Жените на „Арда 2008" спечелиха бронзовите медали на държавния шампионат на България по водна топка. Финалният турнир се състоя в София от 9-ти до 11 –ти май. Пет отбора си оспорваха наградите в националния шампионат. Момичетата от Кърджали записаха две победи и две загуби. Нашите ватерполистки победиха „Ботев" – Враца с 10 на 8 и „Черноморец"Бургас" с 14 на 8. Те загубиха след оспорваните двубои с шампиона „Ботев 2000" и с втория в класирането „Славия". Това им осигури третото място в класирането и спечелването на бронзовите медали в шампионата. Така те за пети пореден път се качиха на почетната стълбица. В крайната класиране на първо место е „Ботев 2000" с 12 точки, „Славия" е втори с 9 точки, „Арда 2008" е трета с 6 точки, четвъртото място е заето от „Ботев"-Враца с 3 точки и последни са „Черноморец" – Бургас с нула точки в актива. Участвахме в турнира без основния си вратар и се наложи да сложа на вратата защитник. Въпреки това момичетата се справиха много добре. Играха сърцата и гонеха победата до последния момент", коментира старши треньорът на женския ни състав Иван Кръстев. В отборът на Кърджали се включиха три момичета от възраст „девойки". „те играха равностойно, натрупаха ценен опит и дават надежди, че нашият тим ще продължи да се класира на призови места и в бъдеще", каза още Иван Кръстев.

На снимката:
 Женският отбор по водна топка на „Арда 2008" за пети пореден път завоюва бронзовите медали в държавното първенство. На снимката от ляво на дясно:
Прави – Мирослава Минева,Марияна Иванова,Иван Кръстев,старши треньор,Десислава Петкова,Ива Тончева,Здравка Иванова,Росица Стоева,Йоана Сидерова. Втори ред;
Клекнали - Пламена Сгурова, Яница Делчева,Милена Бакърджиева, Катя Николова.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/5/14 15:15

    направо не е за вярване с тези вели спортни действия от страна държавата колко далече са стигнали нашите момичета . ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/14 15:18

    Иван мутанта ,кога стана треньор и той :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/14 16:00

    bravo : no ako imashe, pone edna turkinya v odbora ,mojeha i 1 dda stanat ,no ne e kisno ,drugiya pit,,,,,,

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/5/14 16:30

    от три отбора ,да си трети не мисля,че е някакъв успех.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/5/14 18:06

    bravo, mnogo hubavo!
    ama toya razkaz za jenite i devoikite mnogo ne go razbrah ? - koya devoika igrae v jenskia sastav, koya jena igrae v momicheshkia sastav, pardon? i kakva e razlikata mejdu jenski sastav i momicheshki sastav?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/5/14 19:12

    Браво,Иване!Браво,момичета!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/5/14 19:56

    Bravo samo taka!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/5/14 20:46

    Purvo nashite momi4eta sa na 3 mqsto ot 5 otbora kato ne sa trenirali ot 1 GODINA poradi lipsata na zakrit basein v grada ni. Razlikata mejdu devoiki i jeni e, che na devoiki igraqt do 17 godishna vuzrast, a pri jenite nqma ogranichenie vuv vuzrastta!
    BRAVO NA NASHITE MOMICHETA, te otnovo dokazaha, che sa nai-dobrite!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/5/14 20:58

    12/5/14 16:30... абе нещастно копеле просто, я чети да ли са три отборите бе говедо....то бива негативизъм ама твоето избива на простотия нещастнико!!! Винаги ще се намери някой тъпанар като тебе, да изллее злъчта към нещо хубаво в този скапан живот !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.