Гюнер ШЮКРИ

Доброволци и активисти на БЧК в Кърджали бяха наградени по случай Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец. Със званието „Заслужил деятел на БЧК" бе удостоен д-р Себахатин Хаджисеид от Ардино. Той получи грамота за дългогодишна активна червенокръстка дейност от областния управител Бисер Николов на церемония, която се проведе в плаващия ресторант „Емона" на язовир Кърджали. Със същото звание бяха удостоени още директорът на Секретариата на ОС на БЧК в Кърджали Жана Николова Чакърова-Шукерска и дългогодишният доброволец от Момчилград Калинка Игнатова.
Д-р Себахатин Хаджисеид е анестезиолог в Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино. Още от ученическите си години участва активно в дейностите на БЧК и има огромен принос за положителното развитие на организацията.
За дългогодишна активна червенокръстка дейност златен медал получиха още Мара Радева и д-р Тодор Черкезов. Със званието „Млад отличник на БЧК" бяха наградени Памела Давидова, координатор на клуба на БМЧК в Крумовград, Антония Панайотова – областен координатор на клубовете на БМЧК и Ивана Зидарова и Деница Георгиева, доброволци от ГПЧЕ „Хр.Ботев". Община Кърджали и Областната организация на БЧК в Кърджали бяха удостоени с почетен диплом.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Не толкова анонимен9/5/14 10:45

    И нито дума за Николай Велчев?!?!?! Поне по този повод си припомнете работата му В и ЗА БЧК! За постигнатото той плати със здравето си! А на Жана - с най-добри чувства и пожелания - честито!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.