерта, че ще представи област Кърджали пред инвеститори от южната ни съседка. „Надявам се, че в близко бъдеще ще проведем нова работна среща, в която да се включат и представители на бизнеса от Турция", каза той. В тази връзка местната власт ще набележи сектори с потенциали за развитие на територията на община Момчилград.
По-късно, придружен от кмета на Момчилград търговското аташе на Турция посети шивашките предприятия „Туна Деним" и „Алтекс" и фирмата за производство на безалкохолни напитки „Екстаз". (24rodopi.com)
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/5/14 16:48

    ДС ще разреши ли ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/14 12:18

    няма инфраструктура в Момчилград ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/5/14 15:39

    ......za kogo investitsiya hora nyama skoro çakalite şte slizat ot gorata v grada..........

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/5/14 20:32

    turkinite se liagat s bg mladeji.znaiat hubavoto

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.