Два пъти е удължаван срокът по проект за 5 300 000 лева в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали, а цялата процедура се води от Министерството на здравеопазването.
МБАЛ „д-р Атанас Дафовски" АД – гр. Кърджали няма ангажимент по отношение на администрирането и управлението на дейностите по проекта, заявиха за 24rodopi.com от ръководството на здравното заведение по повод публикацията на 24rodopi.com „Болницата в Кърджали в черен списък с рискови проекти, България може да загуби 422 млн. лева от европейско финансиране"
Проектът „Създаване на високотехнологичен сектор за ранна и точна диагностика на онкологични заболявания е част в МБАЛ „д-р Атанас Дафовски" АД – гр. Кърджали" се финансира по Средносрочна рамкова инвестиционна програма и е включен в Рамково споразумение с регистрационен номер BG161PO001-1.1-08-022, като договорът за безвъзмездна финансова помощ е сключен между Договарящия орган (Главна дирекция „Програмиране на регионалното сътрудничество" към МРРБ) и Министерството на здравеопазването.
Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца, но два пъти е удължаван поради обжалване на процедурата за извършване на строително-ремонтни дейности. Процедурата за избор на строител беше прекратена в края на 2013 година и беше обявена нова на 17 април 2014 г., като срокът за подаване на оферти е 30 май 2014 г. Информация за  поръчката всеки заинтересован може на получи на сайта на агенцията за обществени поръчки, както и на електронната страница на Министерство на здравеопазването. 
Всички обществени поръчки се провеждат и са отговорност на Министерството на здравеопазването, което е бенефициент/получател на безвъзмездната финансова помощ и страна по договора.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/5/14 14:38

    Така става като назначават учителки като Теодора Каракостова да управляват болници!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/14 10:17

    ААА ПАК ГЕРБ ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН ГОСПОДА ААА.НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ВИНОВНО НИКОЙ ДРУГ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.